Нас залякують?

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Annjutka, 29 Жовтень 2009.

1. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: Нас залякують?

Нє, та ясно! ніхто не перестане його дивитися, просто насправді треба вчитися фільтрувати інформацію. Я люблю дивитися новини по 24му каналі. Мабуть тому, що вони там по суті говорять, хоча теж багато негативу, але його так не розмосолюють. Але якщо відчуваю, що вже занадто - то переключаю. Зараз взагалі стараюсь слухати лише економічні новини, бо треба як для навчання, так і для професії загалом.
    Відгородила себе від фільмів жахів = жахів і в житті вистачає.

Жаль, що сьогодні найкращий бізнес будується на стражданні, злі, страху тощо....

2. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Я теж жахів нелюблю.
    Мені тільки незрозуміло чому цей "бізнес" не фільтрують. Ну нехай би був канал "жахливих новин", кріміналу й т.п. Хочеш - дивись. А виходить так що вибору немає. Та ще й спеціально масла в вогонь підливають.

3. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

нас лякати не треба, ми самі себе лякаємо
    навіть гілка відповідна є!

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Мені ще дуже "подобається" як "бореться" із народжуваністю газета "Експрес": щотижня (!) пишуть якісь жахи про вагітних жінок, дітей і т.д. ЖАХ! Перестала читати принципово, бо це вже неможливо

5. Lizza

Lizza Member

всьому підряд, про що нам говорять або про що пишуть, вірити не треба, але з будь-якої інформації маємо право і повинні робити свої висновки.от поділюся з вами своїм свіжим досвідом. була би купила своїй дитині іграшковий верстат та ВИПАДКОВО здибала таку інформацію про нього
    http://www.consumerinfo.org.ua/testing/products/detail.php?ID=11162&phrase_id=186840.
    Зробила 2 висновки:
    1. Бог береже
    2. маю "чуйку" ( те відчуття страху ,яким живу останній час, як народила малого, про яке мій чоловік каже "в тебе паранойя",і яке безумовно є реакцією на постійне "залякування" з боку ЗМІ )

Доречі, там такої інформації ще багато (шукайте сайт "ПОРТАЛ СПОЖИВАЧА" про небезпечні для здоровя товари народного вжитку)

6. Lizza

Lizza Member

є думка навіть винести цю інфо в окрему тему. про це має знати кожен, адже хтось замість мене завтра купить цей верстак для своєї дитини (вірите, настільки це мене вразило, що маю тепер тягар на душі за свою вимушену бездіяльність з цього питання)

7. UnLikE

UnLikE Фотограф

ого
    не думала що буде така реакція на ті передачі на СТБ
    Я навпаки думала що вони якось вплинуть на людей (так як на мою сім'ю) і вони не будуть купувати смардючої ковбаси, не будуть їсти продуктів з рослинними жирами і з ГМО
    І це неозначає що потрібно відмовитись від всього! Тепер уже виробляють продукти без вмісту тих поганих речовин, ну але вони і коштують дорожче
    Короче я вважаю що нас не залякують, а просто хочууть щоб ми знали що їмо, і щоб ми трохи довше пожили!

8. Анута

Анута Well-Known Member

на форумі є тема про Іграшки. Скористайтесь пошуком ;)

9. тигрица

тигрица Well-Known Member

Може трохи не в тему.
    Понадивляються фільмів-ужастіків.
    Сьогодні зранку дзвонить мій телефон, піднімаю відразу трубку, бо малий спав і чую: "Осталось 7 дней. Повторяю тебе осталось 7 дней" Ужасний-приужасний голос. В мене аж мурашки по тілу пробігли, зразу про грип подумала.

10. Annjutka

Є звичайна констатація факту "продукт містить ГМО, це шкідливо".
    А є накручено-емоційне "о, Боже продукт містить ГМО, ми всі обов"язково помремо!!!!"
    Відчуваєте різницю?

11. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Не поняв? Який голос? Вірніше чий? Чи це сон...

12. bora

bora Well-Known Member

ТБ заробляє рейтинги, лікарі викривляють правду - і т.д. - це все вірно.
    АЛЕ з тим, що ЗАЛЯКУЮТЬ я не згідна.
    В нас насправді все зле в зв"язку з тим, що система контролю корумпована і гнила. Ви не знаєте як працюють в нас всі контролюючі органи?? санепідемстанція? )))
    І якщо таких програм не буде - ми й далі будемо дурити себе, що все гуд. Так ми маємо шанс відкинути зайві емоції і прийняти або ні певну інформацію. Приміром, багато чого з подібних передач підтверджується інформацією, яку я отримувала з інших джерел. І про шкідливість хімічних вод, які роз"їдають пластмасу я почула від знайомих з такого підприємства, задовго до появи подібних передач.
    Ви ж знаєте, що наша система охорони здоров"я "мала десь" ще й консультувати нас. Тому - ми полишені самі на себе.
    І взагалі...дуже багато законів що мали б забезпечувати безпеку харчів просто роками не приймаються ВР. Бо їх неприйняття до останнього лобіюють "слуги народу". Ви про це знаєте? А хочете знати?
    І з того, що відомо мені достовірно - з колізій законодавства, певні інгредієнти, які ЗАБОРОНЕНО використовувати при виробництві кондвиробів в Україні НЕ заборонено завозити в складі імпортної продукції. Це офіційне законодавство. Подумаєш - чергова дірочка. Тож на рахунок таких ньюансів в інших галузях, якщо взнаю - не здивуюсь.

Останнє редагування: 30 Жовтень 2009
  13. тигрица

Та людський голос, вірніше чоловічий, скоріш за все не дуже дорослий. Я думаю не тільки мені так подзвонили.

14. UnLikE

UnLikE Фотограф

та прикол то все, не раз коли була трохи менша звонила по сусідах і прікалувалась з них по повній, не переживайте ;))

15. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Залякують - факт. Особливо з кропленням :) Шо ми - жуки колорадські? ;)

16. Daisy

Daisy Well-Known Member

На наступний раз скажіть, чи він знає що йому й семи незалишилось, бо знаєте його номер тел. Напишіть нам про його реакцію. Це ж діти дзвонять.

17. тигрица

Сподіваюсь наступного разу не буде.

18. syavych

syavych Well-Known Member

Це де є? :)

19. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

уж точно не в Україні(((

20. Annjutka

Я не про конкретний продукт. А про те що одна інформація подається різними способами.