Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Відповідь: Немовлята-ровесники 2009 року

Я як завжди, все прогавлю:xaxa: Тільки сьогодні побачила цю темку.

І так, трохи про нас:
    Олександр Сергійович (або просто Сашуля :)) народився 14 липня 2009р, вага 3100 гр, ріст 51 см.
    Подвоїли свою вагу у 2 міс, скільки зараз важино не знаю, але виглядаєм файно:)
    Сидимо на ГВ і вже почали потрошки прикорм. Будемо раді почути хто що їсть і рецепти для малюків.
    Маємо 2 зуба і кусаємо ними маму за ніс. Любимо бавитися, сидіти, співати, тупотіти ножками, пробувати бігати. Сашуля сам ще не сідає, но пробує.

Ходимо гуляти і в сніг і в мороз, бо любимо спатунькати на вулиці.

2. Iryna

Iryna Well-Known Member

а в нас таке вже десь з місяць, цієї ночі ставала до циці 11 раз:girl_cray:, а так в середньому встає десь 7-8 раз за ніч при тому, що ми пустушку не смокчемо і коли то закінчиться:girl_cool:.....

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

як казав мені мій муж,коли я питала, коли ж я висплюсь:"як син в армію піде...",а вашому випадку,напевно, як доця заміж вийде ))):girl_in_dreams:

4. Іриска

Іриска Well-Known Member

а нам от лише стукнуло 8 місяців, Ярко з 23 травня 2009р.... ми сидимо, стоїмо самі тримаючись ледь-ледь за будь-що, літаємо = ходимо за ручки, співаємо, танцюємо під музику або ритміні звуки, розівчились робити тосі-тосі, рачкуємо по троху назад, встаємо самі, як би не впали.... маємо 2 нижніх жуба і чую, що підлазять верхні..... їмо все, що бачимо....( показую лише корисне) ;) ось так!

5. Olalama

Olalama New Member

Притвіт! Хочу поділитись з вами про досягнення мого синочка. Ми народились 3 травня. І нам через 4 дні 9 місяців. Перші зубики (зразу 2) прорізались у 4 місяці і на сьогодні ми вже маємо 7 і на черзі восьмий. Читаю, що багато діток вже повзають. Мій ще ні. Проте сам встає у ліжечку з лежачого положення. присідає, скаче, ходить по перимерту ліжечка, тримаючись за поруччя, сам злазить з дивана та йде вздовж нього. Досить дивно, але на дупці і з допомогою рук, він може спокійно пересуваттись по підлозі. ГВ вистарчило нам лише на 5 місяців, тому рано почала пригодовувати, з цим були проблеми, але зараз все внормувалось і ми вже важимо 10,5 кг . Фактично потроїли вагу, що мало бути в рік. Говоримо ма-ма, б’єм тосі-тосі і сорока-ворона.
    Ось і все.

6. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

моя навчилась на мостік ставати, робить -жабку-, спражня гімнастка :girl_smile:
    сидимо, легенько тримаючись за мамин пальчик

7. levandivka

levandivka З яйцями...

О! [​IMG]
    +1. Золоті слова!
    Для мамусь і татусів - мало місця?
    По щеплення є окрема тема.
    Про ГВ є окрема тема.
    Про сон є окрема тема.
    Новачки, марш читати!

Дописано згодом:
    А просто, язиками почесати абафсьом - є Чат.

Дописано згодом:
    Все. Розгріб, перейменував, попередив.
    Хто не вміє читати - я нє віноват... (с)

Останнє редагування: 29 Січень 2010
  8. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

А ще є Вихвалялки та Фото наших чад - для тих, хто хоче показатися у всій красі:)

9. пальмочка

пальмочка New Member

Привітик всім! Мій другий синочок народився 4 червня! Сьогодні нам 8 місяців))) В Максимка є два з половиною зубики,він впевнено топає в ходульках,смішно повзає,а ще показує який він великий,тосяє і смішнюшче жмурить носика і показує їжачка!!! На штучному вигодовуванні,тому їмо все корисне що смакує!

