Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

на лінієчці пише 11 місяців 15 днів

молодець

2. Vitaminka

моя доця вже так швидко повзає:girl_claping: і шкоди вже встигла наробити
    тепер в мами мало часу на ДП...:girl_smile:
    я собі уявляю, що буде коли доця буде бігати

3. Sleeping_Sun

Sleeping_Sun Member

моя Софійка зявилась на світ 25 жовтня 2009 року. Скоро нам буде 5 місяців:girl_in_love: На цей час ми вмієм вголос реготати коли хтось лоскоче, або просто в неї хороший настрій, обожнює гризти свої руки( замінники рук не підходять ніяк:girl_in_dreams:) Недавно виявила шо у неї є Ноги!!!!!! і тепер стягує успішно шкарпетки. Страшно любить сидіти в когось на руках, лежати сама не хоче, зрозу когось "кличе" щоб побавитись:girl_smile:

4. Іруня

Іруня Well-Known Member

О, то ми з Вами майже ровесники.
    А моя Євунька вже дуже добре бавиться іграшками. Так їх перебирає ручками, в рот, звичайно, пхає :). Але довго одній іграшці уваги не приділяє. Кожні пару хвилин треба міняти :).
    Стала краще гуляти. Правда, лише на руках, коляску ми ненавидимо. Але перше і хвилини на вулиці не хотіла бути, зразу в крик. А тільки що вернулися з прогулянки, де гуляли майже 1,5 години:girl_claping:. Але руки в мами відвисли до колін:girl_haha:.

5. Sleeping_Sun

Sleeping_Sun Member

Софі теж дуже любить іграшки, має улюблені і може поспілкуватись з ними, добро шо маєм розвиваючий коврик, то я там начіпаю багато і вона вже тягає ті які їй подобаються.

6. Sleeping_Sun

Sleeping_Sun Member

Моє сонечко сьогодні саменьке перевернулось на животик і назад на спинку:girl_claping::girl_claping::girl_claping: А ще ми вмієм навколо своєї осі вертітись лежачи на спинці:girl_cool:

7. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

А ми зі вчорашнього дня повзаєм по всіх хаті. Так що тепер для Сашка нема ніяких перешкод, сам повзе куди хоче, і бере що хоче, і взагалі, робить що хоче :xaxa:

8. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А ми сьогодні нарешті самі сіли - стільки радості в мами!

9. veronka

veronka зла друзя

Марго вже не бажають сидіти, не цікавляться повзанням, а тільки стояти - одразу підповзає до мене, спирається і встає... тупцяє... і задоволено регоче...:girl_haha: і хоооче ходитииии....

10. Milka

Milka Moderator

ми нещодавно відсвяткували рочок...досягнень купа..навіть деякі я неочікувала.
    Аня досить пізно почала сидіти , стояти і повзати(як я любила повзання:girl_in_love:) тому про ходіння до рочку я навіть і подумати не могла...а вона пішла...сама за два тижні до рочку почала тьопати :girl_claping: і ось вже через три тижні після цього вона більше ходить ніж повзає. З досвіду порівнюю з досягненнями малого тому для мене моменти сидіння і стояння були трошки запізнілі...хоча це не показники адже всі дітки такі різні. З розмовою у нас небагатенько (гата(гарна), тата(тато), да-да(дай) і на(тобто бери)) зате як ми співаємо...я була в шоці..я з малим інколи наспівували мелодію, яку малий запозичив із садочку з 5 ноток...і що ви думаєте...вона мені це видала, я спочатку не повірила..але вона продовжкє вже три дні це наспівувати причому точно так як ми. Артистка майбутня!!!! В її музичному слухові і танцювальних здібностях я вже давно переконалась:girl_haha:, а тепер ще і голос...то капець.
    По наслідуванні братика бавимось виключно машинками...аж страшно(може я зайво купила візочок і ляльку):girl_in_dreams:.
    З зубками теж ми не передовики, малий свого часу мав вже 10шт, а вона 1,5 зубчика...але як на мене це йде по спадковості..бо по чоловіковій лінії у діток перші зуби лізли від10 міс до 1,2міс. Мо будуть міцні???:girl_in_dreams:
    Любить страшенно порядки:girl_haha: все що не так лежить йде в рух!!!
    Ще б хворіли менше:girl_sad:...мої сонячні зайчики

11. Vitaminka

в нас так само (бачу вік в наших майже одинаковий)
    ні сидіти, ні повзати, тільки стояти
    говорить ще -баба- (і - мама-, -тато-), ще пищати полюбила і булькати

12. LILY

LILY Well-Known Member

а ми гарно робимо гопа-па-па),тосі-тосі нелюбить, намагаємось рачкувати -файно виходить, тримаючись за ручки встаємо на ніжки і гарно стоїмо) по-маленьку топаємо якшо бачимо інтересующу цель) белькочемо баба,дідя,тато,мама, де ти)))і маємо три нижніх зуби-богатиря (два вже наполовину вилізли) от такі ми молодці)

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А в нас досягнення!!!:girl_in_love: Софійка сьогодні вперше самостійно перевернулась з животика на спинку! Я подумала, може випадково. Поклала ще раз "коні пасти", а вона знову перевернулась і потім ще раз на біс, щоб я змогла зняти щасливий момент на відео!
    І скільки тій мамі треба для щастя :girl_in_dreams:

14. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

швиденько ваша ляля перекидається, вітаю. А в мого малюка вже добре виросли 2 нижні зубчики і коли кладу пасти коники вже опирається на ручки і піднімається, а коли не хоче лежати, то вже тягнеться сидіти:girl_in_love:

15. Natalia

Natalia Well-Known Member

У нас сьогодні досягнення - перевернулись з животика на спинку. Добре, що я була поруч і зловила. :girl_claping: Потім вже посередині ставила і татові демонстрували.
    І ще, вже 3 дні як ми почали іграшки руцями брати і все тягнемо в рот!!!

16. veronka

veronka зла друзя

доня сьогодні розговорилася - татата, дай-дай-дай, бабаба)) а то зазвичай Маргонька мовчунка (це вона в тата)))

17. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ми вже тиждень десь як свідомо робимо тосі-тосі, починає сама або під мій приспів. Ну і ще теж почали розспівуватися: ля-ля-ля, тя-тя-тя, ба-да-ба:)

18. Natalia

Natalia Well-Known Member

tslezinska, скільки ваша Магдаленка вже важить? ( мені цікаво, бо ви теж, як і ми, зразу багато набирали по вазі).
    В 2 місяці нам наважили 5850. (2700 набрали за 2 місяці не зважаючи на те, що Юстя дуже рухлива).

19. Іруня

Іруня Well-Known Member

А ми вже пару днів співаємо а-бу-бу:girl_claping:. Ні секунди не хоче лежати на спині. Зразу ж перевертається на живіт і намагається повзти ( щось нам це ніяк не получається:girl_in_dreams:). Вже десь тиждень, як сама сидить без підтримки, а як змучиться, то спирається на одну ручку. Але ще не залишаю її в такому положенні. Хіба для розваги саджу( маминої:girl_haha:) до хвилинки часу.

20. Iwka

Iwka Well-Known Member

А в нас вже є два зубки! :girl_in_love:
    Дуже любимо повзати як хробачок, але тілько назад) Вперед вдалось поповзати не більше 5-ти разів))) Вже навчились перевертатись з спинки на животик! :girl_claping:
    А ще вивчаємо свої ніжки з натхненням і скурпульозністю справжнього науковця. І як тільки появляються шкарпетки - бігом їх знімаємо!!!