Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. hitrynja

hitrynja New Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

ми вже повзаємо так, що втікаємо від мами, особливо коли кажу: "а хто це тут від мами тікає", то взагалі)))) сидимо, все розглядаємо і дістаємо, стаємо біля опори і досягаємо все, що погано лежить. ще переміщуємося держачись за опору по всьому ліжечку та вчимося тупцювати з маминою підтримкою з ходунками Чіковськими Перша пробіжка. є в нас режим сну) зубів нема)

2. Amilada

Amilada Well-Known Member

Може бути що малий швидше поповзе, чим сяде? Шось малий жодного зацікавлення до сидиння не має. Зато вже майже повзе, пхне як плуг, ногами відштвхується.

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

однозначно може бути. причому то і ліпше.
    мої обоє повзати почали рано, а сіли пізніше. Ярчик той взагалі повзав з 5-ти місяців, а сів он тільки недавно. майже в 7.

4. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Нам лізе перший зубчик))) вчора прорізався! Надіюсь вилізе скоро та безболісно

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а моя цьопочка тосяє від учора:girl_in_love: - свідомо, коли її просиш:girl_yes:
    крім того, теж від учора сідає сама з положення рачки, стоїть в ліжечку вже давніше, зараз пробує вже й ходити. а от повзти поки не хоче, лише назад або по колу крутиться, хоча моя старша взагалі не повзала:)

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

а, чуть не забула - "мамамає" вже давненько!

6. Amilada

Не кидайте тапками:), шо то за тосі-тосі?
    Нині гепнули з дивану. Поки мама була в іншій кімнаті, подолав відстань в півтора метра, чи то повз чи перекручувався зі спини на живіт. Летів сорок сантиметрів, заплакав. Та швидка циця за п'ять хвилин все виправила, знов мене штурхнув і перевернувсь на живіт.
    Пообкладала по периметру подушками. Думаю, так безпечніше чим огорожки, боюсь в них може скорше собі шось скрутити.
    Вчора теж знайшла на підлозі, сповз з шезлонгу, лежав поряд на животі, все роздивляв. То все минулось в тишині, лиш іграшка загаратуляла. Я не кинулась перевірити, втішилась, що дитині нарешті забавки цікави, угу...

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Amilada не лишайте дитину саму в кімнаті. тим більше на дивані, в шезлонгу. то ж небезпечно. вже краще на підлогу щось постеліть і туди покладіть, як вже конче треба відійти на хвильку. ті падіння з ліжок-диванів, то для маленької дитинки небезпечно, та й просто стрес(і для мами також)

---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ----------

робити тосі-тосі=плескати в долоньки:girl_in_love:

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Мурах пішов! 2 перших самостійних крочки.
    Сергійчик вчора був просто в захваті і кричав аж захрип: "Віруся йде! Само!!! " :)

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

)) в мене Златка теж деколи рід плутає)) і в нас : дивись, він сама сидить)))

10. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Влад поповз в 5,5 "по-пластунськи", в 6 міс вже повзав "правильно" по всій хаті і ставав на ноги. А сів майже в 7,5міс :)

11. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

і нам лізе, лізе та ніяк не проріжеться
    ми теж повзаємо, але поки назад, ну і звісно крутимося як дзига по колу
    Дівчата маю таке питання хочу аби малеча сіла сама, то до того часу я її не маю садити собі на коліна, ну і взагалі в сидяче положення не ставити так? чекати того моменту коли сяде

12. Raven

Raven Мама малятка

я в півлежаче садила, вона так краще бавилася
    сиділи ми так тільки на руках і в годувальному кріселку, так в неї інтерес до сідання проявився, бо до того катулялися-повзали

13. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Нам вже прорізався, і одразу другий пішов, але тільки-тільки прорізується. Вдень дуже капризна, ночі поки нормальні.
    Ми в півлежачому лежимо-сидимо, і так всюди підтягується, якщо є за що вхопитися.
    На прямий кут не садіть, поки не сяде сама

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Даринка теж прес тим підтягуванням по повній качає. Але з повзанням туго. Покищо тільки по колу або бочком до цілі добирається. А ще в нас від сьогодні нова стрижка - бобкаре. Гг.

15. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

в нас якось напливами ті капризульки, інколи як схопить мої пальці і з такою силою хоче їх кусяти. В нас ночі теж відносно спокійні, але майже весь час на циці висить і інколи схлипує в сні
    ми теж в прогулянці в півлежачому почали гуляти
    а от так ми не хочемо робити, лінива моя малеча )

16. oksumoron

oksumoron Active Member

В нас лізуть два верхні! Нижні вилізли токож разом! Знову вернулись нічні концерти!
    Також дуже підтягується, у візочку, то хапається вверху за капішон і сідає таким чином! Педіатр на контролі сьогодні то садила його-сидить, але як бачить щось нове, то починає завалюватись на бік!

17. нталька

нталька Well-Known Member

проклюнувся нам той зубик вже кілька днів тому, так що у рік підемо чотиризубою дівкою. :) А ще навчилася сама вилазити на диван - так добирається до братового конструктора. Має нове слово - "бабі" або "бабе" - то "бобер".
    Крочки окремі робить до 4, але далі йти сама - ні, просить за ручку.
    Ще дражнилка страшна, бо любить простягувати щось і казати "ня" , а коли нахиляєшся взяти, вона забирає ручку і тішиться. І взагалі любить дурачитись.
    І ще бачу, що от на даному етапі чітко знає що саме вона хоче.

18. Amilada

Ті тосі- тосі пісенька? Бо знаю тільки про ладушки.

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Віршик
    Тосі-тосі
    Свині в горосі
    Невже не чули?

Даруся так смішно лепече і гугнить.
    Оскільки повзати ну ніяк не може зрозуміти як, то навчилась добиратись до іграшок кувирками.

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)