Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Наші досягнення першого року

Марго ниньки взялась гортати свою книжечку з тваринками, я її попросила показати лева і вона його найшла і показала!!!:girl_in_love::girl_dance::radist:

2. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

А ми вже самі встаємо у ліжечку, тримаючись за ґратики:) І доооооооовго стоїмо. Вже краще повзаємо у залазимо у всі закутки і шухляди, витягуючи все підряд:girl_dance: Відкликаємось на "Матфей" і коли мама починає забороняти щось робити, то "огризаємось" і ображаємось:girl_cool:

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Софійка вже досить непогано сидить, особливо в калясці. Улюблена забава викидати з каляски іграшки і дивитись як вони падають, а мама їх піднімає. Видає доня вже цілу купу звуків. Особливо тішуся як каже МА-МА. :girl_dance: Як щось її не влаштовує, то свариться.

4. Iwka

Iwka Well-Known Member

Нарешті і я добралас до форуму, і до темки зокрема...
    Буду хвалитись)))
    Станом на сьогодні
    - маємо вже 6 зубів!
    - повзаємо швидко-швидко усюди, де тільки можна, вже навіть вміє на сходинку заповзати ( в свекрухи кухна на 10 см вища за коридор))))
    - самі встаємо і довго-довго ходимо попри диван.
    - коли повзає, то пробує ставати на обидві ноги)
    - кажемо "мам" коли хочемо їсти.
    - Реагує на "Гриць", "Не можна", "не кусай маму" (останнє - то якщо встигну сказати...)
    - а ще цьомаючи маму не тільки обслинює, а й реально чмокає)))

Отак, я нахвалилась...:girl_claping:

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ХА-ХА...а ми почали реготати,бо сміємося ми дааааавно, а від сьогодні ми ще й регочимо...особливо,коли в "хованки" бавимось, чи в дзеркало дивимось на мамину міміку-кривляку...

6. Анута

Анута Well-Known Member

а у нас, а у нас! у нас сьогодні перший зубчик прорізався! О!
    не дивно що ми останні 3 дні все намагались маму за цицю вкусити...

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А в нас постійно слинку пускає, бульки і дуже все гризе, кулачки, іграшки все що можна, то шо скоро можуть зуби полізти???Не зарано???

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

аналогічно..і так вже місяць..то не зубки,а вивчає свої можливості

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

ми почали активно перевертатися....тепер треба бути мені обережною,а то ще бухнемось....

9. Януся

Януся Well-Known Member

А у нас почали показуватись 2 нижніх зубчики!

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в нас таке вже 2-ий тиждень....в 2 місяці були в поліклініці і терапевп сказала "та-та вже десна біліють скоро зуби будуть" але ж то процес доовгий
    ми:сміємось,регочемо, кажему "агув" ,а коли жаліємось "маАм", коли хочем пісяти "еввв". Коли кладу на животик то може кругом голови коло зробити,так ніжками відштовхується і повзає, а ще розмовляє з татком китайською...во а ще ми ніжно обнімаємось і вмієм гладити маму ( і бити теж вміємо ),коли гамцяєм :girl_in_love:

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ого, ну ви і молодці!!!! А я собі думаю, що рано для зубчиків, а то виявляється всяке може бути:)

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

людоньки, я в шоці!:girl_impossible: поклала Ромашку на животик, а він ніжки підгинає,попу піднімає,відштовхується і трошки повзе, а потім нервується,бо ще не шарить,що ручки треба переставляти:)

13. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

то в нього рефлекс повзання проявляєься))) а наша Софа сьогодні також пробувала повзти, правда назад... відштовхувалась руцями і повзла)))

14. veronka

veronka зла друзя

Маргошка "розмовляє" - повторює останній склад слова: собаКА, шафКА, ламПА, свічКА, маМА:connie_pull-pigtail:girl_haha:

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Файно вам...Бо Ромко теж розмовляє, але там до складів далеко. Очі відкриває зрання і зразу набір інформації сиплеться з його уст. Іто так емоційно, з жестами. Я з тої дєльфінячої мови тільки мама, тятя і дай розумію. А ще коко - то голуби, кури, гуси, і все що має крила.

16. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Магда теж якоюсь своєю мовою розмовляє, і то так багато! Особливо зпросоння ождразу ж видає тираду, напевно розказує, шо їй снилося:) Ну і як ображається чи свариться, то теж виспівує!

17. veronka

veronka зла друзя

до речі, зауважила, що спросоння Маргошка найкраще запам*ятовує/засвоює нову інформацію! от сьогодні, наприклад, лампу вивчила)) і слова краще повторює-копіює) і наступного дня пам*ятає, якщо протягом дня хоч раз повторити))

18. Fast

Fast Well-Known Member

Міюська через трубочку навчилась пити :girl_claping:Пробує робити самостійні кроки (крок - два зробить і на дупку падає) А каже рррррр :)

19. Анута

Анута Well-Known Member

а у нас другий зубчик прорізався! О!
    приїдемо з відпочинку і нас бабусі не впізнають - жубастих! )))

20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А ми рівно в 5 місяців сіли. Ми лише тримаємо за стопи (чи як воно там правильно називається, щось не можу згадати), а малий сам сідає, ніби прес качає. І сидить сам, а у візочку ніяк не можу його покласти. Чи це нам не зарано? Нам казали швидко не садити, бо недорозвинені ядра окостеніння. Але ж він сам сидить і ніхто його не підпирає і не тримає!