Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Власне, що напівлежачи ви сідаєте, щоразу горизонтальніше. Ми так вчили наших хлопців, які ну зовсім не хотіли пасти коні. За одно і повітрячко зайве виходило)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Нам 5 міс і сьогодні ми почали активно підводитись) тепер чекаю коли він сяде)))

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  3. Rona

Rona Мама-йожик

28-го був нам перший місяць а день перед тим була перша посмішка і перше "агууу", тепер агукаємо щодня хоч трошки і посміхаємося мамі з татом :) голівку тримаємо до півхвилини буває, тренуємось, бо тримаю на собі вертикально стовбчиком, щоб повітря виходило, заодно й м'язики укріплюємо :) так цікаво спостерігати за малечею

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 2
  4. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Донечці сьогодні 6міс:girl_in_love:. Активно лазимо по ліжку, ще не повзає, але переворотами докучується до потрібно їй місця:girl_haha:. Гарно підводиться на бік і майже сидить, чекаємо з дня на день коли вже сяде. Забавки найцікаваші, ті що на кухні - кришки, банячки, але тільки не пластмасове. Подобається бавитися різними шнурочками, стрічками, ложечками, коли забрати те що їй подобається починається плач. Почала сміятися(реготати) при купанні, і сильно хлюпатись, пробуєм пальчиками воду на смак. Як бачимо телефон в зоні досяжності то обов"язкового його дістанемо. Сьогодні другий раз в ночі спала на животику, і краще спить коли відчуває що хтось біля неї є, майже всі денні сни наразі тільки на руках:girl_in_dreams:.

• Подобається Подобається x 7
  5. Karabinchik

Karabinchik Active Member

Не зовсім досягнення, але вчора пробився перший зубчик, навіть два здається...ще поспостерігаю,але таке враження, що є ще друга ниточка тоненька, не може ж один зубік такий широкий бути)) нам 6 міс і тиждень))

6. javorivchanka

javorivchanka Well-Known Member

нам 11 міс. Активно повзаємо,встаємо,сідаємо,ходимо попри ліжечко,але відпускатись ще не хочемо. Маємо 8 зубиків,навчились "тосі-тосі" і "па-па",говоримо мало і рідко мама,баба,тато,діді) нанизуємо кільця на пірамідку,хоч і не по порядку,а і ще їздимо машинкою і кажемо "бррр" це так класно виглядає)

• Подобається Подобається x 4
  7. Deidra

Deidra Well-Known Member

Натрапила на таблиці розвитку немовлят першого року життя з гарною градацією навиків: повинен уміти / можливо, вмітиме / можливо, також вмітиме / можливо, навіть умітиме.

Надіслано від мого HUAWEI P6-U06, використовуючи Tapatalk

8. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

А нам в суботу 10 місяців і ми маємо вже 8 зубиків. Говоримо багато своїх слів, регочемо і злимось) Ходить за одну руку і біля опори, робить 2 кроки і паде на дупку:)

Надіслано від мого Lenovo P780, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  9. olenoks

olenoks Well-Known Member

А нам 1,1рік і найщасивіше для мами досягнення, це те, що збирає іграшки в корзину.

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

В мене похресник так само в 8 місяців почав ходити сам!до того дитина була тільки на ліжку або у батьків на руках.. В 9 місяців з собою вже все носив, і як правило його цікавило щось більше за нього. А от говорити - тільки при батьках каже мама і тата, дай. Зараз малому 1,5 року - напевно буде програмістом. Компютером бавитись не дозволяють батьки, але дитина вміє користуватись скайпом. Може сам подзвонити до дідуся і бабусі (вибирає з списку контактів по фотографії сам), ну і відповідно як дзвонить скайп сам відповідає. Ще як був меншенький, то бачив що дзвонить скайп, відразу підбігав до батьків і тягнув за руку.

11. Marmyr

Marmyr New Member

дитині 2 місяця,але не хоче мамі з татом посміхатися,за іграшками теж не слідкує,хоча час від часу як відійду дивиться де я і посміхається стінам,світлу.Що робити,бо починаю впадати в відчай

12. Deidra

Deidra Well-Known Member

Не впадати у відчай :) Діти емпати - всі ваші емоції відчувають :) А що посміхатися не хоче - може настрій не той, а може характер ;) Іграшка теж може бути не цікавою, а от куди ви пішли - цікавіше ;) Ми були в лампи закохані довгий час, а зовсім не в іграшки :)

13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

за 10 місяців доня така смішна стала, так багато всього навчилася. Любить пищати, та так, що аж вуха закладає:girl_impossible:))))), дає цьом(губки складає бантиком і прицьмакує), махає па-па і озвучує па-па, ропить "баран,баран буць", тосі-тосі, показує яка велика. Багато повторяє, баба, тятя, дядя, ляля, а от з "мама" не склалося, як я тільки не прошу доцю, а вона все одно каже на мене"маба" або "маба":girl_crazy: А саме солодше те, як вона робить "моя-моя",так солодко обнімає руцями за шию:girl_in_love:
    Повзає, топає за ручки, встає вже біля опори і ходить попри неї.
    Зуб аж один :girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 5
  14. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Моя в майже 11 робить практично все те саме, окрім обнімашок, а ще вже бігає за братиком і тікає від нього. Зубів маємо 5, як же ж ті діти швидко ростуть.

