Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

Ой, а в нас за останні пару днів - купа досягнень. 2 лютого - сказав мама, але так ясно сказав - і цілий вечір "мамав":girl_tender:. На другий день, ні з того, ні з сього - "ба-ба-ба-ба" - тепер бабаєм і мамаєм:). Вчора - моя дитина, яка навіть не думала лазити - полізла за іграшкою - прорачкував цілу кімнату і коридор:girl_curtsey:. Вчора ввечері навчився на слово "незнаю" знизувати плечима - як би ви бачили як то смішно виглядає:xaxa:. А сьогодні - почав топати тримаючися за одну руку - він стояв біля обори вже давно, але тільки так або тримаючися за дві руки, так міг потопати, за одну руку боявся навіть стояти, не то що ходити, та й не міг, рівноваги зовсім не тримав. А сьогодні стояв, а потім відпустився і хтів йти, тато (мій) побачив, що зараз впаде, вхопив його за руку, і він собі потопав гарненько, то вже з годинку ходим по хаті за ручку.:girl_tender::girl_spruce_up: Отакий в нас прорив:girl_blum:

Останнє редагування: 5 Лютий 2011
  2. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

В нас вже є 2 зубчики)))) :radist::radist::radist: Тиждень тому виліз перший, а сьогодні намацала вже другого!

3. Natalia

Natalia Well-Known Member

Ось і ми виросли з цієї гілочки - так швидко час пройшов, аж не віриться.
    І що ж ми вміємо - повзаємо вже давноо ( з 7.5), ходимо біля опори ( з 8.5), стоїмо без опори, присідаємо і встаємо самі, але ходити не бажаємо ще ( зробили перші 2 самостійні кроки і усе). Балакучі страшенно - повторюємо і говоримо багато слів.
    Наїли 10,7 кг і виросли до 80 см. От такі ми молодці. :girl_claping:

4. Ная

Ная Well-Known Member

Таюся нині сама залізла на диван!,а він в нас височенький...

5. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Як давно ми тут не були!!!! В нас вже всі наші чотири зуба так класно видно. Ми так любимо всіх кусати за носи. А ще за декілька днів до 10 місяців ми почали самі ходити. І тепер льотаємо по хаті та копаємо м"ячик. А ще ми почали ходити на вулиці. Говоримо мама, баба, тятя. Робимо па-па, даємо "здоров", робимо "тосі-тосі". А ще знаємо де лампа і ніс.

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Тут ми ще не були жодного разу, та все ж чогось таки навчились)))
    Отже, ми дуже добре знаємо маму і кричимо, коли її немає в кімнаті ( навіть в туалет нема як вийти:girl_haha:). Звичайно лежимо на животикуі тримаємо голову, правда якось так цікаво, наче літак розвівши в боки руки і ноги, опираючись на живіт, ніби взлітаєм:connie_pull-pigtail. Дуже зрідка перевертаємось з живота на спину (лінивий жах:beee:). Ми самі знаходимо цицю і починаємо гамати її. Ми вміємо стидатись і бавитись з мамою в хованки. А ще дуже любимо сміятись до того хлопчика в дзеркалі і до тьоті, яка його тримає:girl_haha: Ще ми щіпаємось:girl_in_dreams:, вискубуємо мамині коски і гриземо її за що попало) А ще в нас нарешті почало рости волосячко:yahoo::yahoo:. І останній наш хіт, це те, що ми сідаємо самі і сидимо кілька хвилин зовсім самі (правда з маминою підтримкою:ninja:). Правда ми ще беззубі і не хапаємо себе за ноги і не пробуємо їх на смак:girl_in_dreams: Думаю все в процесі:girl_claping:

7. Златка

Златка Well-Known Member

у нас перший зубик є :radist: !!!

8. mamba

mamba Member

теж саме не хоче ходити і все)) повзає з крейсерською швидкістю, стоїть довго коло опори, а ось сам без опори і крокувати не хоче((( лінується і певно ще не прийшла його зіркова година)))))))
    ма-ма, та-то, ба-ба, ля-ля, па-па (і ручкою так смішно махає :)) то вже з місяць з"явилось в репертуарі))
    потроху привчаю до "це не можна но-но-но!!!"))) все розуміє, але бешкетник перевіряє мене чи помічу маневри в сторону стійки з технікою і улюблених дротів))

9. airy_cat

airy_cat New Member

у нас наконец вылез 8-й зуб, и мы на радостях учимся стоять без опоры - подползаем к маме, опираемся, встаем, отталкиваемся и стоим размахивая ручками ))) а если что-то интересное в руках держит - забывается и просто стоит и расматривает свою добычу)))
    потроху привчаю до "це не можна но-но-но!!!")))
    а мы знаем, что такое "нельзя" - правда периодически отчаянно ругаемся)) хотя это больше для всяких слабонервных бабушек и дедушек, со мной уже в курсе, что номер не пройдет))

10. Sapiha

Sapiha New Member

Ураааа а нам сьогодні пів року :connie: Ми вже вміємо файно перевертатися пасти коні і назад :dance2: Пробуємо сидіти (за допомогою мамці), можемо порахувати мамі зубки в роті і розчесати пальчиками волосся:girl_crazy: і ще нам дуже подобається той хлопчик що в дзеркалі :blum1: А як ми гарно танцюємо лежачи під музику, ну справжній танцюрист :girl_dance::dance2::girl_dance:

11. Melisa

Melisa Well-Known Member

А нам через два дні рочок. УРААААА!! Можна підбити підсумки нашого першого року. Отже, синочок має 10 зубів,( дуже любить кусати ними маму за ноги і руки), сказав спочатку ба-ба, потім ма-ма, тя-тя і найулюбленіше ті-тя (циця). Вміє робити па-па, якщо захоче зробить тосі. І взагалі він хлопець з характером. Ходити теж вперто не хоче. Дуже швидко повзає, ходить біля опори і навіть зробив кілька перших самостійних кроків, але потім сідає і далі на чотирьох.

12. Holly

Holly Moderator

А в нас нова фішка. Візьме брязкальце в руки і лупить щосили по столу. Довольнаааааааааа

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Вчора Домік піднявся з підлоги ,тримаючись за диван протьопав до столика:girl_claping: (я не бачила:girl_cray:) при мені сам кільканадцять разів піднімається з підлоги,стоїть і регоче:girl_in_love: вже кілька днів робить свої справи в горщик:girl_blush2:Дуже швидко повзає:radist: ось так:)

14. airy_cat

airy_cat New Member

:yahoo: Тимон сегодня сделал свои первые самостоятельные 3 шага.... а потом через пол часика еще три шага ))) Вот такие мы молодцы в наши 9 месяцев ))

15. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

а нашому Славчику майже 9 місяців . він дуже швидко повзає ,правда в основному на пузі, по-пластунськи, бо так швидше, встає до всього підряд ,тосяє, має 2 зубики, барабанить в барабан, і взагалі великий шустряк!!!

16. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Моя Софійка сьогодні саменька сіла і така довольна була))))))

17. Анута

Анута Well-Known Member

Виписуємось ми з цієї теми (як швидко час біжить), тому звітую:
    Бігаємо, 6 зубів, трохи щось балакаємо (мама-няня-Аня, тобто я; тата, баба, діда, ам, на...), танцюємо, тосяємо ну і т.п.
    Все, цьомки і папулі ;)

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

моя дитини дивує мене щодня:girl_tender:
    реактивне повзання, вставання біля опори і махання "па-па" вже звичні справи. Сьогодні: прокинувся,сів і давай бавитись "буць", падає головою і тілом на мене,сміється,знов сідає,знов падає. Я була шокована, настільки свідомо то в нього виходить, а головне ніхто такої "гри" не показував. Та й взагалі я його ні тосі-тосі, ні "який я великий" не вчу. Вчора заснув, через 15 хв чую стук в кімнаті,заходжу, а дитина стоїть ніжки на дивані, ручки на столі і стукає по столу, то так мене кликав, з посмішкою ...випала в осад...не можу ні на секунду залишити самого:connie_pull-pigtail далі впевнено обмотується кабелями,читає, тобто рве таткові журнали і лізе всюди де треба і не треба:8: кидає пульт перед собою і "їде" до нього зі звуком бжжжжж, то так потішно:girl_in_love:
    а в нас 6 зубів:radist: і ніби сьомий проситься, спати точно не дає...

19. Holly

Holly Moderator

В 6 міс. маєм 3 зуба. І ті зуби так дивно ростуть. Спершу два нижніх (передніх), потім верхній (той, що одразу за передніми), і бачу сьогодні-завтра два передніх вилізуть.
    Вже впевнено перевертається і намагається повзати

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І в нас нова фішка. Ми як тільки сьогодні очі пролупили почали так дико пищати без перестанку, що аж голова гуде. Замовк тільки коли їв і от заснув, то на голову стало легше:wacko1:.
    А ще ми все пацаємо ручками, а особливо коли сидимо. А ще час від часу перевертаємось з животика на спину. Далі беззубі:ninja: