Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Нам сьогодні 8 міс. Ми з 3 міс перевертаємось зі спини на живіт, з 5 міс активно повзаєм, з 6 міс сидимо і стоімо, з 8 міс ходимо самостійно:).
    Деколи страшно. а чи не зарано. але я ж іі не заставляла. Робимо тосі, дає цьом-цьом, дуже непосидюча і дуже балакуча. Так гарно вміє сваритися.

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@Kazkivnycja ви так все рано, а масажі не робили?

• Подобається Подобається x 1
  3. maavka

maavka Well-Known Member

Ви просто молодці! Вітаю вас! Так все скоро навчились.
    (До прикладу ми ще в 9міс. не повзаємо, але стоїмо з підтримкою. Мій хлопчик важив в 6міс. 9.800кг, тому такий лінивий товстун))) а на масажі нам проблематично йти)

Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
  4. бетменша

бетменша Well-Known Member

капець ви швидкі))в нас для порівняння - перевернувся на живіт в 4, на спину - в 5, 5, сів і поповз в 7, встав десь в 8. зараз 9, то стоїть біля опори, але ходити не намагається. зате нарешті навчився тосяти))

• Подобається Подобається x 4
  5. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

ми навть не пробуємо йти, нам так файно повзається, деколи біля опори відпустить руки, стоїть, в очах світиться "Я герой!!!! Але йти страшно...", падає на коліна і погнав, аж за ним куриться.
    Вчила нас бабця 3 дні сороку-ворону - тіки хитро дивився, а бабця поїхала, то ми тепер постійно пальчик в долоньку тицяємо :kisss:. Цьом не даємо, не любимо того діла, відвертаємось.
    Вміємо сваритись, аж спину вигнути, щось там своє видати сварливим тоном і далі по справах. Ну і рівно за 20 хвилин до сну, лізе в свою коробку з іграшками і починає бавитись сам :connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Масажі не робили , тільки кожного ранку зарядку з народження роблю і по даний момент. Ходила до хірурга, невропатолога, то не призначали масажі нам, хоча дивувалися малій. Я би вам домашнє відео прикріпила, показала, але не знаю як.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@Kazkivnycja ну то я в шоці, ваша доня шустрик! Якщо сама так розвивається, знач так має бути!

• Подобається Подобається x 2
  8. iragonzales

iragonzales В декреті

@Kazkivnycja ваша маленька молодець! Моя також пробивна, незалежна, я навіть не уявляю як то так зробити, щоб по моїй команді ми тосяли чи давали цьом))))).
    Ми в 3 міс вперше перевернулися на живіт, очевидно випадково, бо мала сама здивувалася, нормально почали перевертатися в 4 міс, повзати і стояти в 6 місяців, а сидіти в 8 міс.....Зараз нам 9 місяців, повзати наше все, тільки би і жили на підлозі )))))ще ходимо попри стінку, але дуже вправно і швиденько так).

9. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Вчора наша доня пішла сама, зробила свої перші 5 кроків. Загалом доня все набагато швидше робить ніж син, шустріша якась. В місяць вже тримала голівку, в 3 переверталась зі спинки на животик, за два дні до 6 місяців сама сіла і одразу встала, ходити біля опори почала у 8, а перші кроки були у 9, крім того кажемо мама, татя, баба, тосяємо і даємо п'ять, а ще видає купу звуків на своїй мові. Ех, як ті діти швидко ростуть...
    Забула написати, що маємо 4 зубчики, а ще 2 на підході.

Останнє редагування: 18 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 7
  10. Karabinchik

Karabinchik Active Member

Ух, такі шустрики ростуть, чи то ми такі ліниві.. Нам 5 і тиждень, то ще не перевертаємось. Правда і головку тримати Святик добре почав у 2 з хвостиком, і коні дуже добре пасе давним давно, а от перевертатися на спинку з живота вмів і "забув". На живіт дуже хоче перевертатись,дугою вигинається на бочку, крутиться як годинникова стрілка і поки не може. Правда, співає, регоче і свариться на свої мові вправно, іграшки бере,якщо давати,бавиться ними.

11. MissO

MissO Well-Known Member

Мамусі, як ваші дітки в 1,5 міс пасли коники? Ми тижні 2 назад ніби краще піднімали голову, ніж зараз. Покладу на животик, а вона лежить і не поспішає піднімати голівку, так ніби ій важко це зробити. Коли носимось стовпчиком, то часто відхиляється від грудей і тримає голівку, хоча може і стукатись об мене лобом, а лежачи на животику не хоче. Я не можу зрозуміти чому, але така поведінка десь останній тиждень, бо до того хоча б трохи піднімала голівку на животику і активніше тримала іі, коли носимось вертикально.

12. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

в нас теж так було, ніби починала, а потім зовсім не хотіла, я перевертала ,а вона голову не піднімаючи плакала.., а потім в 2 ,5 , почала потихенько піднімати, і вже дуже хотіла , коли телевізор працював, привертав її увагу:girl_yes:, бо іграшки які показувала спочатку не цікавили...А ще ми починали з стільчика , як мені радили класти дитину на себе, і вона починала відхилятися..

13. MissO

MissO Well-Known Member

Тобто сідали на стільчик, брали дитину вертикально і вона від вас відхилялася, я правильно зрозуміла? У нас відхиляється вже давненько, можу носити на руках, а вона відхилиться і щось розглядає, а от лежачи не хоче піднімати своі пухкенькі щічки)))

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Спробуйте на фітболі

15. MissO

MissO Well-Known Member

Дякую за пораду. Поки не маю такого девайсу, але бачу, що треба купити. Я трохи темна в тому, то я маю дитину на нього ложити, чи сідати з нею на руках?

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дитину класти

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

2.5міс- досить добре вже тримає голівку. пасемо коні. не дуже то діло любимо, але можемо :connie_pull-pigtail.і вже давненько балакаємо "а-гу-гу-гу":girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
  18. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

у вас має бути таке положення ніби трохи лежаче, от як на диван сідаєте , (пів сидяче ,пів лежаче) тоді у дитини положеня і не вертикальне , але й не лежаче...,щось середнє. А потім що разу відхиляйтеся нижче... нам помогло...

19. Karabinchik

Karabinchik Active Member

Ми нарешті вчора перевернулися зі спинки на животик :) в 5 з половиною місяців. І тепер перевертаємось весь час, положення на спині вже не цікаве)) а сьогодні з самого ранку ще й дупцю піднімає, так ніби хоче вже чи то поповзти, чи сісти))) прогрес нарешті пішов)))

20. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Дууууже рада, що вам допоміг наш спосіб))) надіюсь ще не одній дитинці допоможе)

• Зе бест! Зе бест! x 1