Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Златка

Златка Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

Ну то ті чужі діти акселерати :girl_crazy:
    Юстя моя добре сидить, впевнено стоїть перших пару хвилин, а як змучиться то одразу сідає :smile:, переповзає диван заднім ходом і ні сантиметра вперед, гарно говорить "мама" :girl_in_love: і "ба", маємо тіко 2 зубики і усьо :girl_smile:

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

3. geregala

geregala Member

В нас теж в 3,5 місяці почав активно перевертатись і десь в 4 повзав вже, рівно в шість сів, а почав робити свої самостійні кроки без опори-ще навіть 10 місяців не було...так що діти тепер шустрі!

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас що не день, то нові вміння. З суботи моє сонце почало балакати. Причому коли не спить постійно говорить. В основному це "абвебе", "бва", "мам", "деде". Але так він то говорить класно!! Ми тепер маємо з ним повністю повноцінний діалог. Так то є мило:girl_in_love:. А так вже хочеться почути довгоочіакуване "мама":girl_in_love:А ще ми даємо мамі смачний цьом:girl_in_love:

Останнє редагування: 21 Березень 2011
  5. LuBimaya

LuBimaya New Member

ми вже активно повзаємо і кажемо папа... а мама не хочемо.. прошу, а вона починає шикати як їжак і сміється...

6. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Ураааа, ми вродили першого зуба!!! :radist:
    З великими потугами і муками але вже зубаті :xaxa:
    Так всіх нас вимучив той зуб - не передати словами :girl_cray:
    Вже сьогодні гризяли яблучко - такий прікольний звук виходить :girl_haha:
    А тепер на фоні прорізування ще й лікуємо якусь вірусяку :girl_in_dreams:

7. hrystusja

Моє чудо сказало "Тата":preved::preved::preved: І цілий вечір повторює))) Наше перше слово:radist:

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

У мого малого, як не дивно, теж перше слово було "тата". Та й зараз він набагато більше татає, ніж мамає. І "тата ляля" і "тата цім (цьом)". Я от собі вже так думаю, що це означає. А мама де?:girl_blush2:

9. Holly

Holly Moderator

Виліз 7 зуб. Тепер 4 зверху і 3 знизу.

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А ми страшне розговорилися! Кажем мама, баба, тятя, дідя, дє(де), дяй (дай). нєм (ні), нема, мій (то коли робить "мій-мій"), і ше багато всякого своєю мовою, бавиться і постійно шось розказує - рот не закривається. Ну і повторяє все, я кажу якесь слово і він старається повторити.

11. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Сашко вже дуже гарно повзає з 6.5 місяців, переповзає велику кімнату, повзе за мною в коридор, перелазить перешкоди. Пробує вставати на ножки і сідати, але ще не виходить. Маємо 2 зуба, вилізли ще в 4.5, а верхні щось ніяк. Пробує щось говорити по-своєму, але тільки з пальчиком в роті і ще пускає бульки, так кажемо брррр )))))

12. Holly

Holly Moderator

Як виявляється Оленка вміє багато, але їй простіше повередувати і отримати бажане. Сьогодні з чоловіком спостерігали за нею з іншої кімнати. Отже, вміє повзати, вміє сама сідати, коли сидить на підлозі біля опори, пробує ставати на ноги. Дає цьом і звуком чмок

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Ще забула написати, Оленка говорить ляля, баба, ма, тата :)

13. Sapiha

Sapiha New Member

А ми не повзаємо ми гонимо по всій квартирі на четвереньках, спираємося на вазонок пхаємо в нього руки і викидаємо землю :girl_mad: а ще дуже добре сидимо :girl_tender:. Полюбляємо підповзати до дзеркала і цілувати своє відображення :girl_spruce_up: та наводити порядки у тумбочках які можна відкрити. Ось це матусин помічник :girl_in_love:

14. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Вчора вже виліз другий зуб - і такий став синуля кусючий аж боляче :girl_crazy:
    Чекаю того "мама" з нетерпінням, каже тільки тоді, коли справді щось болить :girl_nea:
    Вже добре розуміє татовий тон, замовкає і перестає вередувати. :umbrage:

15. Holly

Holly Moderator

Виліз 8 зуб, 9 на підході:girl_in_love:

16. Lingerie

Lingerie New Member

огооо!
    А в нас тільки 2-й нижній показується!

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

синочок сьогодні стояв сам без опори!:radist:
    мегареактивно повзає, дає таткові "п"ять", коли хтось йде, або просто йому набридає то показує "па-па". Говорить: баба, тя-тя, ка-ка, кхе. Мама вже не говорить:girl_sad: Коли вперше спробував "ресторанний узвар" голосно прокоментував "ням-ням-ням"(записали на відео:girl_tender:),тепер коли,щось смакує теж "нямає", коли не смакує відвертається і "їде"-бжжж.
    Всього не перелічу, кожного дня щось нове видає:girl_in_love:
    (щойно оновила лінієчку, Домчику 10 місяців і 10 днів, в такому віці я почала ходити:) він почав стояти, теж добре )

Останнє редагування: 9 Квітень 2011
  18. Victi

Victi Well-Known Member

Поки маю змогу, розкажу з якими досягненнями синочок зустрів свій перший день народження.
    Говорить мама, баба, ляля, ам і ням (ням - тільки на банан). Коли говорити йому, що щось не можна - каже "бе" або гарчить як тигрик (то він сам навчився від кідділендівської забавки). А коли гості йдуть додому і його просять дати па-па - наш хлопчик радісно робить тосі-тосі :). Читає книжечки, водячи пальчиком. Повзає з реактивною швидкістю, особливо до вазонків з яких можна землю виймати. А ходимо ми за ручки, або попри стіночку. Маємо чотири зубчика.
    Всього і не згадаєш. Тай кожен день тішимо маму і тата чимось новим.

19. Януся

Януся Well-Known Member

Прийшов і наш час виписуватись із гілочки:) Вчора Янусі виповнився рочок:girl_dance:
    Говоримо мама, тато, ляля, баба, на, дай, так, па-па. Даємо цьом,показує яка Януся велика. Аж не віриться, що так швидко минув час... Всім па-па, переходимо в бешкетники :) До нових зустрічей:girl_crazy:

20. hrystusja

А в нас нове вміння. Ромчик сам собі навчився знімати шматяний підгузник:girl_crazy:. Знімає (вони на ліпучках) і відповзає).
    А ще ми дуже любим обніматися і почали говорити дядя)))