Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. amurka

amurka New Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

моє чудо говорить тато,а вот з мамою проблеми))) в неї мамама-то їсти,а нана-то мама)))

2. Alonka

Alonka New Member

А в нас нарешті виліз зуб, якраз на моє день народження! І вже другий "прокльовується"!
    Тепер і ми зубаті!:girl_blum:

3. Iwka

Iwka Well-Known Member

А ми вже реагуємо на питання - "Гриць, будеш цицю?" це так сішно - коли не хоче - бавиться далі саменький, а як не проти посмоктати - то повертається до грудей і відкриває свого дзьобика)

4. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

три сходинки вже легко/швидко донечка проходить, вилазить-злазить, одною ручкою тримається:girl_claping:

5. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Мій Бусик дуже серйозний хлопець, сидіння-перевертання його не цікавлять.
    Смокче цицю,
    смокче палець,
    смокче цицю і палець одночасно.

6. Natalia

Natalia Well-Known Member

А у нас вже другий зуб прорізався нижній. Ох і завдав він мені жару!!!
    Юстя вже не хоче ні лежати, ні сидіти - показала їй, що можна стояти, то вона вже так за руки мої тримається щоб постояти. А коли стрибаємо, то стільки радості!!!

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дмитрик вже гарно пасе коники, голівку теж старається тримати у вертикальному положенні. Дуже багато агукає-розмовляє, і дуже багато сміється - інколи аж регоче вголос!!! Карусельку обожнює - як включає то його сміх і агукання чути на всю хату, іграшки в руці тримаємо, правда мені здається ще не свідомо, впізнає всіх домочадців, радіє коли татко приходить з роботи, слідкує очками за мамою (і не тільки), смокче кулачка як хоче їсти аж прицьмакує. Ну ніби все, ростемо!!!!

8. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

В 4 місяці і 20 днів?:)

9. Natalia

Можете не сміятися - я серйозно. Приїхала до мене моя сестра ( вона, до речі, медик) і навчила мою дитину стояти - вона тепер стоїть з мінімальною підтримкою. Моя сестра так свою третю дитину розвивала.

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

Як підтвердження виставлю фотку, коли тато прийде додому.
    А вас не дивує, що Галіна Леся в 4,5 місяці сама вже сиділа?

10. Vitaminka

а не шкідливо для дитини таке привчання стояти?
    я напр. свою не вчила стояти, сидіти, ходити

і моя майже такого віку (в 5 м.)сама сіла
    тут писала

11. Natalia

Не тільки не шкідливо, але й корисно. Ви ж не змушуєте, дитина сама тягнеться.
    Все виглядає так: коли вона сидить я даю їй свій пальчик - вона ловиться і чотирма іншими пальцями підтримую за зовнішню сторону ручки і піднімаю. Вона так, тримаючись, стоіть на рівненьких ніжках секунд 30- 1хв. Далі сідає і тягнеться знову.
    Можу сказати по своїй племінниці, що виросла здорова дівчина з рівними ногами ( бо є і такий міф) і дуже здібна до спорту ( професійно займається тенісом, до того хотіли забрати в професійну гімнастику, але сестра не захотіла дитину віддавати, бо вже забирали її на всі канікули на тренування). Не знаю чи те посприяло, що сестра розвивала її з раннього дитинства, але що не зашкодило я точно знаю.

12. veronka

veronka зла друзя

ну дівчата - Марго щойно сама встала і зробила 5 кроків, сіла, відпочила, встала і ще прокрокувала 5 кроків!!!!!!! я ледь не підскочила з несподіванки і не закричала від радощів!!! ледь стрималась))) тата вже потішила, бабусь теж)))) кльово))):girl_dance::connie_pull-pigtail:girl_bye::yahoo::yahoo:

13. Vitaminka

ВІТАЮ!!! :kiss:

14. Miki

Miki New Member

Привіт всім, ми народились 12 вересня 2009р., дуже лябимо топати за ручки, бавитись в гру ку-ку,з сидячого положення самі встаємо на ноги. Перше наше слово баба, а потім тятя, а тепер вже говоримо мама.

15. Vitaminka

не тримаючись ручкою?

16. Divice

Divice New Member

veronka ВІТАЮ!!!!!!! Можу уявити як це хвилююче!!!!!!!!

17. veronka

veronka зла друзя

не те слово, були в парку - Маргошка саменька находилася)) ледве додому дійшли - вже спанькає, таак находилася-потомилася)))

18. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Чесно,чесно-я свідок!!!!

19. Iwka

Iwka Well-Known Member

Веронка - мої вітання!!!

А я сьогодні також мала повні штани радості - Гриць тричі протягом дня робив па-па на прощання!!! Перший раз - навіть не звернула уваги, думала просто руками махає... А потім) Прям цвіла і пахла!!!

А коли бавимось "ку-ку" то регоче на цілу квартиру)))

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Вітаю Маргоньку з першими кроками!

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

А Яночка навчилась цьоматись! Коли я кажу:"Поцьомай маму/тата!", вона так широко відкриває дзьобик і притулюється ним до обличчя, і то так смачно цьомає, що приходиться витирати її слюніки!
    Коли гортає книжку - то кожну сторіночку перевертає одну за одною! І по ліжечку ходить сама зо п"ять кроків, а як на підлозі - то падає, через те, що не йде повільно, а відразу біжить!
    А на вулиці у візочку улюблена справа взяти пачку вологих серветок і так по одній витягувати і викидати, інакше у візку сидіти не буде!:nea: