Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Наші досягнення першого року

скоренький :)
    а наш шось ніяк не може перевернутись, вже начебто ніжки і дупку перевертає, а ручками ще не може собі помогти, то так і борсається на місці :girl_haha:

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми повзати почали). Переповзає все ліжко за мить і перевертається туди сюди шалено швидко, підгузник годі вдягнути)).

3. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

зуби в нас лізуть якось не по правилах))) перші два нижні були, тепер вилізли два зверху, один той що мав бути по середині, а другий коло нього збоку. Тепер чекаємо другого по середині. Вміємо робити Тосі-тосі, сорока-ворона, який великий, який гарний (гладить себе по голівці), під музику танцюємо.

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

сиджу я коло доці і кажу: "Мурах, піврочку тобі, давай цейво... якесь досягнення чи що" :)
    Мураха хрюкнула, піднялась на прямі руки і посунула себе назад. І, щоб я зрозуміла, що це - і є досягнення, посунулась ще кілька разів.
    Так що ще не повземо, але пересуваємось

5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Мій товстунчик беззубий вчора, тримаючись за бильце, протопав вздовж все своє ліжечко. :shok:
    Напевно ходити ми навчимося раніше як сидіти :girl_haha:

6. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Два нижні зубчики!:girl_tender:

7. popelushka

popelushka Well-Known Member

В нас нові досягнення: донечка вже сидить сама (що дуже хвилювало рідних, бо ж дитина має в 6 місяців вже сидіти:) ), тосі-тосі робимо вже більш красивіше і ручками і ніжками, дає "п'ять", навчилась соромитись, так мило ще й при цьому посміхається:girl_tender:

8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Попелюшка, які ви молодці!!! Так скоренько сидіти почали.

Тосі-тосі робити не хоче, тільки регоче я хтось тосяє. Хоче сидіти ф топати :)
    Зубів немає і признаків також немає.
    Заглядає страшенно в рот коли хтось їсть. І обожнює фіранку на кухні. Тільки заходимо на кухню, а вона одразу тягне ручку в сторону вікна. Підношу ближчу, ручкою - хап фіранку і не відпускає, тримає і сміється.
    Змітає всі магнітики на холодильнику :).
    Б'є усіх підряд і регочеться.
    Збитошна дівчинка моя :)

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Моя донечка навчилась робити ручкою "па-па", тепер махає всім підряд, їй всі теж махають і усміхаються :)))

10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

О, Юля дуже точно описала те, що моє чудо творить зараз:) Я регочу, а вона злоститься і через ціле ліжко: дупцю догори, ногами відштовхнулася, перед посунула. Смішно, старша такого не робила, вона практично не повзала, а сіла-стала-пішла.

11. Shamna

Shamna Мамуся

А наша дуже рветься сідати. Як тримаю її на руках, то ківітькається вперед назад, а коли лежить я їй даю свої пальці вона хапає їх і так тягнеться і піднімає верхню частину тіла, а ноги до себе прижимає, при тому всьому роблячи дуже серйозне обличчя, а коли лягає назад, то страшно тішиться зі свого досягнення :)

12. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Нам сьогодні 9 місяців, от такі ми вже великі :girl_dance:
    Сьогодні маємо третій зубчик. А ще ми літаємо(повзаємо) по хаті з шаленими темпами, намагається вже повзати "правильно", а не гусиничкою як зараз. Стаємо біля опори, трішки важко поки нам то дається і не завдли виходить, але він вперто рухається вперед. Сідає якось неправильно)) Стає на четвереньки, і сідає не на дупку, а на ноги, підгинаючи їх під себе.
    Поки не говоримо толково, але деколи проскакує МАМ, і це мене вже тішить.
    Ходимо на горщик, принаймі всі "великі" справи робимо саме там. Вміємо говорити як їде машинка, то його велика любов. Та деколи до машин ще присвоює порохотяг, фен та кух. комбайн. Зразу включає свй моторчик брррр :)
    Ніби небагато, але ніколи не думала, що буду так радіти за ніби для когось такі маленькі досягнення. Люблю його сильно-сильно :)

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Ми почали повзати на сам Великдень, і майже за пару днів самі сіли. Ось такі великі досягнення в велике свято))). На зубчики поки чекаємо. Багато лепечемо-розмовляємо, теж показуємо, як ми їдемо, говорить щось типу баба-мама. Намагаємось стати біля опори, але ще поки не дається йому - то він стоїть на колінах).

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

файні досягнення)
    наш спершу теж так сідав, а потім коли сідав на дупку то ще "горбився"
    вроді сам сів, але ще видно важко було тримати свій "торс")
    зараз вже сідає рівненько і гарно, тож видаєтсья нам з чоловіком таким дорослим)))
    теж стоїть і трошки пересувається біля опори, але то залежно яка опора.. якщо нижче грудей то раз плюнути, а якщо вище то ше трудно
    а з таких розумашних досягнень, то ще чекаєм))
    хіба коли збудую з пірамідок вежу, то з реготом летить її руйнувати, я кричу "бабах" і малий пробує повторити, типу "бе бе"
    теж робить бррруум, бруум, але то не співвідносно машинам чи техніці, собі під ніс)

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

наші 7 місяців ми відзначили шостим зубчиком і постійним лепетанням "тя-тя-тя-тя":girl_in_love: татко щасливий :)

16. Gudz

Gudz New Member

Мій карапузик перше встав тримаючись за мене, потім почав тьопати за дві руки, і тільки тиждень тому почав повзати. :girl_dance:
    А ще ми дуже любимо бавитись у ванні, плескаємо руками по воді і навіть не плачимо)))

17. Людок

Людок New Member

Доня сама злізла з ліжка(вкладала її до вечірнього сну), взяла горщик, занесла на кухню до чоловіка, він її посадив, покакала, прийшла назад в ліжко.
    все виписуємось з цієї теми:)

18. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А ми почали пробувати самі ходити. Стоїть, тримає рівновагу, робить кілька кроків і сідає. Вже маємо 6 зубиків. І ще навчився так смішно сідати - лежить на спині, перевертається, стає на коліна і сідає на бочок - так мило за ним спостерігати. І повзає як партизан:) Ще каже тата - мама, показує як скаче коник, каже собака, киця, рибка, порося та корова. І взагалі це дійсно безмежне щастя і кожного дня щось нове ;)

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А мою дитину прорвало:girl_dance:
    Ми мало не в один день почали тосяти і па-па давати:girl_claping:
    Ще так класно навчився собі язичком клацати, з татом по черзі клацає і регоооооче)))
    Прикольно бавимось ку-ку, ховається, коли шукаю, тікає, якщо доганяти)))
    Коротше, щодня нові цікавинки, не встигаю всього запам'ятовувати. Вчора з татом так дуріли, що ледве вложила пів 12 спати. А цілу ніч уві сні шось балакав:)

І машинками вже кльово бавиться:) Возить і бирррррркає собі під ніс. От що значить хлопчик!:kiss:
    Такий великий вже і такий манюня мамин:girl_in_love:

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

молодець синочок
    в нас теж почав тікати, якщо доганяють, але ще певно не дуже орієнтується в просторі, бо деколи втікає не в протилежному напрямку, а вбік або майже назустріч)))