Надіслано від мого touch 10.1 3G, використовуючи Tapatalk

• мімімі мімімі x 1
  15. preciosa

preciosa Well-Known Member

Ну і я напишу:) В неповних 9.5місяців синочок має 2 зубчики, недавно почав пронизливо пищати: від радості або від обурення, коли щось не дали або забрали:), тосяє, майже дає па-па, бо інкол виходить двома руками:), показує, як скаче зайчик (дуже любить скакати в ходунках, ледь не розтрясе їх:) ), показує, як вміє танцювати (махає голівкою і животиком, навіть коли чує музико, то так рухається). Недавно почав стояти тримаючись за крісло чи диван, але то ще не надійно, бо падає. Ходить, точніше бігає:) за 2 руки. Повзати ніяк не навчиться, хоч старається, але не виходить, пересувається руками і так крутиться або обертається з плечей на живіт і так кувирками)))
    Дуууже показує, як він хоче на ручки, а як тато приходить - кричить і чипляється, за що може, щоб взяв на руки.
    Лепече безупину: тя-тя, де-де, ба-ба, ді-ді, то-то, мамм (дуже рідко:) ), дяй-дяй і багато інших незрозумілих слів)))
    Пірамідку поки що "роздягає")))

• Подобається Подобається x 6
  16. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А наш в 8 міс з хвостиком має 4 зуба, повзає заднім ходом і розворотами-поворотами, вперед вже вміє, але щось не охоче. Навчився недавно сам злазити з ліжка задом і втримувати рівновагу і все рветься піти далі, відпускаючись:) Стоїть сам надійно, тримаючись за щось, і від того так кайфує. Ще місяць тому сам сів, але більше щось не хоче повторювати. Хіба з положення стояче сідає на коліна) А вчора трішки не вистарчило, щоб з колін, спираючись на мене, піднятися і випрямитися самому.
    Ба-ба, тя-тя і маам звучать цілий день. А ще любить розмовляти з бабусею по тел і скайпу:)

17. Melian

Melian Well-Known Member

Нашій три місяці й тиждень. Коли стукнуло три місяці і два дні сама почала перевертатись зі спини на живіт. Правда то виходить не завжди й трохи коряво, зате радості повні штани:) і до речі про штани - помітила що малявка найбільше йде на контакт і лепече коли їй зняти штани і підгузник:))) ми вже з чоловіком сміємось що то в неї чакри так розкриваються і дитина довольна))) любить лазити по ліжку по-пластунськи і дуже хоче сідати - коли беру на руки горизонтально то пробує піднімати тулоб. Лепече багато, випробовує свій голос так що в нас деколи вуха закладає і з радістю ставиться до чужих людей) надіюсь, так буде й надалі)

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

• мімімі мімімі x 1
  18. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Нам майже 9,5) сідати самі так і не навчились, але кому ж то вже треба, коли можна повзати, перевертатись, підніматись на колінка. Івасику одного разу вдалося встати на ніжки біля опори) "мама" кажуть виразно, коли недобрі) при чому з такою інтонацією правильною, що я одразу розумію, що пора швиденько звертати на діток увагу))) Маркусик дає здоров, як дорослий хлоп) Івасик через раз))) маємо по два зуби і покищо невеличке затишшя з наступними) почали лягати спати пів десята замість восьмої- пів девятої і відповідно прокидатися пів сьома замість восьмої((((
    Мультиварка наша найкраща подруга) коли стоїть на підлозі, то обнімають та обціловують-обоизують її))) і взагалі найкращими забавками є все, що не схоже на іграшку)))
    А улюбленим заняттям є вистуковування п'яточками по всьому, що попадає в зону досяжності: двері, підлога, мама зранку, братик, тумби і т.д.)))

Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 1
  19. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

В 6міс і 11днів донечка вперше сама сіла на секунду, потім тиждень несідала, а за 3дні до 7міс. впевнено сіла, і тепер бавимся тільки сидячи, майже не падає з сидячого положення. Почала багато пищати і кричати, любить так привертати до себе увагу коли хтось на неї не дивиться. Любить ховатися за шторою і щоб її шукали, пробує давати па-па.

• мімімі мімімі x 1
  20. preciosa

preciosa Well-Known Member

Наш сідає, але треба ноги притримати, бо вгору підлітають:girl_haha:
    --- дописи об"єднано, 6 Березень 2016 ---
    Забула! І ще на днях малому сподобалось спати на боці:) Ось зараз заснув і вже 15-20 хв спить на бочку:) До того часу завжди на спині.

Останнє редагування: 6 Березень 2016