Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Natalia

Natalia Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

Нєа! Але так попідтягались, що от-от і іноді так турбують, що не можу і годину і дві заспокоїти... :girl_sad:

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ну ви тут фурору наробили коли Юсті в місяць зубчик виліз :) А ми ще беззубі і певно ще не скоро будемо. На все свій час.
    Софійка багато посміхається, каже ба-ба. дотягується до іграшок і все тягне до ротика. Перевертається з спинки на животик. Ловиться за мої пальці і підтягується - хоче сідати і знову лягає. Лежачи на спині піднімає голівку і тягнеться сідати.

3. Natalia

Natalia Well-Known Member

А Юстя так мало посміхається! І з чим пов"язано? (Мабуть з характером. :girl_crazy:)

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

Я свою мацьопу сьогодні поставила на пральну машину і сама підгузник прала, а вона собі витягнула шнур від пралки і вирішила попробувати на смак! Ще й нервувалась, що не витягається з резетки. :girl_crazy:

4. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а наша Софійка нарешті усвідомлено почала лапати руцями іграшки,ну і тягнути в ротик. і посміхатися стала більше, а якщо дати в долоні пальці свої, то одразу підтягується сідати і нервується, що не получається)))

5. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ну а я вже мушу похвалитися. Моя Євунька в неділю нарешті поповзла:girl_claping:. І то не так трошки, а зразу ж через цілу кімнату! Це її так зацікавив Настін дитячий ноутбук. Там грала музика і Єва перше трохи понила, щоб мама її перенесла:girl_haha:, але я вдала, що не чую і вона скоренько сама прибігла:girl_haha:.

6. Fast

Fast Well-Known Member

А в Міюсі уже в суботу зуб виліз - перший:girl_claping:

7. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

у Вікторії минулого тижня прорізався перший зубчик
    донечка встає, ледь тримаючись одною ручкою, довгоооо стоїть сама і в цей час тосі-тосі робить
    коли бавлюсь з маленькою -а де ти, а-ку-ку-, вона ховається під ковдру, за ліжко...і каже -де ти-

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Хе, не дурно кажуть, що кожна дитинка індивідуальна :)
    В Софійки вже є два зубчики. Вже десь на третину повилазили. :girl_crazy: Найцікавіше, що то не я їх перша помітила, а моя кума. А я чекала сопель і температури. :) Тепер моя ляля жубата.
    Ще з досягнень. Дуже активно перевертаємось з спини на живіт і навпаки. Як пасе коні, то дуже активно перебирає руцями і ножками і так може розвернутись на 360 градусів на місці. Ще багато посміхається, регоче і тягнеться до всього, що її зацікавить.

9. LILY

LILY Well-Known Member

а в нас 6 зубыв,ы ще десь лызуть неможу виглядыти де) ми теж пыднымаэмось тримаючись,стоъмо самы трохи, ходимо за руцы, повзаэмо моторно,робимо мамы "моя-моя",даэмо здоров бабы,кажем баба,тата,така-така, а мама ну ныяк......от такы ми молодцы)))

10. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Нам теж на днях перший зубчик показався, але , певно, чекає на "сусіда", бо не росте дальше. В Ромчика, памятаю так виріс зубчик за день, що було дуже видно, я навіть зробила фото. Дуже хочемо повзти - стає на четвереньки, трохи похитається і падає. Кажемо "для-для", "тя-тя", "аммм". А улюблене заняття - кидати іграшки на підлогу/землю і наблюдати за їх "польотом"

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я тут не мала якось що робити..., слідкуючи за вашими лінійками, побачила що нас тут дуже багато серпневих(2009р), і вирішила скласти таку собі табличку(з математикою я ніколи не дружила, тому як будуть помилки - відразу виправляйте!:girl_curtsey:):

