Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

і ми тиждень назад двічі,але то якось раптово вийшло,коли "коники пас"....хлоп!!!!

2. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

як багато Вікторія розуміє, навіть все не опишу, це напевно такий вік, що вже багато розуміє -що і як-
    дає іграшку, коли попрошу
    бавимось/кидаємо м'ячик - я їй, а вона мені
    підходить, підповзає, коли покличу
    розчісує волоссячко собі, мамі, татові
    ділиться печеньком, яблучком
    показує вже багато пальчиком -що і де-
    любить повторювати рухи/дії

моя теж сама, але скільки потім прибирання/миття:girl_smile:

3. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Ми теж таке робимо:) А ще:
    - моргає симпатичним дівчатам:girl_cool:
    - показує скільки йому рочків
    - якщо робить щось, що я не дозволяю - махає пальчиком і каже "няй-няй":girl_crazy:

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ромчикова фаворитна гра на сьогодні - "лови з бабусею"
    Він втікає, а бабця з криком "ойойой, впадеш:girl_impossible:", доганяє. Скільки ж то радості в дитини при тому!:girl_crazy:

5. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Магді вже 11 місяців:) За цей тиждень, який ми провели у лікарні, вона помітно подорослішала (вроді і добре, але на душі якось сумно, що за таких обставин це сталося...). Повторює багато всього, шо робимо ми: як ідемо в туалет, то першим ділом відмотує собі папір:) Годує з ложки мене та Штефка, удає, що збирає якісь дрібки та несе їх до рота, розчісує мені волосся...Викидає іграшки "за борт", шоб я піднімала, і далі по-новій. Грається зі своїми ніжками, по-доброму задирається до мене, шоб гралася з нею. Каже "ня" і "дай".
    Не підпускає до себе людей у мед.формі, але дуже уважно вивчає щоразу нашого лікаря...Напевно, він їй сподобався.

6. veronka

veronka зла друзя

Марго показує де в неї-мене-тата-бабці руки-ноги-живіт))) добре показує ні)) любить гірки і каруселі)) намагається лопаткою пісок у відерце насипати)
    Круто! Маргошка сама на диван залізла!!! Злазила давно вже, а тут нарешті і підросла і додумалась яким чином залазити))))))))

Останнє редагування: 17 Липень 2010
  7. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Похвалюсь і я нашими досягненнями - ми вже кажемо та-та, ба-ба, робимо тосі, стоїмо тримаючись за опору.
    А ще ми ззважились - маємо 9,500 і 73 см.
    Ще ми перевертаємось в візочку і заглядаємо до тата, мами і всіх, хто нас возить. Дістаємо потрібні нам предмети на підлозі підповзуючи, хоча ще не повзаємо :)

8. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А в нас вже четвертий зубчик виліз, тепер надіюсь буде трошки перерви з тими зубними клопотами.
    А ще в нас нова чудасія: пробуємо вилазити на диван, але зависоко ще трошки, то мала заставляє братика лягати на підлогу коло дивана, стає ножками на нього й вилазить. Боюсь їх тепер самих взагалі залишати в кімнаті.

9. Galya

Galya Well-Known Member

І в нас є досягнення - вчора Леся встала на ножки, тримаючись за спинку ліжка дитячого і простояла секунд 15-20! Тиждень тому вона вже вставала, але постояларівно секунду і впала на дупку. Тепер стояла довго, тішилась невимовно, сьогодні рано зову повторила свій подвиг!
    Зубів ше нема, педприкорм тільки-тільки починаємо, а вона вже стоїть:)

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а ми вже і "на замовлення" перевертаємось:) вперше ,як я писала, то 10 днів тому сталось, а позавчора зайшов до нас дід ввечері перед купанням, я кажу :" твій внук вміє перевертатись" поклала на животик а він бац! і перевернувся на спинку і при тому так посміхається, мій тато і зрадів і налякався:"як то так? то ще ж може рано?"
    а ще синочок так прикольно каже "агувв", а коли жаліється на щось чи скучно йому стає то плаче і звучить це так:"мааам-мааам-мааам" то я всім розказую,що вже навчила його "мама" говорити;)

11. tslezinska

Маю 2 новини - хорошу і погану.
    Хороша: Магдуся сьогодні сама пішла:girl_tender::girl_claping::girl_claping:
    Погана: перший же досвід на асфальті виявився плачевним - вона невдало впала і подерла собі личко:girl_sad:. Не сильно, але образилася дуууже!

12. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

А мій почав говорити "ам" і часто, коли мама кудись відлучається, з плачем мене кличе, тому доки не спить нічого зробити не можу - пильную синульку. Він ще не повзає, але повертається на животику навколо себе - так класно за цим спотерігати. Коли тримаємо за ручки, то топає нозями - якщо баче ціль - іграшку чи маму:) З сидячого положення ще не встає - не виходить, але от у візку крутись і почав підніматися на нозі, щоб заглянути чи його катає мама:)
    Сам баре бутилочку з сочком і п"є, якщо повна пляшка. А ще у нього вже Вісіііііііім зубків:)

13. amurka

amurka New Member

моя Лянка вчора зробила свої перші кроки))сама незрозуміла і впала на попу)))):girl_phone1:
    :girl_tender::girl_tender:

14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Моя донечка вчора перший раз сама зробила кілька кроків. Потім. правда, передумала ходити, але вже початок є.

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Наша Софійка післявчора вперше сама сіла в калясці. Правда більше не хоче сідати, але я теж кажу, що початок є:girl_yes: А ще активно стає навкарачки і розхитується. Мо скоро поповзе :girl_tender:

16. Анута

Анута Well-Known Member

цікаво, це так друга дитина "на фоні" першої (старшої) спішить вирости?
    Павлусь в цьому віці ще не сидів навіть, а Тарасик тільки но шукає за що б то вхопитись і на ноги спинається... капець. акселерація якась.
    я правда йому того не дозволяю, але ж до чого він шустрий. Таке враження, що дійсно намагається старшого наздогнати.

17. Galya

Galya Well-Known Member

Чому? Мені здається, що якшо дитина САМА щось може зробити, то шкоди собі не зробить, нє? Мені Леся на руках навіть стає на ноги - впирається ногами в мій живіт - як то можна не дозволяти?

18. tslezinska

У нас так не виходить:sad: Штефко пішов у 9,5 місяців, а Магда в 11 зробила перші кроки, але після отого падіння на вулиці чи то налякалася, чи то шо...але після того навіть ставати рівно на ноги не хоче, повзає собі далі...Ну і фотки порівнюю обох у одраковому віці, то Штефко порівняно старше виглядав у її віці.

19. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

наша Софія також другий день сідає в колясці, а коли я хочу її покласти впирається і плаче, тому не пробую вже вкладати...

20. arina

arina Active Member

а наш Матвійко то взагалі якась скороспілка))) В 3 місяці і тиждень вже почав перевертатися зі спинки на животик і навпаки, а тепер вже майже тиждень маємо нову забавку: мама чи татко тілько наставляє пальчики чи ручки- він одразу хапається, підтягує голівку і сідає, і то так впевнено сидить, все розглядає (або ще головою до пяток тягнеться). А як трошки підняти руками догори, то тут же на ніжки встає і топ-топ робить, причому не на пальчиках, а на повну ніжку встає:girl_tender: І такий довольний в цей момент,немаєш права його вже покласти, зразу обіда і плакати починає))):girl_crazy::girl_tender::girl_tender: