Наші кухонні прибамбаси

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Milka, 22 Січень 2010.

1. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Наші кухонні прибамбаси

Скажіть мені, який кулінарний шприй кращий: у вигляді таки шприца чи мішечка? Бо щось мені здається, що той мішечок як позалипає кремом, то годі буде відмити. Мала колись радянський старий, то мені той мішечок постійно вилазив, коли тиснула крем. може, зараз ліпші?

2. WildWind

WildWind Member

Маю обидва. Залежить до якого тіста використовувати. Якщо масляний крем на торт, то мені значно краще мішечок. Віртуозніше. Легше виробляти квіточки. Якщо на еклери, то я використовую шприц. Але і те і те має бути якісне. Мішечок не вилазить, якщо добре зроблений. В мене він з такого матеріалу, як на зонтику, легко відмивається. Хоча загалом мішечок мені зручніший в користуванні. Шприцом мені важко добитись рівномірності узору. Плюс шприц в мене маленький, тому приходиться постійно додавати тіста. А мішечок великий, клопоту менше. Ось)

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а то я останньо троха на кухні порядкувала)

4. IndigoChild

IndigoChild New Member

Йогуртниці,морожениці

в кого є йогуртниця і морожениця? Які поради можете дати перед покупкою?

5. Snigurochka

Snigurochka New Member

Дівчатка!!!!! Тут стільки всього є!!! Я навіть і не знала, що в нас таке продається:girl_cool:

6. Seppy

Seppy Active Member

Йогуртницю можете брати будь якого виробника, тільки головне, з скляними баночками (щось я якості пластмасових не довіряю). ЇЇ функція полягає в підтриманні потрібної температури для розмноження бактерій і все.

7. Anelija

Anelija New Member

Господиньки, порадьте де можна купити хорошу, якісну форму для вироблення пельмень? Бо маю таке чудо алюмінієве, що ним хіба когось бити добре :)

8. SUN

SUN New Member

В мене є обидва девайси. Йогуртниця tefal зі скляними баночками. користуюсь вже років 6. Це звичайно гарантія якості, але... Ціна на неї ого, колись ми її купляли за 180 грн., а зараз вони більше 600. Чому? Я хочу купити нову, до речі з пластиковими баночками. В моїй одна відразу розбилась. Знайти подібну було важко, шукали більше року. Баночки незручні, дуже вузенькі, дітям важко все виїдати, мені важко мити. Харчовий пластик температуру заквашування 30-36 градусів витримує абсолютно нормально, без всяких шкідливих виділень. Це ж не чайник електричний. І посуд дитячий роблять пластиковий, і дитині таку баночку дати не страшно. А ще бачила йогуртниці, де крім баночок в комплект входить додаткова велика ємність. Ось таку собі планую придбати. Там можна сир робити, кефір, наріне, ряженку.
    Щодо морожениці. Прикольна штучка, якщо є маленькі діти, трошки вільного часу і можливість купувати вершки (вони входять майже в усі рецепти). Мої малі дуже нею тішаться. Роблю десь в середньому раз в місяць-півтора. Раніше частіше користувались. Зараз в мене морозилка чимось зайнята, не можу чашу ту заморожувати. Доречі, люблю робити фруктове морозиво з домашнім йогуртом. Я знаю, є морожениці-фрізери, вони є найкращими, там як в хлібопічці, повністю процес автономний. Але вони коштують більше 1000 грн. Про таку я тільки мрію.

9. La esposa

La esposa Moderator

в мене теж алюмінієва така ще радянська, але я нею задоволена... хоча планую ще таку купити, щоб раз і назавжди вирішити проблему вилізання начинки :)

10. terezka

terezka котяка-вишивака

а де таке диво можна купити?

11. La esposa

La esposa Moderator

не знаю, сама за тим шукаю.. :girl_in_dreams:

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дівчєта! Воно хоче 24 дуляри плюс достава. Чи не золоті ті пельмені вийдуть?

13. Seppy

Seppy Active Member

Може хтось бачив у продажу таку дошку?

14. Anelija

Anelija New Member

15. La esposa

La esposa Moderator

Були вчора в гостях, їли смачнюче морозиво :dance2: при тому, що мені чоловік не дозволяв взимку морозива, бо мені захворіти легше, ніж кліпнути... аж тут десерт... МОРОЗИВО :dance2::dance2:

короче, хочу ложку для морозива, таку, що кульки робить... хто де купував? де маю її нині купити?

16. Seppy

Seppy Active Member

В Ашані є і на Науковій в ВАМі в магазині посуду (там найтаньше).

17. La esposa

La esposa Moderator

о! ще й під носом :girl_curtsey: дякую!

18. Solomi

Solomi New Member

які Ваші відгуки?

19. Sonne

Sonne Well-Known Member

Пані господиньки, загорілася ідеєю готувати мафіни на сніданок і відповідно прикупити собі для того діла силіконові формочки. А тут починаються сумніви .

Ось що сталося з моєї силіконової лопатки внаслідок перемішування їжї в мультиварці. Весь край поступово розкрошився.
    Як в тих силіконових формах тоді пекти в духовці???

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ееее... так не весь силіком є вогнетривкий. У мене також є лопатка яка не переносить високих температур а є спец що нею можна все мішати і на пательні перевертати.
    Ті що для випічки спеціальні і вогнетривкі. Не бійтесь брати.