Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

Тільки циця:) Штефко теж був за 1-й місяць 1600 набрав. А взагалі є така тенденція, що діти, народжені з меншою вагою, дуже активно "добирають" вагу у перші місяці, а народжені з більшою вагою не так активно.

2. Natalia

Natalia Well-Known Member

Саме так. Такі ми хом"яки. :girl_crazy:

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

4. Natalia

Natalia Well-Known Member

5. Іруня

Іруня Well-Known Member

Дійсно. Єва родилась 3850. В 1,5 місяці - 4600, а в 3 - 6000. Але я не жаліюся, легше носити :).

6. veronka

veronka зла друзя

Маргонька пропливає півтора метр під водою, впевнено ниркує з бортику, встає навпочіпки і піднімає руки))) суперово підспівує:girl_curtsey: каже баба, папа, дадада:girl_curtsey:

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А у нашого маленького-солоденького перший зубчик прорізався!!!:girl_claping:

8. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Вітаємо Вас з першим зубчиком.
    А у нас ще зубчиків немає. Можливо, пізніше вилізуть - довше протримаються (жарт).

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми вже сідати пробуємо, так крехчемо, старємося. А забавки до писка пхаємо вже тижні зо 2, але поки в нас то не дуже добре виходить :)

10. Iwka

Iwka Well-Known Member

Ну, я мушу не погодитись, бо Гриць народився 4350, і за перший місяць набрав 1800 грам... Виключно на ГМ))) правда не слід відкидати генетику, бо татусь в нас огого))))

А ми теж пробуємо сідати. то ше геть в нього не виходить, але може на лопатках пролежати до 30 секунд... і тоді на 5 секунд лягти, і знову намагається)))

11. agalinka

agalinka Active Member

А ми 9 квітня 2009р з вагою 2,950г, скоро буде рочок, важимо ми малувато 8 кг, але і 8 зубчиків, сидимо, повзаємо, ходимо тримаючись за мебель, але самі ще ні, їмо майже все, показуємо який великий, сильний, па-па, ладушки, песик каже чомусь "уф":girl_smile:, а кіця просто нахиляє голову в бік і усміхається, зі слів лише мама (і то лише коли плаче) тата, баба і ляля. Отакі наші досягнення.

12. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Сашуня у свої 8 міс, ходить весь день по хаті за ручки, деколи геройствує хоче сам стояти без підтрики і не триматися. Коли їмо, і мама обернеться виключає холодильник з розетки. Навіть якщо відсунути стільчик, то Сашко починає розхитувати кріселко, щоб дотянутись.

Зранку встаєм зі словами : "А тятя де?"

Маєм 4 зуба. 2 нижні передні і 2 верхні по бокам.

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я завжди була впевнена, що з"являються 2 нижні, а за ними 2 передні верхні...і ніяк інакше:girl_crazy:

14. Іруня

Іруня Well-Known Member

Буває і по-інакшому лізуть. В знайомої малого в першу чергу вилізли 2 верхні клики.

15. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

ми вміємо самі робити тосі-тосі, танцює-гойдається на животику, коли чує музику
    повзати не хоче, але швидко пересувається на животику
    впевнено стоїть на ножках, тримаючись за мої руки, ліжко...
    зубків в нас не має
    вже не хоче говорити -тато-, говорить на своїй незрозумілій нам мові:girl_smile:

16. VAZON

VAZON New Member

А ми наподилися 17 серпня 2009 року- сидимо трошки, ще не повзаєм.

17. veronka

veronka зла друзя

Маргонька сьогодні вперша сама-самісінька сіла, сперлась на мене і встала!)))

18. adyl

adyl Well-Known Member

А ми вже ганяємо, що я й догнати не можу:) Правда зубчиків в нас мало і говоримо лише мама і баба:sad: Але вже знаємо багато забавлянок на моторику і координацію:)

19. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Ми вчора були в поліклініці, щось не дочекалися щоб було повних 8 місяців, прийшли на тиждень скорше. Наважили нам 8 кг. і наміряли 70 см. І ще ми сидимо, правда самі ще не сідаємо:sad:, стоїмо в ліжечку:connie:, бавимося усіма іграшками і також хочемо їх "зїсти":girl_crazy:, маємо два нижні зуба. А головне не злазимо з маминих рук:girl_cray:. От такі ми вредні і ліниві!!!:girl_in_love:

20. agalinka

agalinka Active Member

А скільки вам? І які забавлянки якщо не секрет?