Відповідь: Наші кухонні прибамбаси І мені. Привиди-збоченці. ---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- Файна штучка. У мене є трошки інакша, тобто у мене є два банячки які можна поставити один а одний але то забагато, бо пацькається дві посудини. А тут лишень одна.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси А я хочу ніж для піци, може такий: Може хтось такий бачив? Де продається?
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси В Деко, в Ашані, в ВАМі на Науковій (магазин посуду), в Арсені на Науковій (Бергоф і Вінзер)
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Купила сьогодні і вже випробувала давно омріяну керамічну форму для випічки і запіканок. Бергоф 42 Х 25,5 Х 7,5 см. Пікся в ній сьогодні пиріг яблучний. Ще не різала, бо гарячий, тому не знаю, як всередині. Трохи переживаю:confused:
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Доречі світлі форми довше нагріваються, тому радять для скляних скажімо дозволити екста часу, бо темні форми швидше нагріваються і відповідно печеться все швидше. Якщо я не помилилась. Доречі я страшенно люблю такі форми і сама маю багато різних форм і маленьких також, бо можна прямо в ній подати на стіл.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Думаю, не помилились. Пекла при 200С десь так хвилин 35, потім ще 10 хв. при 180С, вимкнула духовку і залишила ще десь на півгодини. Тепер подивилась - знизу пропікся пиріг так само добре, як і зверху, з боків, всередині. Я маю на увазі, що в темній формі при такій температурі той пляцок вже б згорів! Одним словом - рекомендую керамічні форми!!!! Завтра ще спробую якусь запіканку з фаршем. І коли я куплю собі нові чоботи, як всі гроші трачу на ті кухонні прибамбаси?!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Знову не втрималася, і купила собі струну для перерізання коржів. Класна штука! А це струна в дії:
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Я таку маю. Вигідна штука. Воно називається вирівнювач торта, тобто що як вам треба зрівняти які горбики на спеченому коржі та штучка вам допоможе.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Я сьогодні стала власницею такої чарівної сковорідки (діаметр 28) і такого ж сотейника з кришкою .Купила у Магнусі у BergHOFF. Там до 8 березня знижка 15%. Це подарунок свекрухи до 8 березня
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Вау!!!! Підкажіть будь-ласка, де такі купували?? Пліз-пліз-пліііііііз!!!!!! Все життя мрію про таких!!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси то на ярмарку на Тенерфіе чоловік купив, у Львові такого не бачила
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Давно таку хочу! Але трохи лячно - а якщо струна порветься? Де брати запасну? Вони десь продаються окремо, без ручки? П.С. Я перерізаю коржі звичайною ниткою
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси В коробці із струною вже є запасна струна. Крім того порвати її дуже важко - вона металева!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси я таких бачила в Магнусі, нагорі(не пригадую ,який саме поверх) в магазині сувенірів.