Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Та ну що ви, дівчата. Гарна дівчинка ( навіть не так гарна, як звична всім нам. Відповідно ті наклейки якраз з нею і будуть добре "впізнаваємі", навіть здалеку). І посиденьки ком мені нічо не муляє. Нормально цілком. В оточуючих буде мільйон запитань на кшталт "шо то за "Свої", а так все буде більш-менш ясно) Коротше мені до душі найбільше третій варіант, але перший також кльовий.
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Якщо без білого фону,то цієї наліпки просто не буде видно, НМСД. Наприклад, на капоті червоної машини...
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Залежно, хто де збирається "носити"... Може замовити 2 варіанти? Прозорий і з фоном.
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Не женіть коней Можна всунутися неавтоманьяку зі своїми 5-ма копійками? Хочу підтримати Марічку. Хай буде присутнє посилання на сайт - додаткова реклама ніколи не завадить Мені сподобався перший і третій варіант,якбихтопитав.
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Вже написала Мартіні. Чекаю відповіді і зразків і буду щось думати