Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

Сашко сьогодні зробив свої перші кілька самостійних кроків:girl_in_love:
    Я щаслива і горда мама:girl_tender:
    Як же швидко росте хлопчик мамин:d25:

2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А ми вже гарно стоїмо біля опори, самі встаємо біля неї з положення сидячи, за обидві ручки робимо перші незграбні кроки! :girl_curtsey:

3. нталька

нталька Well-Known Member

І ми ще самі не сідаємо, і ще беззубі, і теж скоро 8 місяців. На пузі повзаємо всюди, а на колінцях, то теж назад. Але вже співаємо - включиш якусь мелодійку, а малявка піднімається на руцях, розхитується в сторони, як змійка перед дудкою, і "та-та-а-та" :) Має улюблені мелодійки. На дитячому типу піанінку вже розуміє, що треба натиснути на клавішу, щоб лунала музика, і вже натискає пальчиком, а не цілою ручкою бемцяє. Ще "шпигунка" мала спостерігає через дзеркало на шафі, хто там в коридорі. І вміє кликати "еей", якщо залишити її саму, а вона хоче компанії.

4. Raven

Raven Мама малятка

Ще толком не сидимо, а моя куця бере мене за руки і зводиться на ноги. Сама перекочується швиденько на п"яточках і буду стояти.
    І в такий крик, що я її хочу посадити на ліжко.

5. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

А я вже просто не натішусь. Сьогодні, поки мама думала посмакувати кавусю, Златуся сама злізла з дорослого ліжка і приповзла на кухню. Ото радості і гордості було. І взагалі так смішно пересувається, бо має свій маршрут по хаті: де опора, ліжко, тумби, дивани - йде ніжками, підтримуючись, де нема чого триматись - повзе, потім знов встає і все так швидень-швиденько.
    "Привіт", "Па-па" - це вже всім зустрічним махаєм.
    Також, всі опановані склади зліплює в кумедні слова, типу "адюдя", "гєга", "баляля".
    А ще з"явився страшний інтерес до тварин, особливо кота. Раніше, я щось навіть не показувала нашого, бо вуличний, а тепер це - виручалка. Мала годинами може на нього споглядати і кличе "кіся", "хіся", "іся"))

6. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

тепер жубів у нас два - трошки більший і один, про який знаю тільки я :)

7. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Хаха) Нам скоро 10, а мій шкварок тільки навчився сьогодні правильно сідати. От так то)))Ще навчився говорити БАБА. То називається один день з бабою провів, поки ми на весіллі витанцьовували :)
    Встає до всіх можливих опор, відкриває шуфляди, тумбочки, робить мамі порядки. Вміє відкривати собі двері для продовження екскурсії по хаті. Даємо па-па від настрою і дуже любить бавитися лови)) Так і бігаю за ним по хаті, а він втікаючи регоче аж заходиться. Такий солодкий той сміх :)

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

проколовся четвертий зуб. В нас верхні не ріжуться, а власне - проколюються, кутиком.
    ну і стали рачки нарешті. Стоїть не подовгу, але правильно. Я знаю, що є діти, які не повзають взагалі. Але спробуй тут не повзати, коли навколо стільки іграшок! так що, думаю, поповзе...

9. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

В нас теж вихвалянка. Недавно синок зробив своїх перших 10 крочків, а зараз з кожним днем чим раз тим більше їх робить, старається похаті топати без підтримки. І ще активно почав пробувати злазити та залазити на ліжко. Щастячко наше:)

10. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

І ми трішечки похвастаємся. Чекали-чекали на 6-й зубик, аж дивлюсь, а там весь "річний комплект". Отже, маєм вже 8 зубків.
    Не зовсім досягнення, але витворяє чудернацькі речі: мамі в живіт Ббрррр-кає і регоче з того; клацає язичком до піднебіння в роті, голосно чмокає губками, ніби цьом, а може ото і є цьом)))

11. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

А в нас сьогодні виліз перший ЗУБ :girl_tender: і ми вже в ліжечку стаємо на ніжки

Останнє редагування: 28 Травень 2014
  12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Словниковий запас поповнився: мама, тато, баба :)

13. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Нам сьогодні 6 місяців! Хвалитись особливо нема чим.. але вміє губками так белькотіти і фуркати, що вся в слині, і все і всі в радіусі пів метра також! Ще дуже нервується, бо хоче сісти, але сама ще не може, хіба на руки як беру, то сидить і дуже тішиться з того. Ще повертає голівку на своє ім'я, любить спостерігати за кицею, та й взагалі любить компанії)) щоб було кого розглядати. Ну і реакція на телефон, фотоапарат- широка посмішка)) ну просто фотомодель моя кохана!))

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

вже писала у вихвалялках-ми навчилися правильно сідати і гарно впевнено сидіти бавитися:girl_tender:. а ще починає спинатися на ніжки. як тільки дам руку, відразу хапається і встає. але ще ніжки не мають багато сили, бо стоїть колишеться і відразу знову сідає :girl_blum:

15. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Ми маємо перший зубчик. А ще дуже багато повзає, стає біля опори, по-трохи сам пересувається. Багато лепече на своїй мові Макаряцькій :girl_haha:

16. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А нам сьогодні 11 місяців. Вже активно вдосконалюємо ходіння, піднімається - відпускає руки- і йде, але ще треба над цим працювати:) Дуже гарно вже ходить, але на поворотах втрачає рівновагу) Почав вчора повзати на колінах, до того повзав як партизан на животі:) Ще каже дідо, з звуків тварин - добавилась гусочка і курочка. :)

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А наша Нуся почала повзати, вірніше плазувати, на животику (на спинці вже десь місяць пересувається), і то на такі вже добрячі відстані: вчора виклала на животик і пішла старшу на горщик садити, повертають, а дитини нема, проповзла цілий свій килимок і випозла на килим :)

18. Khrystik

а ми поповзли!:girl_claping: не катуляємося як колобок, а як книжка пише-рачкуємо:))

19. Khrystik

і сама встала на ніжки тримаючись за бильце свого ліжечка. так раптово, не чекала ще цього. все, кінець спокою маминого. маленьке шило виривається на волю:))

20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Вчора наша Мелася почала вже гарно ножка відштовхуватись і повзти. До того вона катулялась, а тепер вже більше так як то має бути. Ще чоловік розказував, що вона була сама встала на ножки. Сама того не бачила, бо якраз мене не було у кімнаті, але це можливо.