Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" ))) свої таки за кермом або таки за кермом свої)))) дівчина за кермом, ракурс- через лобове скло
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Маруся, і ти не одна Вопа! Ніждалі? То ще в 2009 році обговорювали. А муж каже, що в мене з пам*яттю проблєми, тююю ))
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" "Посиденьки рулять"(каже муж не "рулять", а "рулюють"), то після допису Мартіні ідейка промайнула)
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Рулюють....ні, рулять))) Рулящщі Посиденьки))) Отправлено с моего PAP4505DUO через Tapatalk
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" хм... о, бачте, ви вибрали цигарку))) але, якщо розібратись, то розмовляти по телефону за кермом набагато небезпечніше... ніж палити, хоча це було лише до слова для прикладу)))
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" мені подобається варіант напису "свої за кермом" а внизу додати posydenky.com - і реклама, і римується)) а з логотипом я б не мудрувала - класична посиденька з ноутом, це впізнаваний логотип. Ну і не в трикутнику - стандартна наклейка-трикутник досить маленька по площі, в тому трикутнику нічого не буде видно.
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" тут хтось дизайнера пропонував можу йому скинути логотип у векторі, хай чаклує
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" я за перший ---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ---------- вже бачу як висить у мене на машинці
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Дівчата, як файно придумали! Надіюсь бачити багато посиденьківськи машин - то і мені в маршрутці буде веселіше! Я би наразі чоловікові приліпила хіба - як в третьому варіанті, тільки "Моя жінка зависає на посиденьках", аха-ха - хай би їздив - пока жінці машину не купить!