Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Відповідь: Наші досягнення першого року

Вчора у Володі нарешті виліз перший зуб:girl_dance: Ми вже зачекалися тих зубів... вже ходить малий за руку, а зубів не було (точно як в старшої - в 10 місяців перший зуб :) )

2. Kryhla

Kryhla Member

Мій Андрійко має 5 зубчиків (правда, один кривенький:girl_smile:) Повзає по хаті з великою швидкістю, встає біля всьго зо шо можна вчепитись, показує який він великий, дає па-па, співає, якщо йому сказати - широко відкриває рот і кричить а-а-а-а-а!!! включає ТВ пультом, вкл/викл світло. Страшенно любить машини, аж трясеться, так хоче за кермо потримати і передачу подьоргати.

3. Halina

Halina Well-Known Member

І ми виросли на 1 см, але важимо 3800 (народились 3300, а виписувались 3100). Уже роздивляємось іграшки і часом ведемо поглядом за іграшкою. А ще як щось не так видаємо звук "е". І дуже не любимо щоб ніжки були голими, то шкарпетки обов'язково (бо дуже нервуємось коли нічого не має).

4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

І ми були на огляді в 4 місяці. Тимоша вже 65 росту (народився 52) і 7200 (народився 3200). Наполегливо може щось розповідати. І маю тепер з ним маруду - на спині лежати не хоче, вигинається, перевертається на живіт і хоче повзати, але то йому ще не вдається, тож капризує і на животику. Найкраще на руках. Будить маму-соню в 6 ранку. Вдень спить на руках. Отака от "ручна дитина" :d25:

5. vernata

vernata New Member

Настя сьогодні реготала (я вражена, це ж трьохмісячне дитя). Спочатку не розуміла, що з нею, схлипує, чи що. А вона в мене на руках спостерігає, як чоловік катає Сашка на гопалці й регоче.

6. zetta

zetta Well-Known Member

а ми важимо 9100... ростуть кучері, з чорнявки перетворюємось в русявку ), і вже би сиділа, хапається за все підряд шоб сісти, не даю то їй хоч догори ногами лиш би не лежати )

7. olena

olena New Member

А ми навчились робити баран-баран-буць, причому так класно голову нахиляє, щоб буцьнутись. Має доня два зубчика, вміє кликати маму, тата і бабу, і дуже хоче ставати на ноги, просто хапається за мене і дереться догори.

8. squirrel

squirrel New Member

Ангелінка сама стає на ніжки не тримаючись за щось. Вміє показувати носик, ротик, очка в лялі (бабусі, дідуся), бігає на чотирьох по квартирі.

9. Котя

Котя Оптимістка :-)

Ого-го, ви вже добрі пампулі:girl_wink:, бо ми майже по віку як ви, а важем тільки 6 кг, хоч і родились 3800, ось такі ми делікатні:girl_curtsey:
    А ми з шотена перетворюємось трошки в рижика:girl_dance:
    Мій так класно співає, особливо коли я починаю, а він підспівує:girl_claping: Мій старший взагалі до року не співав:confused:

10. zetta

zetta Well-Known Member

))) пампулі якраз не аж дуже... а от решта.. складочки де тільки можна.. як миємось то часом забуваю де мила а де нє)) такий файний вона кльоцок, народились 3250 .. а зі старшою то вічний недобор по вазі був.
    класно )) а моя говорить і розглядує руки і ноги ) хапає рученятами ноги і спостерігає за тим всім.

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Моя як хоче спати,починає співати а-а-а. але то так смішно виходить,моя мама каже , що в неї виходить як двері скриплять. і так співає поки не засне! навіть як циця в роті щось там гудить))

12. zetta

zetta Well-Known Member

маєм 70 см росту......... ше метр і маму дожене ..)

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

Нам сьогодні 4 тижні і ми маєм 58см росту і важимо 5500:)

14. squirrel

squirrel New Member

Ми навчились ходити попри диван.:girl_claping:

15. Osya

Osya Active Member

Нам недавно було 3 місяці. 5800 62 см зросту
    Вже агукаємо потрошку.

16. Agrafka

Agrafka Member

Софія все частіше відпускає руки від опори і стоїть сама на ножках. Вперше вона це зробила як їй було 8 місяців та 19 днів. А ще у малої розпочався період мавпування. Повторювала за мною облизування ложечки, присідання на ножках. Ще Софія навчилась бавитись м`ячиком, вже вміє чітко його направити куди треба і тішиться, коли мама чи татко його впіймає. Дуже любить порядки в шафі. В її розумінні порядок - це коли в шафі чи тумбі нічого немає, от і викидає все з полиць шафи чи тумби, що в полі її досяжності на підлогу. Те саме з іграшками: повиймає їх з контейнера, а от назад поскладати, то вже моя робота. Поставила собі за ціль навчити її складати іграшки до контейнера в кінці дня перед спанням, подивлюся, що з того вийде.

17. Lamara

Lamara Well-Known Member

Вчора ходили зважитись та помірятись. Так от, важимо 6100 та виросла мацьопа до 56 см. То при тому що родилась 3300 та 52 см. (добре що не довбали за перегодовування)

18. natorella

natorella Well-Known Member

гиги
    ми нині важились. отже
    народились 54 см, 3900 кг
    сьогодні (рівно місяць) - 60 см, 6200 кг (нетто, 6350 - в лашці і підгузнику)
    спитала тільки - ви тільки груди їсте?
    кажу - єс, офкорс
    лікарка - ну тоді в сьо ок

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

якась у вас адекватна ллікарка, бо наша ні рук не хоче мити чк приходить до дитини і ще " ой, ну вона набрала зайвий кг..." для мене це без коментарів, більше ми туди не ходим

20. natorella

natorella Well-Known Member

то навіть не наша, бо наша тільки 2 рази в тиждень
    то для бабів попросила зважити і поміряти
    вона шось там казала шо норма 600 гр, а ми 2300 набрали :)

я ше питала її чого нас ігнорують (ніхто не поставив на облік, а я потім в грипи не прийду, бєбєбє). то за пару годин прилетіла медсестра до хати. спитала за вагу О_о, за прививки (я вам подзвоню коли відмови писати). потішилась шо нас не треба лікувати і погнала