3 серпня - Iryna має доцю Яну
    6 серпня - amurka має доцю Лянку(незнаю повного імені, доповните!)
    10 серпня - Я(olerusya) маю доцю Яну
    13 серпня - LILY має синочка (доповните імя)
    16 серпня - Fleshka має синочка Ромчика
    16 серпня - tslezinska має доцю Магдаленку
    21 серпня - Vitaminka має доцю Вікторію
    24 серпня - Prutylyatko має доцю
    27 серпня - Gemmy має доцю
    28 серпня - veronka має доцю

(стосовно останніх двох діток можу помилятись з числами, бо не вмію добре вирахувати тих, хто ще не має 10-ти місяців, НАПЕРЕД ДУЖЕ ПЕРЕПРОШУЮ, і прошу щоб виправляли помилки)
    Кого забула, або хто новенький - приєднуйтесь до нашой компанії серпневих!

Тепер питання: хто з цих карапузиків перший почне ходити:girl_claping:??? А може взагалі хтось з вересневих або жовтневих...:girl_wink:? Я роблю ставку на Вікторію Vitaminkи, а ну чи вгадаю?! Чекаю на ваші дописи з досягненнями!

12. Iryna

Iryna Well-Known Member

olerusya, ну ти даєш..........моя Янка родилася 2 серпня, а не 3:girl_haha:

Нам до ходіння ще далеко, ми от тепер ледь почали робити пару кроків, тримаючись за руки. Я теж думаю, що це буде або Вікторія Vitaminkи або Fleshkи Ромчик!

13. veronka

veronka зла друзя

доню звати Маргарита:girl_spruce_up: з 8 місяців вона ходить по манежу, з 9 - тримаючись за одну руку на прогулянці, я б сказала, що майже бігає:girl_spruce_up: особливо коли бачить м*ячик))) а от коли піде самостійно не знаю:girl_in_dreams:

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А в нас 17 червня вилізло відразу 2 зуби знизу. І взагалі наш Михасик така позитивна дитина, всім посміхається, постійно веселий :)

15. Ірена

Ірена Well-Known Member

доця сьогодні сказала "мама":girl_claping:
    і не просто "мама", а "мамамама":girl_haha:

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

те ж саме! просто летить за одну ручку! І, я б сказала, досить раптово почала за одну руку ходити. А вчора по дивані зробила кілька кроків сама, ще до того злощасного падіння...

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

То може ваша принцеса перша і піде?! Відразу пишіть(бажано з фотофактом:girl_haha:)

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

а то конкурс? а приз буде?:girl_crazy:

18. amurka

amurka New Member

Роксолана:girl_flirt:

підтримую!!!

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

моя Лянка тільки шо сказала "циця" і почала під фудболку заглядати і ручку тягнути...і повторила разів 7..:girl_claping::girl_claping::girl_in_love:

19. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

ото розвеселили:girl_smile:
    Вікторія як ракета пролітає кругом ліжка..., але це кроки в сторону і так пересувається давно
    тепер (вже місяць часу) ходить вперед, тримаючись одною ручкою за крісло, столик...тобто пересуває перед собою вперед крісло...на витягнуту ручку і робить 1-2 кроки і так дальше пхає крісло...і так поки не зайде в кут, тоді переходить приставним кроком на іншу сторону крісла і дальше йде вперед або зупиниться, відпустить ручку від крісла-стоїть сама, зробить тосі-тосі, насміється і продовжує ходіння-це тепер її улюблене заняття, яке вона собі сама придумала
    за ручку не хоче і я сама не хочу водити
    стає так красиво всією стопою, не на пальчики
    як мені подобаються ці кроки:girl_in_love:
    а коли сама піде, без всякої підтримки дам вам знати:girl_wink:

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

суперова ідея! давайте дійсно приз організуємо, заодне і міні-форумівку влаштуємо!

Яна відмовляється від усього іншого крім ходіння, і то хоче лише за руку і по всій хаті! А говорить дуже чітко і виразно мама і тата!