Наша міліція нас береже..?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем DivineVanGate, 8 Грудень 2011.

1. Mika Nika

Mika Nika New Member

Відповідь: Наша міліція нас береже..?

Я нікого не хочу захищати в міліції як і всюди різні є хороші і погані,але маючи знайомих в міліції хочу сказати тут говорилосяя що за розкритий злочин премія це не так за розкритий злочин ніхто навіть дякую не скаже.Патрульні не приїжджають тому що бензини не видають а викликів за ніч надзвичайно багато.Слідчо оперативна група може їхати довго тому, що викликів може бути три чотири а групи заступає дві на чергування,а дільничий чи інший простий працівник нічого не вирішує йому як на горі сказали так він зобовязаний і зробити. Починати чистку потрібно з гори з великих начальників.Всі кажуть що міліціонеру зарплата не потрібна я чула що в далеких 90-х так і було, але не зараз,може начальникам і не потрібна а простим підлеглим вона дуже потрібна.В нормальною людини хоч є якійсь вихідний і час на сімю,а той нещасний міліціонер сидить на роботі і в день і в ночі і інколи по 2 місяці без вихідних за якусь 1800 в місяць і ставляться до нього не як до людини.Є такі не спорю що дійсно жили все життя в забитому селі всі з них все життя сміялись і вони подались в міліцію щоб всім людям мстити.Всякі випадки бувають як і всюди

Останнє редагування: 29 Жовтень 2014
  2. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Дівчата, може в тому і є наша біда, що ми чекаємо від усього винагороду і зиск для себе?
    Я розумію, бувають неординарні випадки, коли міліціонер припустимо ризикуючи своїм здоров"ям і життям врятував людину чи т.п., але за розкриття злочину премію? А хіба це не входить в його посадові обов"язки? Це те саме, що я на роботі, зробила довідку швидко в термін і без помилок, і давайте мене нагороджуйте. Заробітна плата у них мала, ну гаразд, ніхто нікого не тримає, поки в нас так буде як платять так і працюємо і навпаки, то як на мене то замкнуте коло. Але такі професії як лікар, міліціонер, вчитель, вихователь потрібно обирати свідомо за покликом незважаючи на рівень зар. плати.
    Особисто щодо міліції, один раз викликала, приїхали досить оперативно, маю велику надію, що більше не буде потреби з ними спілкуватися.

3. Mika Nika

Mika Nika New Member

Колись два рази зверталась одного разу написала заяву на сусіда прийшов дільничий поговорив з сісідом сусід став шовковий,другий раз вже переїхавши жити в інше місце викликала міліцію на сусіда ніхто не приїхав і не прийшов хоч живу я майже біля райвідділу зато на наступний день мені подзвонив дільничий на мобільний хоч я його не залишала черговому і знаю що потім сусіда викликав дільничий.

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

Мене аж підкидує... Наш сусід, абсолютно нормальний молодий хлопець таааак попав. Попросив його знайомий зашилити в себе кульок з якимось особистими речами, бо цей знайомий кудись там на гулянку йшов і не хотів з собою волочити. Через кілька днів подзвонив і попросив, щоб сусід виніс цей кульок на вулицю до таксі. Сусід виніс. На вулиці його скрутили співробітники міліції і звинуватили, в кражі і збуті телефону, який був у кульку. Три дні протримали в шевченківському райвідділі і відпустили за викуп 5тис доларів (!!!). Це нормально????
    А перед тим нещодавно в міліції пів дня провела моя коліжанка. Виявилось, що вона користувалаь краденим телефоном (купили в знайомих з рук). Їй подзвонили і навішали якусь лапшу про посилку і просили про зустріч. Вона на зустріч прийшла, а чоловік з дитиною залишились в машині. До неї підійшов чоловік який почав говорити про телефон, а поруч зразу намалювалось ще кілька. Скрутили її і потягли до райвідділку. Серед білого дня. Вона верещала, виривалась але ніхто з людей не звернув увагу. В райвідділі товариші міліціонери, с-ки, тиснули на коліжанку, що це вона вкрала телефон і вимагали, щоб вона підписала зізнання в кражі, а власник телефону напише заяву, що немає претензій. Обзивали коліжанку наркоманкою бо в неї темні круги під очима. А в неї дитина мала. Закінчилось все тим, що довелось відкупатись від тих уродів значною сумою. Це було в райвідділі на поч. Зеленої.

5. aknytsU

aknytsU волошкова...)

О, старі знайомі.
    Зробила висновок після енної кількості відвідин, що там працюють хами, ледарі і просто безсовісні особи.

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Чисто для інфи- а що їй шили? То через суд не можна було вирішити?
    То ж так попасти може кожен.

7. Натуля

Натуля Well-Known Member

Звинувачували у крадіжці. Можна було добиватись справедливості. Але це б на довго затягнулось. В неї двохрічна дитина яку через кілька тижнів чекає операція.

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А найняти адвоката? Думаю дешевше б вийшло.
    До суду б така липова справа не дійшла, це чисто заробіток міліціонерів.
    Не факт,що надовго - затримати можуть для встановлення особи, якщо особа встановленна - потрібно її затримувати за певним обвинуваченням,що враховуючи невелику цінність телефону - малоімовірно. Найгірше те - що міліцію і далі бояться,а остання вдало цим користується, нажаль.