Відповідь: Наші кухонні прибамбаси На Сихові цих формочок тиждень тому не було. Хоча по ціні на них там акція. Я питала, коли привезуть - продавець не знає. Можливо, вже і привезли. Треба попередньо дзвонити.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси їх в польській ІКЕА нема, я б в богданки вже замовила хіба шо вони звідкись з іншої країни возять ---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ---------- глянула в росії - є треба когось просити
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Я своїм якось купила, онтой китай на пробу. То той китай хіба дожив до того щоб попасти в морозилку, після того як замерзло діти те діло розібрали на кавальчики. І я два рази себе стукнула по чолі, потому шо я нє настолько боґат шоб покупать дєшовиє вєщі. А я тепер "абідєлась" на natorelli. Заразила вона мене тими формочками на морозиво. Знайшла ось таку штукенцію в неті, і тепер хочу! хочу! хочу!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси де? де ви то найшли, марусю??? я вже шукаю знайомих в расєї жиби купили мені в ікеї я минулого року своїй сусідці аки презент купила в данусі (сиділа в магазі люда, правда) тоті форми. сусідка спочатку не поняла юмара. а потім як розпробували - то вже другий рік користують - так їм подобається мама ж моя мене мордує - купи, будемо саші робити морозиво своє (фрукти є, сметана тож) а ікеа як на зло їх не робить(((
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси кхм, пошукала і я - така вона не дешева)) таки буду шурхотіти в сторону москаляндії
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси В тому то і вся загвоздка. Дорога собака, як хулєра! А ще як захош додаткових паличок, то ще 20-ку треба дати. ПАСКУДИ!!! Он знайшла трохи дешевше http://www.landofnod.com/kids-outdoor-accessories/kids-outdoor/ice-ice-baby-ice-pop-mold/f7071
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Бед, бес і баян, як називає мій муж (Bed, Bath and Beyong.com - http://www.bedbathandbeyond.com )
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Ой там трудно щось путнє знайти. Вже певно краще тарже. http://www.target.com/s?keywords=to...7-4d08-aa87-000021a3ff73&ref=tgt_adv_XS000000
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси найшла і ше і ціна нормальна і може навіть не китай ше би то діло можна було до львова замовити
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Наталя, не не робить, а не сезон вже у них по крайньому в Польській ІКЕА. Минулого року теж пропали в самий цікавий момент Люда, ще там деколи працює
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси за логікою Європи, люди купують сезоні речі наперед. А з середини сезону починаються розпродажі, щоб не залежувався товар. Певна логіка в цьому є. І нажаль, не в наших силах змінити ситуацію.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Хтось знає, чи бачив, чи натикався, чи має кухонні ваги, але такі щоб кріпились до стіни і складались? Ну типу як не користуєшся то вони в складеному положенні майже не помітні. Не можу таке знайти ніде, але бачила колись в гостях і дуже хочецца.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Я такі маю,колись купувала в бонпріксі чи у некермані,точно вже не згадаю.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Я таку вагу бачила давніше в техніці з Європи (біля церкви св.Анни), зовсім не дорого, десь біля 100грн.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси З тим що змінити ситуацію не можемо, погоджуюсь, але логіки таки не бачу. Нажаль, до такого ніяк не звикну хоча в закордонії я вже ..надцять років, скоро буде ..дцять.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Були ми нині з мужом в ІКЕА. То сказали що у них вже всі форми на морозиво викупили. Будєм іскать! Але з тими магазинами такий ідіотизм. В нас вже виставили все для Галовін. Де кум, де коровай.