Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Відповідь: Наші досягнення першого року

А ми сьогоднi самi злiзли з лiжка! А ще вмiемо довго стояти самi, швидко пересуватися вздовж лiжка, стояти на колiнках, робити пальцями по губках "брм-брм", любимо гойдатись на качелi, голосно смiятися, заглядати "ку-ку", заглядати i залазити пiд ковдру "в хатку". Мене вже батьки питають, чи не хоче вже ходити ))))

2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

В наших 9 міс ми вже багато чого вміємо.:girl_in_love:
    Моє ведмежатко вже впевнено ходить коли тримається однією рукою за мій палець, стоїть сам без підтримки досить довго
    Владюха вже вміє збирати пірамідку (правда поки ще не підбирає кільця за розміром), вкладати пасочки одна в одну і ставити кубик на кубик. Сам себе годує з ложки . Ще мій малий шкодник навчився робити «підставку» з будь-якої коробки – підсовує її до шафи, а потім використовує як сходинку щоб дістати те що високо лежить. Любить замотатися в штору, а потім виглядати з-під неї і гратися в "ку-ку".
    Дуже радіє як бачить інших дітей і одразу лізе чи то обніматися, чи то зуби ім рахувати (своїх досі не має :girl_sad:). Любить кататися на гойдалках, робити «ладушки» і на все що його зацікавило показує пальчиком. А ще дуже любить «читати» картонні книжечки – сидить, гортає сторінки і щось там собі під ніс муркоче.:girl_crazy:

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

5,5 місяців - сам сідає, сидить, помалу повзе, але ще не впевнено. Має 1 зуб. Страшно цікавий - все йому треба подивитися, помацати, облизати.

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а ми привезли з Карпат трошки досягнень!
    навчилися так смішно реготати "ха-ха-ха":girl_haha:. а ще береться топати за ручки потрохи моя донечка. так той животик випинає і ніжку високо задирає, щоб переставати вперед. сміх та й годі:girl_crazy:. така вона потішна. і ще знаєм показати де є носик, але не завжди хочемо:)
    і найгловніше. така стала хитрунка маленька, такий шустрий живчик-шкоднік. все і всюди їй треба. не встигаю за свєю мацьопою:girl_in_love:

5. Chekay

Chekay Well-Known Member

А в насперший зубчик)))))) через 2 дні нам 7 місяців і сьогодні зранку мамин палець відчув дивний укус, заглянула в ротик, а там ...та-да-м... радості немає меж. А ще ми самі встаємо біля опрори і топцяєм, з стоячого положення сідаєм, белькочем щось типу брррр, абабаба, ататата, от тільки мама -ну ніяк не хочемо казати((((((((((( поки що:girl_blush2:.

6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

У нас нарешті виліз перший зубчик :)
    Ще ми повзаємо по всіх хаті, робимо порядки, прибираємо, що мама погано поскладала ) Підповзає до опори, встає, відпускається і стоїть пару секунд. Потім падає і так по колу )) Гарно бавиться ку-ку. Намагається повторяти як каже песик.
    А взагалі вона дуже лінеться, щось повторяти, або показувати. Діма в тому плані був кмітливіший.

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

повзає за мною по хаті і мамає безперестанку. не знаю чи то дитина мене мамою називає, чи просто так виходить. але за татком не мамає, коли повзе:)
    що б це не було, для мене то як найкрасивіша музика оте "мамамааам" :girl_tender:

8. Akina

Владюха сьогодні зранку сам пройшов 5 крочків! :girl_claping:
    При тому абсолютно не здивувався, на відміну від мене :girl_crazy:
    А щойно ввечері повторив своє досягнення "на біс" - для тата.

9. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

І ми нарешті лишились тих опор. По кілька крочків вже давно ходили, а тут гонорово по хаті собі пішла. Радості без меж :girl_dance:
    А ще як дуже радіє, плескає в долоньки, так як цей смайлик)) :girl_claping:

10. katysik

katysik Well-Known Member

І ми нарешті потопали самі!!!! Кілька днів 'тренувань' (ходіння по пару маленьких невпевнених крочків від мами до тата і навпаки) дали свій результат:girl_dance: Тепер лишаємось опори і гордо топаємо уперед, щастю немає меж!!!

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Катуляємось, повзем взад, вперед, вбік зі швидкістю равлика чи черепахи, але таки повзем) любить хапати сестричку за волосся, одяг, ноги, руки. та нервується, свариться, а він у відповідь регоче!

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

щойно побачила зубчик! 5 місяців і 7 днів. і другий на підході.

13. Jane

Jane вєчно в бєгах...

