Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

Матвійко за своїх три місяці теж трохи вже освоїв: перевертання в різні сторони, впевнено бере ручками предмети і запихає їх в рот, часом аж до горла; завжди веде діалог якщо з ним говорити :). Особливо люблю т.з. "комплекс пожвавлення", якщо Катя біля нього скаче чи якісь чуда показує, то він завжди інтенсивно "бігає". І взгалі найбільше радості в дитини адресовано сестричці. Ще ввечері читаю Каті книжки так, щоб і Матвійко бачив книжку, то він все агукає разом з моїм читанням і допомагає перегорнути сторінку. Ось таке... Але в нас ще багато попереду!

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В Ромчика нові вміння)))
    Вчора вперше почав сильно хлюпати ножками в ванночці. Хлюпав з такою синою, що кухня ніби після потопу:connie_pull-pigtail. Такого в нас ще не було)) А ще навчився голосно реготати. Причому таким заразним сміхом, що всі мимоволі регочуть разом з нашим бешкетником:girl_haha:

3. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Вчора ми збирались на прогулянку. Я його вкладаю до візочка (думала буде спати) а він сідає :radist:
    І так впевнено, ми потім таткові показували, він теж тішився.
    Регочемо і пищимо так, що сусідам чути :girl_blum::D
    А ще дуууже любимо зустрічати татка з роботи - вмить мама стає нецікавою з її молоком - нам тата подавай.
    Любить зміну навколишнього середовища - весь час хоче щось мацяти, до рота пхати, роздивлятися, на місці не всидить :connie_pull-pigtail

4. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ми, от, забули виписатися з теми))) вмієм бігати, вчимося стрибати, присідає на місці і пробує підстрибнути, але поки не виходить))) навчилась вставати з місця на ноги, вміє залазити на машинку і в ляльковий візок:girl_haha: нові слова у нас, це - дай, на, дякую, но-но-но, де(і показує ручками). показує де носик, очка, вушка(на мамі особливо добре виходить:connie_pull-pigtail), як пташки літають... ну ніби все...до зустрічі знову в цій темі:girl_wink:

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну а ми танцюємо...дупця..плечі..ручки..все в такт з музикою....а ще говоримо мама..баба..ка(візок...)..на(дай і на..)..па-па...робимо па-па, показуємо,які ми сильні..даємо цьоми мамі...сваримося....повзаємо назад...і маємо 6 зубчиків..

6. Ная

Ная Well-Known Member

В Таюсі нині нарешті прорізався перший зуб!,абсолютно безпроблемно,я випадково відчула на дотик...і тішуся,і трошки сумно одночасно,бо така мила була та беззуба посмішка)))...

7. geregala

geregala Member

Моя дитина зробила вчора перші свої кроки!!! Нарешті я дочекалась, але саме головне мене в цей час не було вдома...залишила дитину з татком на кілька годин і тут на тобі, прийшла, а тут така новина!!! Якось в нього то виходить так невимушено-тримається за опору, бачить щось цікаве-відпускається і йде дрібненькими крочками, пройде трохи, а потім падає на руки і далі вже на чотирьох...

8. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А наш Матвійчик уже голосно сміється до тата. Братику егекає Кірюша, а той сміється у відповідь і теж егекає. Схоплює іграшки, але недовго цікавиться ними. Йому цікавіше, як шурхотить газета або пакет. Піднімає високо голову і тримає досить довго. Роздивляється в усі сторони.Намагається навіть повзти. Старається з усіх сил, аж кряхтить. Що значить росте :):girl_claping:

9. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ура!!!!!!:girl_dance::girl_dance:Моя Софійка щойно сама встала у ліжечку....а я якраз була на кухні, чую кличе мене мій Володя і говорить, що Софійка стоїть, я прибігаю, думала, вже шо витворив з нею, а вона така гонорова, стоїть сама в ліжку, і гризе поруччя.....
    Я так з того тішуся :girl_in_love::girl_in_love::clapping:

10. Holly

Holly Moderator

Є 4 зуби. Повзає задом, пробує сідати. Якщо сидить, то хапається рукою за ліжко і хоче встати. Днями казала баба, як чує музику, піднімає одну ручку і "танцює"

11. dianisia

dianisia New Member

Анна-Марія вже сідає, пробує повзати (правда дуже смішно - ручки переставляє, а ногами пригає). Встає у ліжечку, робить "тосі-тосі", перевертається у різні боки, пробує говорити:girl_tender:

12. irushka

Матвій вже трохи плазує, вчора так вовтузився на килимку, що зліз з нього повністю. А ще в нас було перше падіння, на щастя легке і невисоке, але ми вже переселили малого на підлогу.

13. Sapiha

Sapiha New Member

Наш карапуз сьогодні вперше сам сів:girl_blum:, повзав, повзав по кімнаті, дивлюся вже сидить іграшку трощить об підлогу :girl_yes: Тішусяяяяяя

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ми поповзли!!!!!!!:girl_crazy: Повземо назад (як мама:girl_blush2:), але так смішно, особливо як піднімає попу)))). Вміємо стидатися:girl_blush2: :girl_blush2:і показувати захват від чогось. А також сидимо, прада не довго і сідаємо)))

15. Neverland

Neverland Well-Known Member

А ми вже тиждень стоїмо і чопаємо навколо ліжка потроху:girl_crazy: Але не сидимо ну ніяк:girl_crazy:

16. Lingerie

Lingerie New Member

Моя малеча теж вже 2 тижні робить "тосі-тосі" і показує яка вона велика (піднімаючи дві або одну руку догори).А ще вміє танцювати сидячи :girl_dance: (гопцає попкою і сміється). А от повзати ну ніяк ще не виходить: перевернеться на животик, ручками впреться, а попку не піднімає!
    Ще забула написати: дуже гарно в доці виходить слово "тато" і "баба"

Останнє редагування: 16 Березень 2011
  17. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Ми вчора купили крісло для годування: ЦАР на престолі - так виглядає наш синуля. І такий дорослий одразу зробився :girl_claping: Задоволення, в першу чергу для мене. Хоч їсти зможу підігріти без волання :girl_cray: А то тільки мама в двері - ми одразу в істерику :girl_impossible: А тепер будемо всі разом гамцяти :girl_cool:
    І ще. Дідусь вчора забавляв внука м"яким левчиком - я ще не чула, щоб Тімка так реготався, ми аж до сліз з нього насміялись. Незнаю, чого той левчик так його веселив, але я це зберегла на відео - тепер для підняття настрою передивляюсь :girl_in_love:

18. Holly

Holly Moderator

Фух, вилізли 2 передні зуби, що нас усіх так мордували. Тепер Оленка має 6 зубів - 4 зверху і 2 знизу. Вже майже сама сідає, ну і намагається повзати

19. irushka

Матвій повзає :shok: Ще не так повноцінно, але як йому щось треба, то доповзе.

20. Holly

Holly Moderator