Нарощування нігтів. Переваги та недоліки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Юстина, 18 Листопад 2007.

1. anka

anka Well-Known Member

Відповідь: Нарощування нігтів. Переваги та недоліки.

детальніше про біо-гель не знаю- потрібно питати майстрів. А стосовно пост-нарощувального ефекту, якого всі бояться ( і я в тому числі), наразі придумала такий вихід- походити з нарощеними, а після їх зняття нанести на нігті біогель. Майстер казала, що так можна і що то гарний варіант- свої нігтики завдяки біогелю стають міцнішими. От тепер лише дочекаюся кінця вагітності, бо ті гормони ні жити не дають, а ні нігті нарощувати:)

2. Каміла

Каміла New Member

Відповідь: Нарощування нігтів. Переваги та недоліки

так, я з Вами погоджуюся..залежить від кваліфікованого майстра і від припаратів, якими він працює..я з гелевими нігтями проходила десь п"ять років і скарг не має..і коли знімається гель, мій ніготь не помінявся...

3. ranetka

ranetka New Member

Захопилася,наростила,мені чомусь в перукарні вони здалися нормальної довжини,а прийшла додому-такі довгі,нічого робити не могла,навіть друкувала олівцем))Відмучилася місяць і зняла їх,тепер,якщо кудись йду,просто купую вже намальовані нігті і сама наклеюю суперклеєм,не шкодя зняти за 5 грн нігті,а ті нарощені не для мене,ну хіба що колись буду мати домогосподарку...

4. Loyal

Loyal Well-Known Member

Вкусися за язик! Попсуєш все, що мала! Можна менші наростити!

5. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

та чого ви місяць мучились?
    могли довжину спиляти або взагалі зняти в майстра
    а за 5 грн. ви стільки шкоди приносите своїм нігтикам
    а як ви їх потім знімаєте?

6. Каміла

Каміла New Member

7. Excite

Excite Active Member

Сьогодні зняла нарощені гелеві нігті, з якими ходили 3 тижні(наростила на своє весілля) з ними класно було ходити, але дуже пошкодились мої власні нігті. Тепер треба чекати поки відростуть.

8. anka

anka Well-Known Member

моє спостереження- 50% успіху алежить від майстра (як наклав, як зняв/спиляв)- в нас тенденція- не встигла 4 денні курси скінчити, як вже себе майстром іменує, а 50% залежить від матеріалу- наші "майстри" люблять економити- купує банку гелю за 70 грн, якої вистачає на 5 нарощень по 150-200 грн, або акрили, які шкідливі як для неї, так і для клієнта, а потім багато відгуків про те, що нарощені нігті псують власні. Колись ставилася до нарощення дуже скептично, але зараз дедалі більше переконуюся, що нігті можуть залишитися як мінімум такими, як були до нарощення, якщо майстер нормальний і якщо не економить. А на ніжках наростити- то взагалі краса (не кажу про довгі-мені не подобаються)- місяць, як мінімум не потребують корекції і ще ліпочку зробити-ех,шкода, часу нема.

9. Dolche

Dolche Well-Known Member

порадьте, будь ласка, хорошого майстра для гелевого покриття (можливо з власного досвіду). Хочу зробити вперше, ніяк наважитися не можу... Напишіть в приват контакти і ціни.
    Дякую

10. anka

anka Well-Known Member

каппєц... як до такого додуматися можна?! Вам пощастило, якщо ніготь повністю не відірвався- при відриванні наклеєних нігтів суперклей не відпускає верхній шар нігтя, відповідно верхній шар зривається. Після таких "диво процедур" нігті розшаровуються. Самостійно нормально підігнати ніготь- нереально- нормальний майстер може гарно запиляти і зробити естетику- в іншому випадку- якщо клеїти самій- то виглядає просто жахливо-краще без манікюру. А знімати... Точно вже краще акрил зробити. В нас в магазині продавець з такими ходила- і носила ті нігті навіть тоді, коли вже 3 накладних відвалилися- ультра гламур- 7 пальців з довгими темними нігтями і камінчиками, а 3-облуплені з залишками клею. Сподіваюсь, ті нігті не попали покупцям в пакетики розважного печива:)

11. veronka

veronka зла друзя

я проходила, не знімаючи нарощені нігтики, місяців 6)) перший тиждень, звісно, не дуже зручно, а потім звикла і не давала довжину спилювати)) 100% - то від руки майстра залежить як будуть носитися і які свої нігтики після зняття будуть) у мене все ок - які були, такі й залишилися))) я свою подружку останні років 6 без нарощених майже не бачу, але коли знімає, то теж - зі своїми все ок)

12. Excite

Excite Active Member

veronka, чи можете дати адресу вашого майстра? І скільки коштує нарощення?

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

Дівчатка, маю питання до тих хто вже стикався з гелевим зміцненням?
    Я все-таки зміцнила нігті гелем. А тепер хочу поцікавитися як робиться корекція у таких випадках.
    Бо один майстер казала мені що це робиться так само як і в перший раз, тому і ціна така ж сама; а інший, що лише на відрослу частину нігтя, відповідно йде менший розхід матеріалу і коштує в половину дешевше. Мене от цікавить, де правильніше (тільки так щоб було добре)?!:girl_in_dreams:

14. rose

rose Member

Кілька років тому перший раз наростила акрилові на формі, носились нормально, зняла десь через вісім місяців. Зараз також ношу нарощені акрилові на тіпсах - все залежить від майстра, а також від форми нігтя. Я нарощую не дуже довгі, виглядають як свої.Хто не знає, що в мене нарощені і не здогадується.

15. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

А я познімала сама ті нарощені нігті... ну, тільки зроблю...день-два... як хрустальні... ні, не хочу бути залежною...

16. ambasador

ambasador Member

Я носила гелеві нарощені нігті років 4 не знімаючи(нарощую сама). Робила ними все(на той час у мене було четверо дітей) - тут головне підібрати правильну довжину. Зараз зняла, бо родила 5 доцю і просто нема часу, щоб сісти і наростити. Свої нігті після зняття нормальні, навіть акуратнішої форми стали, бо тіпса їх тримала. Уже 8 місяців без нарощування - нігті нормальні.

17. evyska

evyska New Member

і я носила гелеві нарощенні на форму.мені дуже подобалося і робила ними все.погано тільки те,що кожен місяць робити корекцію і коштуе немало!

18. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

розхід матеріалу на повторне гелеве зміцнення нігтів такий самий (майже) як і при першому нанесені матеріалу, тому і ціна майже не відрізняється
    про ціни я не знаю, бо собі сама робила і своїм матеріалом

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Супер!!!!!А я лише раз в житті таке робила....І через 4 дня зняла.......Ну нічого я ними робити не могла....це все індивідуально....

20. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Дівчата, підкажіть може хтось має майстра, який спеціалізується по нарощуванню форми "пайп".