Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

Сашко дуже полюбив обнімати ідавати цьом))) Я після того поцілунку вся обслинена :) А ще ми почали вставати біля опори. Щось то ранувато, йому тільки 7 місяців і 7 днів. В суботу встав на дивані і стояв, трошки ще хитається (я до 5 дорахувала), вчора ввечері вже впевненіше. Постійно дереться повзти вверх і ставати, дуже любить тупати ножками. Не знаю чи то добре так рано.

2. Holly

Holly Moderator

Сьогодні Оленка намагалась стати на ноги біля дивану і же впевнено повзає

3. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Матвійчик намагається сідати. Рано так, здається:)

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Моя кохана дитина вказала "мама":girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:. Як довго я цього чекала і нарешті ці слова:girl_claping:. Неймовірні відчуття)

5. Holly

Holly Moderator

А ми вже всіємо ось так, вже тиждень, але тільки сьогодні вдалось зловити
    Ну і пробує ставати біля опори.

6. Lingerie

Lingerie New Member

У нас нарешті 3-й зубчик показався вчора :girl_crazy:
    А ще моя мацьопа починає рачкувати,але...заднім ходом...
    І вміє сама вставати до опори...ну правда тяжкувато підняти ту попку:girl_impossible:

7. airy_cat

airy_cat New Member

А мы встретили 11 месяцев уже с 12 зубами, причем у нас последние 4 зуба как-то один за другим пошли после где-то месяца затишья)) Мы уже неплохо ходим, умеем переходить уже все пороги, любим знакомиться с людьми, которым обязательно показываем как мы моем ручки, делаем ладушки, привет-па-па, показываем где у мамы или у папы нос, уши и глазки, помогаем маме расчесывать волосы щеткой (мама уже при этом почти не страдает), умеем включать ночник и переключать на нем цвета, кормим маму с папой с ложечки ну и еще много)) А еще Тимофей наконец научился говорить "мама" ласково, а не только по поводу какого-нибудь локального армагедона, ну и заодно "папа", "баба" и еще пару пока не идентифицированных слов)) где то так)

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

А ми свій перший рік сьогодні завершили продемонструвавши всім гарну ходьбу без ніяких опор, без падань, з поворотами і підніманням всього з підлоги.

9. geregala

geregala Member

В нас улюблене заняття це танці, будь-яка мелодія, дзвінок мобільного чи реклама в телевізорі, то синуля відразу іде танцювати, топає ногами, крутить руцями, виглядає це дуже кумедно!
    Коли спеціально включаємо музику, то дитина нічого не помічає, починає інтенсивно рухатись, буває навіть голова від тих танців в нього йде обертом і може впасти!:girl_dance:

Останнє редагування: 19 Квітень 2011
  10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ось і нам рочок минув! Важимо 12 кг., ріст 81 см, маємо 8 зубчиків.
    Говоримо - мама, баба, тата, нє, дай, де, "тата де ти", йди, дядя, діді, німа (нема), ам (їсти) ей!(то когось кличе:)). Пробуємо самі ходити - відпускається трохи йде а потім сідає і решту "доповзає":), відсуває штори, вилазть на крісла-диваниі злізає з них сам. Любить читати книжечки, показує, качечку, котика, коника. свинку, сонечко. хлопчика. Переключає собі мелодії на телефоні, перемикає канали на ТВ (якщо він включений, ані, то ше і включить:)). Може ще щось і забула, ну, одним словом ми вже великі.
    Покидаємо цю гілочку з Дмитриком, і кажемо до нових зустрічей з сестричкою чи братиком (в далекому майбутньому:)) Па-па.

11. hrystusja

Моя дитина навчилась проситись на руки. При чому так, що ніхто повз не пройде. Ну так гарно простягає, що переважується і падає:girl_crazy:. А ще навчився обніматися, робити "буц". Переповзає назад усю кімнату впирається попою в двері і кричить:girl_crazy:.

12. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Нашому Сашку сьогодні рівно 8 місяців. За останні 2 тижні вилізли нам 4 верхні зубки, в сумі вже маємо 6 зубів :) Вміємо самі повзати, стояти біля опори, сідати. Ще й навчилися пищати і щось белькотати, часами може сказати мама, що мені дуже і дуже подобається :)

13. Мамусічка

Відповідь: досягнення наших діточок від року

Маленькому сьогодні 6 місяців . Не дуже впевнено, але сидить. Повзає по всій кімнаті куди йому треба. А ще якось так стає на колінця і на витягнутих руках розхитується і сміється мені:) Кіря так не робив - на те він і Матвійчик щоб бути відмінним від брата - думаю. Любить порвати газетки ,провідки всякі цікавлять... Все пробує на смак.
    І взагалі так швидко росте моє малятко.:d25:

14. Holly

Holly Moderator

Оленка впевнено стає на ніжки. Говорить: тата, дядя, дай, ти де. П"є з трубочки

15. Златка

Златка Well-Known Member

Юстинка вчора навчилась переповзати через поріг!

16. Vika

Vika Well-Known Member

а моя мацьопа починає голову відривати від мене, напевне скоро сам буде тримати. такий смішний

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Ромчик вчора зробив свій перший крок:girl_in_love: бавився на траві мячиком,піднімав його двома ручками вставав і кидав,а потім щоб не повзти за ним зробив отой крок :girl_tender:
    (але наскільки я зрозуміла наступний буде не скоро...) він дуже швидко повзає,переповзає все що йому заважає, лазить по сходах:wacko1: а йти лінується...

18. hrystusja

Наші нові вміння:Ромчик пробує вставати на ніжки, але тяжко нам то вдається, бо попа не легенька:girl_crazy:))) Робимо гарно тосі-тосі, привіт і папа та цьомаємся:girl_in_love:, правда тільки з мамою:girl_cool:.

19. Мамусічка

Маленький Матвійчик уже повзає по кімнатах, а не по кімнаті за мамою. :d25: Сидить впевнено. Такий самостійний, що аж не віриться.:girl_nea:

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Ромашкін стоїть без опори і при тому робить тосі-тосі,або крок вперід і знов стоїть, потім ще крок :girl_tender:і такий від того довольний, піднімає руки,пищить і падає то на дупу то на руки:girl_crazy: