Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

Моя красунька проситься на горщик!!! Не завжди, але інколи проскакує :) А так кумедно показує. Вона мене крмвляла як я кашляю. А потім я зауважила, що вона "кашляє" дуже часто, приблизно з однаковим інтервалом. І тоді я запідозрила, що так вона каже, коли хоче пісяти. І о диво! Дійсно! Але тепер навчилася мене дурити :) Не завжди сідає на нього, але "кашляє".
    Сьогодні вперше дала мені цьом :)
    Махає ручкою "привіт" лялі в дзеркалі, робить їй ку-ку і інколи її стидається :)
    Нервується так кумедно. Плечики піднімає і кулачки стискає міцно-міцно. Ух який характер!
    Ну і вже 2 зубчики у нас.

2. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Наш найбажаніший в світі
    синочок сьогодні вночі вперше сам
    перевернувся зі спинки на животик,
    і аж сам був в шоці: лежав на
    животі і дивився великими очима і
    легенькою усмішкою!
    Як я тішилась, аж чоловік збудився
    зі сну!
    І ще досі тішуся! Вже такий великий...
    А ще так чітко і ніжно відповідає "А-гу-у"

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Вірусик встав на ніжки. Спочатку з горщика, тримаючись за мене. А тепер вже просто підповзає до будь-якої опори і встає. Мушу пильнувати, бо табуретки і крісла лялюся перевертає.
    і нових звуків багато, і лоскотки зявились у дівчиночки :)
    загалом, еволюція Мурах триває..

4. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Наша малеча теж освоїла новий навик, перевертається на животик, вчора ще тільки вміла на праву сторону , а сьогодні вже і на ліву. Але назад ще не може, тому полежить 5 хв і злиться, я тільки її переверну, а вона знову на живіт, і так по колу цілий день )

5. Jane

Jane вєчно в бєгах...

В нас нарештi вирiзався 9-тий зубчик, один з тих, що лiзуть вже 2 мiсяцi... Решта десь на пiдходi.

6. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Jane, а у нас досі лише 2 нижніх зубчики :-( хоча ми майже ваші ровесники... завтра нам 9 міс. Але і нас доця потішила нещодавно: дуже кумедно вже зо три дні абаба-кає. Ми жартуємо що це вона готується до приїзду баби. :girl_wink:

А ще ходить чемно з мамою на фітнес. Любить коли мама її на руках добряче трусить під музичку. Правда недовго. Її вистачає на хвилин 15 максимум! А потім гайда повзати по карематах або сидіти і бавитись із гантельками. Тренер навіть якось злякалась коли моя мацьопа півкілограмову гантелю підняло. :girl_haha: Але я вже не дивуюсь своїй спортсменці: вдома тягає по підлозі 6тилітрову пляшку на третину заповнену водою. А потім намагається по ній же кудись вгору видертися. Та й взагалі всюди намагається встати на ніжки де тільки стійкість і висота опори дозволяє... :girl_tender: Але ж як то тішить! Здається ще зовсім недавно в пузико маму зсередини копала...

7. popelushka

popelushka Well-Known Member

читаю, у всіх досягнення, а у нас не має нічого нового... і тоді донечка вирішила, що пора вже щось досягнути:) Вчора почула таке очікуване: "Мам":girl_in_love:, правда говорить лише тоді, коли їй щось дуже потрібно, але це так мило, так ніжно, люблю її сильно-сильно. Багато розмовляє на своїй мові і дуже злиться, коли її не розуміють. А ще навчилася морщити носика, ми їй кажемо, що вона подібна на їжачка, тепер, як тільки кажемо слово: "їжачок", Каролінка сміється і морщить носика:) Маємо вже 7 зубчиків і 8-й на підході, але є мучиться сильно, бідненька. Вже впевнено ходить, за одну ручку тримаючись, часто почала відпускатись і може довго стояти без підтримки, чудо маленьке:)

8. oksumoron

oksumoron Active Member

В нас є перший зубчик!
    Ми ще зо два тижні тому помітили, що щось біліло в ротику, але малюк не дається, щоб йому там заглядали! Тепер ж зубчика дуже добре видно, і дуже вміє ним кусатись!
    Почав перевертатись із животика на спинку, але ще з малим азартом! Дуже любить здирати дупцю і так пробує повзти!
    А ще ми дуже музичні, пританцьовує нозями, якщо я його ношу на руцях і приспівую!

9. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А ми катуляємось по всьому ліжку, голосно регочемо, любимо дивитися мультики, пробуємо повзти, теж дупка догори. Такі маленькі досягнення ,але зате як радісно нам)))

10. Raven

Raven Мама малятка

Навчилися за дорослими повторювати "апчхи", взагалі береться повторювати слова, повзаєм-катуляємся, встаєм на ножки, як руку дати. За два тижні стіки всього.

11. Shamna

Shamna Мамуся

Говорить, навіть кричить тятя і дай-дай, але то ще не свідомо, просто набір звуків, які дуже любить повторювати (але тато тішиться :girl_dance:)

12. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А ми сьогодні почали активно вивчати свої ніжки, таке якби вперше їх побчила, так і хоче вхопити)))

13. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Та-дам!!! Сьогодні, 5 серпня, наша донечка, кохана квіточка, найсолодша булочка, цьомочка, моя принцесочка зробила перші у житті самостійні кроки! Відпустилася від крісла і потопала до мене! Оченятка такі щасливі дивляться на мене і ніби говорить "Мама, я сама, я змогла."

Я пишаюся нею!!!

14. Shamna

Shamna Мамуся

Вибігла на кухню на 10 секунд, повертаюся до кімнати, а моє чудо, яке до того сиділо в ліжечку, тримається за ліжечко і стоїть. Багато спроб встати самостійно було і от нарешті встала. Отаке в нас маленьке чудо :)

15. La esposa

La esposa Moderator

дівчата, наш Нестор отаке робить, як хлопчик на фото, тільки більше на ручки спирається - то ми вже сідати пробуємо?

16. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

УРА!!! Ми сьогодні почали ходити !!! Супер))):girl_claping::girl_claping::girl_claping:

17. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

І моє десятимісячне ведмежа вже має купу нових досягнень. :girl_in_love:
    Ми вже бігаємо і кроки не рахуємо. :) А ще днями малий навчився вставати ні за що не тримаючись - стає прямо посеред кімнати накарачки, а потім відштовхується від підлоги руками і встає на ноги. Так що ми тепер "вольная птица, куда хочу - туда лечу" - сам встав, пішов, сам впав, і знов встав і погнав кудись :girl_haha:
    В баби в селі вивчив нові слова - тепер собак називає не бакака, а "ава", а гусака "гага" чи "гога".
    Мій малий професор страшенно полюбив книжки - день починається з того що Владюха біжить вибирає собі книжечку на полиці і підсовує її мамі чи татові "гайгай" ("читай давай"). Сидить такий зосереждений, малюнки розглядає, слухає де півники, де хлопчики :girl_smile: Вдень я вже почала від нього ховати ті книжки - бо так по колу одну книжку мій хлоп може читати дооовго, і після 3-4 разу я вже не витримую і доводиться чимось відволікати того "читача" :girl_crazy:
    А найбільше наше досягнення - в нас нарешті показався перший зубчик! Як же я його чекала, а тепер так радію тому (поки що міліметровому) краєчку зуба :girl_tender:

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Вуця пішла біля опори. Перші невпевні крочки, дуже смішні. Стала трохи падати :sad: на м'якесеньких коліночках - крихітні синці. Ну але всі через то пройшли, тож стараюсь пильнувати її - та і все.

19. domino

domino Well-Known Member

Вже кілька днів хочу написати наші досягнення: отже, тиждень як тримаємо самі голівку!!! мама так здивувалася( моя мама), що так скоро, ще ж і два місяці нема:girl_claping:
    А ще активно балакає зі мною - тижні два назад як почав - робити у-у-у, агууу, мааааа, ве-ве:girl_yes2:
    А ще фокусується на предметах і то дуже чітко - наприклад на фотографіях на стіні, на іграшці, на мені чи комусь. І ще коли я переміщаюся по кімнаті, то голівкою за мною повертає!!!:kiss:
    А ще він такий чемнюсик - ні разу вночі не плакав, тьху-тьху, просто встаємо, погамаємо, поміняємо підгузник і статки і так до 10-11 щодня!:girl_blum:
    Такий розумничок в нас, я причуваю, що то індіго росте! ггг

Останнє редагування: 14 Серпень 2014
  20. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Маэмо вже 10-ть зубчикiв!