Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

А ми вже нормально тримаємо голівку. Тягнемось за забавками і куштуємо їх на смак.
    Важимо 6400 і маєм 63см. От така вже діваха... перейшли на пампіки четвірку:)

2. nattsol

nattsol Well-Known Member

забула похвалитись, як доня лікарку здивувала: при перевірці м'язевого тонусу (то коли дитину кладуть на спинку і підтягують за ручки) замість підтягнутись і хоча б сісти, Оріяся зіпнулась на ніжки і доволі твердо постояла кілька секунд :)

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а моє місячне чудо умудряється з живота на спинку перевертатися)) положу її пасти коні,а вона собі відштовхнеться ніжками-перевернеться на бік ,а з боку на спинку і всьо:girl_yes2: ото гімнастка. а ще так мило сміється до мене!!!!

4. natorella

natorella Well-Known Member

оленка, то тонус))) вигинається назад і голова переважує

5. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Нам на днях уже 11 місяців. Матвійко вже добре ходить. Так смішно дріботить, а ще перебігає від ліжка до дивану - забавку таку собі придумав. Каже: "тата", "кіца", "дай" "нє":) "Мама" - ще не каже(((. На днях тато приходить додому і дзвонить в двері, а Матвій "тата"- каже "тата" і до дверей бігом тата стрічати. Тато аж розстав. Так уже знає, що тато йде))) Сидіти навпочіпки може та має шість зубів. Вміє давно танцювати, відчуває ритм музики гарно. Музичиий такий. Ще любить вилазити на щось високо - на бильце ліжка, на стілець... на підвіконня тягнеться(одного разу навіть умудрився туди залізти) - увись його тягне. Он і зараз поліз на бильце ліжечка карабкатись :)

6. Halina

Halina Well-Known Member

Сьогодні нам 2 місяці і ми ходили на черговий медогляд. Донечка важить 4500 гр. і уже підросли до 58 см (народились 3300 гр. 53 см.). А ще вже дуже хоче носитись вертикально і розглядати все кругом. Уже починаємо аґукати і дуже радіє коли ті звуки за нею повторювати.

7. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

Ми вже активно балакаємо на своїй мові, перевертаємося на бік і дуже любимо пасти коні))

8. Agrafka

Agrafka Member

Нарешті наша дитина на наше прохання показує яка Вона велика і робить тосі-тосі.

9. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Ваша дитина просто безподобна і робить це дуже класно:)

10. zetta

zetta Well-Known Member

дослідили своє тіло... дуже цікавить животик...нажаль його ну ніяк пожувати не вдасться а от палець на нозі... смакота, тягнемо його до ротика ))

11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Вчора було аж!! 5 місяців.
    Тимоша вміє перевертатись з животика на спинку, зі спинки на животик. Повзає на спині із-за чого має прикольну лисину :scratch_one-s_head: , стає на мостик - голова ніжки. І головне досягнення на цей період - стає навколішки і плигає як жабка - перші спроби повзати.

12. zetta

zetta Well-Known Member

ми не пробуєм... ми катуляємся))
    знаємо коли йдемо на вулицю, орієнтуємось по тому як мама вдягається і починаєм сміятись в голос і пищати)

13. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

От таким чином - повзанням на спині, перевертанням, плиганням - переміщається по підлозі (на дивані вже залишити не можу ані на секунду). Вчора я навіть не помітила як докатулявся/доперевертався/доплигав до квітки і пеневернув вазон. О! Це певно теж досягнення :preved:

14. olena

olena New Member

О, то було нашою улюбленою справою, повзати навіть не хотіла- могла докатулятись в любе потрібне їй місце.
    Зараз їй то вже не цікаво, бо починає потроху "топтатись" попри меблі.

15. zetta

zetta Well-Known Member

ну ми не можемо... нам пузьоооо заважає... )

16. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

В нас аналогічна ситуація, спокійно лежати ми нехочемо, перевертаємся, намагаємся повзти на спині, і вже 3 день плаваєм у великій ванні з коло і отримуємо масу задоволення.

17. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

А мій ангелочок сьогодні за агукав до мене.

18. vernata

vernata New Member

Настя чудеса витворяє ногами, постійно їх кудись закидає, чим дуже мені нагадує каратистів, а ще постійно намагається сісти, коли на руках, їй це вдається, я знову опускаю і тоді крики.

19. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ура, ми перевернулись зі спинки на животик. Довго нам не виходила, але вчора з горем пополам обернулись:) Тепер тільки то і робим шо перевертаємся

20. Dolche

Dolche Well-Known Member

А мої мацьопи вже дуже гарно реагують на іграшки-калатушки і навіть беруть в руки їх, правда ще не розуміючи цього :) А також досить добре тримають голівки і дуже гарно посміхаються та "аукають". :connie_pull-pigtail