Наші кухонні прибамбаси

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Milka, 22 Січень 2010.

1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Наші кухонні прибамбаси

Про "вогнетривкість" силіконових форм:

то проста фізика.

може тому лопатка і поплавилась, задовго контактувала з гарячими стінками/дном баняка

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Все може бути. Але в нас на деяких лопатках пише що вони витримують різкий перепад температур а інші ні.

3. Anelija

Anelija New Member

Наразі задоволена, вже дируни смакували. Дуже тішить великий отвір в насадці для шинкування. А ще, при бажанні, можна докупити соковижималку та кавомолку (мені без потреби, бо маю те і інше). Гарантія 2 роки. Ціна не кусюча (брали на гуртівні).
    Єдине "але", як на мене, бракує потужності.
    Спочатку хотіла брати Мулінекс або Тефаль, але,перечитавши численні форуми та відгуки, зупинилась на Зелмер. Моя сусідка вже 2,5 р має подібну м`ясорубку, тільки старішу модель, каже, що задоволена на всі 100.

4. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Підозрюю, що картоплю через друшляк, не дуже зручно відціжувати :)

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Оля, тут пише
    Instrukcja obsługi
    Można myć w zmywarce
    Produkt wytrzymały na temperaturę do 70°C.

А у пароварці температура вища.

Описание товара
    Армированный полипропилен, Полиолефин - то трохи не силікон

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я подивилась на ту мясорубку з різними насадками і самій захотілось, а в нас такої моделі не є. Плячу. :sad:

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

маю силіконову форму від Мучачі,пекла два рази в ній,все супер!

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

[​IMG] оці лопатки силіконові
    [​IMG]і ці пензики

лопатки не маю, а пензликами користуюсь постійно:)

Мої хотілки:
    [​IMG] або хоча б [​IMG]

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:49 ----------

ой, а це теж виглядає прикольно)

---------- Додано в 09:01 ---------- Попередній допис був написаний в 08:51 ----------

о, маю ось такий корок [​IMG] і хочу купити такий товаришці, собі привезла з Німеччини, в Метро не бачила, або коли була, то їх не було, хтось знає де ще є вибір у Львові Fackelmann?

а ще мені дуже подобається їх терка, такої вже нема в продажі. Має гарний контейнер для зберігання знизу, ставиться на нього, широка (тобто усі 4 сторони одинакової ширини, суцільна, тобто не має шва!, тепер я бачила тільки подібні, таких вже нема ні на оригінальному їх сайті, ні в продажу. Маю ту терку 4 роки, гостра як в перший день. ну і контейнер у мене теж доволі ємкий, а ті, що тепер продаються в комплекті з їх терками дуже маленькі.

а з сайту Tupperware, я би взагалі певне всьо скупила, шо очам миле)), знаю-знаю, можна дешевше і є дешеве, але це не те що тупперваре. Але ціни на їх продукцію... ого-го:girl_sad:
    от наприклад спагетті-контейнер - десь з доставкою вийе гривен 100, думаю то дорого

9. Sonne

Sonne Well-Known Member

Ото я село і люди, пішла купувати силіконову. Дякую!

10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я таку вже 4 роки маю (модель старіша). Надійна штука, тертки досі виконують свої функції (користуюся не щодня). Поки не подивилася відео, навіть не підозрювала, що можуть бути такі незручності в користуванні, як показані в Мулінекс:) Хоча при нарізанні великої кількості в мене теж тертка забивається. І те, що вона тиха, теж правда. Ми свекрусі Кенвуд подарували, то її коли включаєш, вуха закривати треба)

11. kitka

kitka Well-Known Member

Маю підозру, що ця лопатка не призначена для перемішування їжі під час готування. В мене є подібна лопатка, але я нею користуюся тільки в конкретному випадку: пересмаровую коржі для тортів. Саме таке призначення було вказане на бірці (ми її привезли багато років тому з Угорщини). Вона має файні гострі крайки і тому нею дуже зручно виконувати процес намащування.

12. Відповідь: Наші кухонні прибамбаси

А я своїм Кенвудом дуже задоволена.Комбайн маю Мулінекс,але після того,як купила терку зі змінними насадками(25 грн.),то користуюся тільки нею,швидко,зручно,мінімум миття.

13. Dimokl

Dimokl Well-Known Member

А я вчора зробив для кухні ось такий прибамбас. Не повірте 1,5 року лежав шматок дошки і... і лише тепер прийшла думка зробити "Мєчту кожної господині". Мабуть кожної :) Ширина сього виробу 28 см і висота 41. Дуб -дерево, а тому гарнатія - 100 років. :))) Стіко навіть не жиют. :)

Починаю заздрити своїй дружині, яка має ТАКОГО чоловіка.... :haha:)))))

14. Seppy

Seppy Active Member

А мені прийшла нова рукавичка :girl_in_love:

15. Venus

Venus New Member

Можу сказати, що силіконові форми - мій улюблений прибамбас для випікання. І ще обожнюю свій силіконовий пензлик для змащування.

16. Donata

Donata Active Member

а в мене з"явилось таке щастя на кухні для водяної бані :girl_in_love::
    [​IMG] [​IMG]

17. WildWind

WildWind Member

вав, а вода не википить? ну тобто як зрозуміти що потрібно води долити? чи якось той отвір закрити можна? І головне питання, де ви таке купли??

18. terezka

terezka котяка-вишивака

маю обновку - сільничку і перечницю у вигляді чоловічків

вони обнімаються ось так:

19. Liona

Liona Well-Known Member

Хі-хі )) А мені вони нагадують привидів )) Прикольні )

20. Donata

Donata Active Member

купувала тут

в неї влазить до 0,5 літра води, але я даю менше, орієнтовно 350 бо якщо інтенсивно кипить - то вихлюпується, отвір не закривається, приїхало в розібраному вигляді - ручку треба було прикрутити, чоловік справився без проблем.
    я в ній відігріваю сир, масло і шоколад топила, кашу малій підігріваю, тепер не пригорає, навіть як забуду:ed4d70def841dc74b57 . На маленькому вогні, вода поки не википала і потреби доливати не було.

Виливаю вмістиме з протилежного боку від отвору, я коли туди воду набрала, то перевертаю в протил. бік, перевіряю чи не забагато, щоб потім не налилось в їжу.

матеіал схожий на немагнітну нержавійку, але вона легенька, стінки не товсті.