А ми сьогодні робили перші тьопи! Зранку почав по малесенькому крочку переступати деколи, пообіді - вже 2 крочки ))) Це нам 9 міс і 4 дні.

14. misss

misss New Member

а у нас уже вилізло два зубчики. Дуже хоче сідати, їсти з нами за столом,бо уже почала тягнути ручки до чашки,тарілки, вилки та ложки.

15. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

По завершенню першого року нашого Владусика підбиваємо підсумки)))
    Тьопаємо самі, коли надоїсть далі підповзаємо))) але з кожним днем долаємо все більші і більші дистанцї.
    Зубчиків - 6 шт (2 нижніх і 4 верхніх) - такий смішнючий))
    Говоримо: мама Аня або Няня(то Таня), баба Ана (то Оксана), дядя, дідя, най-най (то дай-дай), на, йди-йди, ти де?, гава (на собачку), мука (на коровку), (щось тата кликати не хоче, пробував пару раз кликати ата і на тому все закінчилось, але то мабуть компенсація за старшого, старший мама не хотів кликати, поділились мої дітки ;)). А як співаємо пісеньки, то я взагалі від нього балдю.
    Махає привіт, па-па, цьом папа (коли собі до губок на цьом прикладає, коли мені)))), любить бавитись у тосі-тосі (тепер тато ще навчив тосі-тосі і по носі - то татові весело, а наша баба так тішилась що дитина показує тосі-тосі, і в великому була шоці коли дістала зразу по носі;))
    Нанизує кружельця на пірамідку, і вставляє фігурки у сортер методом перебору - не підійшла фігурка у лунку, шукає наступну лунку. Кубики чомусь не любить ставити один на одний, зате в захваті валяти ті піраміди:girl_crazy: Їздить машинками - модельками десь з 7-ми місяців, ось тут я дуже здивована, бо старший довго не розумів як машинками бавитись, а може йому було просто не цікаво.
    Залазить сам на диван і злазить з нього правильно ніжками в перід. По сходам повзав догори і вниз ще з 8 місяців. Якийсь спортсмен у нас росте)) А як кидає і копає м"ячі :dance2:
    О, забула що вже місяць як проситься пісяти. Як вдома вдень, то підповзає до горщика і так ним тарабанить, поки не звернуть на нього увагу, на вулиці шарпає трусики чи шортики, а вже як ніхто не реагує, то кричить. Вночі теж плаче коли хоче пісяти, як беру його до циці, а він хоче пісяти, то так мене лупить по циці, що я чуть на рівні ноги не встаю)))

Ніби все написала. Ось такими досягненнями закінчуємо дописи у цій гілочці)))
    Маючи двох діток, все одно не перестаю дивуватись як швидко вони виростають і скільки багато встигають навчитись всього за перший рік свого життя.

16. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Давно тут не писала, бо й не встигаю усе вловити і записати.
    Тьопаємо за ручки, сам синочок ще не відважується, зате біля опори - тільки так і куди завгодно, решту можна і доповзти. це правило для нього діє і надворі, як я не намагаюся обмежити :girl_tender: сідає на попу і намагається повзти. тримаючись за візок, який я пхаю повільно, разом із синочком, недавно пройшов цілу !!! довгу вулицю, і то таким бадьорим кроком ))))
    пірамідка в нас на ура, так собі вміло нанизує кільця, ніби все життя цим і займався і так при цьому радіє ))) а як я радію :girl_tender:
    є в нас музичний равлик - так пісеньку вони вже співають разом, а синочок ще й танцює.
    злазити з дивана вже вміє, залазити вчиться. зате без труднощів залазить в душ, а там піддон доволі високий, на низьку лавку в коридорі, на поличку :girl_blum:
    робимо тосі-тосі і сорока ворона, па-па, і який великий.
    говорити - то хіба серед знайомих слів іноді мама, тата і баба частіше чомусь, ще є щось схоже на ім'я сестрички, і дай - оце чітко. решту так, як у тому відео про близнюків, що розмовляють між собою.

17. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

18. La esposa

La esposa Moderator

Нам "стукнуло" 4,5 міс. Вчора так смішно зіп'явся навкарачки, відірвав тулуб від землі і стоїть, розхитується))) нині цілий дннь повторює, щоб не забути)))

19. Raven

Raven Мама малятка

такс, є два зубчики, всю статистику родинну попсули:girl_blum:

20. Akina

По темі - Владюха вже сам проходить майже через усю кімнату - впевнено робить з десяток кроків. Сьогодні навіть пробував бігати сам по дитячому майданчику :girl_smile: