Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Vika

Vika Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

А мій лиш починає повзати, і вчора сів сам. сидіти не хоче, тільки кладу на землю зразу перевертається на живіт , стає на колінця і стрибає-повзає так. від того аж колінці на вечір червоні.
    і говорить вде різні склади. такий цікавий.

2. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

Моя доня вже вміє добре сидіти,катається в ходульках по кімнаті, дуже хоче ходити, але тягне мої руки щоб я їй помогла, кличе ма -ма, ба-ба. На животі страшно нелюбе лежати,зразу перевертається на спинку, відповідно ми неповзаємо. Маємо вже 2 малюсіньких зубчики внизу. Любимо гризти мягкі іграшки, реагуємо на нашого великого собаку,кричимо до нього)))

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчатка, а коли дітки починають робити тосі-тосі? Бо нас батьки вже замучили з тим...:) але не уявляю, як маю її вчити, якщо малеча постійно на четвереньках...

4. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Я не вчила. Сам почав робити в 6-7 місяців, потім забув на пару місяців. Тепер активно тосяє на кожне прохання, а ще коли музика грає, а він сидить і не має змоги танцювати :))

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

І взагалі він не робить нічого з того що я вчу. А сам почав тосяти, давати Па-па, копіювати звуки тварин.

5. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

МІй ще досі не робить тосі-тосі:girl_crazy:
    Хіба ніжками, то вже давно))) І то я не вчила, а він собі отак ніжками тосяв і я почала підспівувати тосі-тосі, то тепер коли співаю, переважно тосяє))

Та і загалом ми нічого не вміємо з таких дитячих ігор. Не показує який великий, не тосяє, не дає па-па...Моїй дитині такі штуки не цікаві:girl_crazy:
    Коли я шось пробую таке показати, то порегоче з мене і далі йде займатись своїми справами))

Зате ми годуємо маму ложкою і даємо цьом:girl_in_love::girl_tender::kiss:

6. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Ех, я вчу давати мамі цьом уже напевно місяці 4, день в день. А толку ніякого :)

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дарця з вчорашнього дня правильно сідає, досить впевнено і міцно. Тосі-тосі не робить, але коли я розказую віршик, то активно махає руками і лупить себе по животику (я так розумію, то в нас такі тосі-тосі :) ). Ну і загалом дуже добре впізнає коли я починаю з нею бавитись в всякі такі ігри, буквально з перших рядочків віршиків починає реготати. Оосбливо їй подобається, коли починаю її гоцати на колінах, то навіть підспівує. Навики самообслуги в неї чудові - починає задирати мені футболку, якщо голодна. Та й загалом за останній тиждень різко "подорослішала".

8. Fistawka

От, от! В нас теж таке є:) Тосяє себе по колінцях коли співаю тосі-тосі))) і теж не завжди)) Дитина настрою в мене:)

9. invisible

invisible Well-Known Member

Моя всім іграшкам цьом дасть, а мамі - нєєє, хіба під настрій дуже рідко. Хоча загалом ластитися любить - підповзе, голову покладе на коліна і в очі заглядає:) Або як на руках, то мені голову на плечі схиляє.

10. Людок

Людок New Member

А моя тільки, що ніж заснути дала цьом.
    сама підповзла, поцьомала, і до циці спати.
    Яке, то щастя!

11. Jane

Jane вєчно в бєгах...

А нам сьогодні 5 місяців. Вже пару днів як "майже сидимо": з карачок сідає на дупцю, але рукою тримається, бо падає ще. І виходить, що впевнено ще не сидить, але майже.

12. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

А ми вчора впершее перевернулися, ще й з живота на спинку! В результаті великий вираз здивування що на обличчі малюка, що на моєму:girl_yes: Бо ми дуже ліниві, лежати на животі не любимо...

13. Fistawka

Тадам! Ми вміємо злізати з ліжка:girl_in_love:
    Хоч не так обережно, як би мені хотілось, але дуже прикольно і кумедно:) Розумничок мамин! Сам собі здогадався як то злізти)))

А ще Сашко став повзати як павучок. Не на колінах, а на стопах))) То так кумедно:) Напевно його коліна вже болять:girl_haha:

14. Людок

Людок New Member

Ви якось показували? Чи сам?
    бо моя залазити вміє.
    А злазити ну ніяк, доповзе до краю, і тягне ручки нервується,

15. glasses

glasses Member

ми навпаки вилізти не можемо)))
    ми показували мальоті як потрібно злазити
    він якось досить швидко то підхопив

16. Fistawka

Сам:)
    Але робить то трохи так необережно:) Боком до краю підповзає, хапається ручками за покривало і спускає боком одну ніжку, за нею попа і друга ніжка))
    Часом не втримується, тому пильную всеодно. Але то така комедія, як він тими рученятами хапається за край, ту нозю спускає))))

А залазити не вміє, то ще зависоко йому.

17. Людок

Людок New Member

Поняв:)
    Треба покривало постелити на диван.
    Теж смішно залазить:)
    і як залізла, зразу втікає по дивані зі скорістю ракети.

18. Fistawka

То наш Сашко так тікає після миття, купання. Як тільки попу помию, покладу його на ліжко щоб повитирати, підгузник вдягнути, а він швиденько перевертається, тікає так швидко-швидко і регоче))))

19. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Моє сонечко так кумедно сідає, стає "слоником" - на рівні ноги і руки, попа вгору і потім набік тиць попу і посадив. Сидить вже досить впевнено, сьогодні вже навіть собі бавився, відриваючи обидві ручки від поверхні.
    А ще, вже минув тиждень, як він вперше пробував встати на ноги. Тримався за боковинку ліжечка (в нас ліжечко в якості манежа вдень, вночі мала спить ))) то так собі руками потягнувся, став на колінця і піднявся). Вчора знову це зробив, спершись на мене, коли лежала поруч. Треба було бачити, скільки радості, що вдалося )))
    і "ма-ма-ма" знову мене тішить періодично.

20. Chekay

Chekay Well-Known Member

В нас також вчора впевнено вийшло перевернутися, правда так кумедно - в 2 заходи. Ноги піднімає вгору і різко так на бік - оп. а потім ще один ривок і вже на животі))) А тоді в крик, бо також не любить на животі лежати. Але перевертатися сподобалося, бо цілий вечір вправлялася, ростемо....:girl_tender: