Нарощування нігтів. Переваги та недоліки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Юстина, 18 Листопад 2007.

1. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відповідь: Нарощування нігтів. Переваги та недоліки.

Мда... Враження різняться...
    В мене чомусь нерівна нігтьова пластина. Кожен майстер мені пояснював по-різному: то нехватка вітамінів, то глибинні пошкодження під час манікюру. Одного разу навіть висловили підозру на грибок, після чого я перевірила його відсутність. Недавно попала до нового майстра, то порадила зробити нарощення і тим самим виправиться нерівність навіть після зняття.
    Зауважу, що в мене досить міцні довгі свої нігті. І я б хотіла хіба на недовгий термін накласти, щоб виправити ті нерівності.
    Хто після зняття зауважив, що нігті рівніші стали?

2. samaharit

samaharit New Member

А де ви робили такий аналіз на виявлення грибка на нігтях?

3. Rona

Rona Мама-йожик

в мене власні нігті тонкі і коли відростають, то починають закручуватись :sad:
    а так хочеться гарний довгий манікюр! :girl_flirt:
    тому й нарощую... сама собі вже 2-й рік... гель з тіпсою
    роблю перерви на місяць к-ка разів на рік
    і я вам скажу таке - стан власної нігтьової пластинки після нарощування дуже сильно залежить від майстра, якщо вона пиляє її щосили, то ніц не лишиться, а як тільки знімає глянець, то все гуд
    а щодо акрилу... я проти, наслухалась від майстра, яка мене вчила страшилок про акрил, може то з розряду "кожна свиня своє болото хвалить", але дівчата, які пробували акрил і гель кажуть що все ж гель краще

4. Loyal

Loyal Well-Known Member

В дерматолога... А хіба є варіанти?
    Ну і плюс. Мій попередній майстер манікюру (зараз в декреті) хоч і мала закінчені 2 курсів з нарощення і в принципі гарно тим заробляла, мені категорично не радила. Бо бачила багато всього з тими нігтями і наслідків, які приходили до неї потім виправляти. Казала, що реально там і рак може розвинутись і люди без нігтів залишаються...

5. enigma

enigma Well-Known Member

в мене аж хвилькою такою були до нарощення. От нещодавно зняла гелеві, нігті тепер рівнесенькі, хіба треба чекати як нігтьова платина відросте, бо все ж спил видно. Якість нігтя як була так і лишилась.

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

не нарощую. хіба може колись спробую з цікавості. в мене свої -ідеальні

7. Biryza

Biryza New Member

в мене також свої ідеальні, але на своїх не зробиш, на жаль, такий дизайн як на нарощених, а я так люблю гарненькі нігті :girl_in_love:
    ось деякі, якщо когось зацікавить

просто обожнюю стилети

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

справа в тому,що я не люблю аплікацій на нігтях і візерунків.
    матовий лак -моє все

9. Biryza

Biryza New Member

MorsImmortalis а я повна протилежність :girl_wink:

10. Krapochka

Krapochka Member

Пробувала і гель, і акрил. Мені більше акрил до душі. Набагато міцніший. З гелевими часто бігала на корекцію через поламані нігті. Хоча з акрилом теж стаються інколи такі невдачі. Проте рідше.
    Стосовно шкідливості, схиляюсь до думки, що все залежить від роботи майстра.
    Вирішила тепер зняти акрилові нігті..Красиві, але захотілось свого, природнього...))

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

особисто я після зняття зауважила що мої нігті були тоненькими як папіросний папір а нерівності які були до того так і залишилися- виріс новий міцний ніготь з тими самими дрібними недоліками

12. Amira

Amira New Member

Я раніше нарощувала нігті розміром 3-4, зараз перейшла на 2 і відчула значну пеервагу. Можливо нігті не такі довгі, але зате у побуті з ними набагто зручніше, менше зачіпляються і ламаються, дискомфорту майже не відчіваю як це було з довгими.

13. emelia

emelia New Member

Дівчата,а хтось робив покриття нігтя(не нарощування)?
    Якщо так,то які результати?

14. Krapochka

Krapochka Member

Знаю, що покривають акрилом просто свій ніготь. Щоб міцний був і не наламався. Хоча очевидно результати після цього аналогічні, як після звичайного нарощування:girl_smile:

15. anka

anka Well-Known Member

ще роблять "зміцнення нігтів біогелем" це ніготь не видовжує, а просто покриває ту площу, яка є. Відгуки чула різні від того, що нічого не змінилося, до того, що процедура дієва. цей гель не потрібно спилювати- він якось сам стирається.

16. emelia

emelia New Member

Я таки спробую:girl_in_dreams:,а потім поділюсь думкою:girl_wink:.

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

У п"ятницю в маршрутці їхала дівчина з такими гарними нігтями. Нарощеними очевидно, але то така краса - всі один в один, такі красиві, акуратні...Мрія кожної жінки. :)
    Давно би спробувала і собі таке, але лякає "пост-нарощувальний" вигляд. Мої може і не дуже ефектні, але принаймні здорові - не хочеться потім мати "хвилясті" нігті. :sad:

18. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Занудко, чесно "пост-нарощувальний" вигляд моїх нігтів був такий самий як і до нарощення і не було "хвилястих"
    нарощувала довгий час гелеві, головне знайдіть хорошого майстра

19. viltis

viltis Well-Known Member

А мої нігтики не сприймають нарощення з того часу, як завагітніла і потім почала годувати ...казала моя майстер, щоб вже приходила, як закінчу годувати

20. Bonita

Bonita Member

А можна детальніше про цей гель і чи не пошкоджує власні нігті. З нігтями маю проблеми давно і назавжди, а так хочеться, якщо не дуже довгі, то хоча б коротенькі свої, але акуратні і гарні. І можна в приват де таке роблять і приблизно скільки коштує???