10. Oля м

Oля м миється в бані

то ми з вами ровесники))))

11. veronka

veronka зла друзя

Маргонька повзе назад, намагається плисти, ниряє, смикає кицю за вуха;), відбирає в тата ложку і "їсть":girl_haha:, якщо підтримувати підпашки, то "танцює" - таааак класно:radist:, в тему агукає і егекає:girl_haha::
    - Марго, то тебе тато навчив?
    -Егє:girl_haha:

12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Ми за перший рік досягнули такиххххххххххххх висот..........
    Читаєм, кидаєм кульку або кубик і повземо по цілій хаті, кидаємо м'ячик мамі, татові, бабусі, словом кому прийдеться, говоримо-співаємо, танцюємо під рекламу "Milk slice", везем перед собою табуретку і так ходим по цілій хаті, при чому табуретком ми рулим, їмо самі, як вже їсти більше не хочемо, ложку забираєм і викидаєм, а як хтось не віддасть тої ложки, то можна викинути гет тарілку з залишками:)
    Ми кокетнічаєм, повзаєм зі швидкістю кулемету, чудесно сміємось-заграємо до всіх і спимо тільки розкриті повністю як татко:girl_spruce_up:

13. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А моє чудо навчилося зі стакану пити!:) Так смішно, запихає всередину язичка, як песик, але попри язичок цілком успішно сьорбає і ковтає молочко (я постійно кудись льотаю, то зціджую їй на 1 годування у стакан, а вона без мене їсти принципово не хоче, то аби добро не пропадало, я їй то зціджене на додачу до циці даю).

14. Leila

Leila Well-Known Member

ми вже самі навчилися вставати в ліжечку чи біля дивану, крісла і пританцьовує, ще дуже любить підстрибувати. а повзає куди тільки захоче і дуже швидко :)

15. viltis

viltis Well-Known Member

Отож, нам сьогодні 1 рочок....

Ну, які в нас досягнення: найперше досягнення: ми досі гамаємо цицю, незважаючи на наших 4 великих і 2 маленьких зуба.

З фізичних досягнень: ходимо самі по квартирі і на вулиці, ще й можемо нести в руках мамину косметичку чи важку машину. Вміємо злізати і залізати на ліжко, лізити вверх-вниз по сходах

П"ємо лише з дорослої кружки, пробуємо маму годувати з ложки (я годую його, а він мене:)

Розуміємо все, принеси, не можна, плюй, кака, втікай від мами..

З говорінням трошки туго: мама, тятя, баба, діді, ава, де є?, дай, на, і всюдисуче АААА і тикання пальцем, а ..ще кажемо гуль, і бі-бі....

Важимо близько 10 кг, носимо 21 розмір взуття і 80 одягу 9 але ріст реально менший, ніж 80 см)

Ну, ніби й все:))) от такі ми виросли. А ще, дуже любимо техніку: вміємо включати Двд і комп, мишкою рухає , флешку знає, куди вставляти....і .тд......ой, всього і не згадаєш....

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну от Ромчик тиждень, як навчився сам сидіти! Тепер його це вже не влаштовує, працює над підтягуванням, стояти хоче!:girl_crazy:
    А ще вчора переселились в прогулянку. Романа ще з 4 місяців люлька не влаштовувала, тож доводилось гуляти в ергорюкзачку (якось на зиму побоялась я його пересаджувати), зате тепер повні штани щастя, сидить, навколо розглядається:girl_claping:

17. Іруня

Іруня Well-Known Member

А моя малеча так хоче повзати! На животі зразу ноги ставить на колінка і повзе, але ручки ще слабенькі, тому риє носом:girl_crazy:.

18. Naturals

Naturals Well-Known Member

А ми вже навчилися ставати "на мостик", заглядаємо за всіма, бавимося іграшками і обов'язково їх дегустуємо на смак. Намагаємося стати, і через те, що не виходить дуже злимось. Перевертаємося зі спини на живіт, і навпаки, почали сміятися. Ось такі наші досягнення.

19. Iryna

Iryna Well-Known Member

Накінець то і ми сидимо:girl_curtsey:, а ще вчора вперше сказали повноцінне слово "мама":girl_in_love:, вчимося пити з дорослого горнятка, бо пляшечку не признаємо з народження:girl_claping:

20. Olalama

Olalama New Member

Моєму сину вже скоро 10 місяців. Таке диво, бо за один місяць він навчився сам повзати і вже тепер він "ас". Хоч я цього не дуже бажала. Кажуть, коли повзає, ходити буде не скоро. Перевіримо це народне гасло. Повзе, і коли є опора встає і йде, чіпляється за меблі, стіни, проте сам ще не відпускається. Боїться.
    Сам п’є з горнятка. Категорично відмовився від пляшечки у 8 місяців і ми їмо все ложкою, як дорослі. Намагається вилазити на диван, так кумедно закидає ніжкою, та диван високий і він нервується, що це ще не вдається.
    Знає багато домашніх предметів, очима їх показує. Добре реагує на своїх, і криком на чужих.
    Починає багато говорити. Незрозумілі звуки, крики, піски, склади: га-га, да-да, дісь...Коли дуже зле – вже тоді мамама...