Нарощування нігтів. Переваги та недоліки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Юстина, 18 Листопад 2007.

1. Biryza

Biryza New Member

Відповідь: Нарощування нігтів. Переваги та недоліки.

цього є дуже-дуже мало для нарощення нігтів, потрібно ну хоча б грунтовку під гель, а то послоїться все за пару днів

2. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Ходила з акриловими десь 9 міс.
    Як зняла, то була шокована: мало того, що свої тоенеькі обглодиши, так ще й боліли дуже. Через те, що ніготь пиляли, я навітьрукине могла помитиу теплій воді - гаряче було.
    Але з часом все пройшло.
    Зараз нігті такі самі, як і завжди, не гірші і не кращі.
    Але коли знімала, то чоловік просив, аби ті протези я більше не робила:girl_crazy:

3. Biryza

Biryza New Member

Юкола, ну це певно вам дуже зпиляли свої нігті перед нарощенням, або ви зняли самі, способом віддирання-відколупування і вони тому такі нещасні ))) я собі так оидн якось здерла, то кінчик аж світився, при тому що інші були нормальні. Це так здається що він ніби то сам відходить, насправді нормально нарощені нігті ніколи так собі не повідстають і коли його відривати то він відходить з верхнім шаром натурального нігтя, тобто ніготь розслоюється, тому часто нігті після нарощення такі нещасні :girl_mad:

4. Koketka

Koketka New Member

Я все частіше дивлячись на свої нарощені нігті (гелеві) ловлю себе на думці, що дуже до них звикла (а ношу десь 5 місяців). Що найбільше підкупає мене так це що лак, або художній манікюр тримається більше 2 тижнів і роблю усю роботу по дому без проблем. Хоч дуже боялась нарощувати спочатку - читала багато статей - боялась за свої натуральні нігті, бо у мене завжди ще до нарощення були довгі нігті, просто дуже важко було їх витримати однієї форми і довжини, то десь один розслоється то другий поломається і треба всі обрізати. Тому перед весіллям я наростила гелеві і дуже задоволена. І ще коли мала свої натуральні то росли вони дуже повільно, а після нарощенні стали швидко відростати (можливо всетаки гель захищає наші нігті від несприятливих впливів...?)

5. Biryza

Biryza New Member

Koketka, в мене також свої непогані були, але не шкодую що маю нарощені, впринципі їх завжди можна зняти ) а подружка вже не нарощує, то в неї свої твердіші стали і відросли навіть в зимовий період, при тому що взагалі то в неї нігті не дуже добре росли, не знаю з чим це повязано, якби хтось інший сказав - не повірила б, а тут факти на ліцо :girl_claping: хоча думаю не варто робити нарощення з надією що свої стануть міцніші :girl_haha:

6. K.I.M.

K.I.M. Active Member

Дівчата,

вібпочивала з подругою з Донецька в карпатах.. у неї гелеві нігті без тіпсів природньої довжини... словом, по-людськи по-доброму позаздрила і захотіла такі самі.. красиво виглядають з французьким манікюром :)

мама та сестра до того робили акрилові в різних салонах - але у них на нігті після зняття було боляче дивитися...тому і думати про таке не хотілося.

але подруга сказала, що носить їх вже 2 роки, робить корекцію тільки раз на місяць. вони не лущаться і не псуються. казала, що треба просто знайти нормального майстра.

Останнє редагування модератором: 10 Лютий 2010
  7. Noble

Noble New Member

Я маю від природи хороші нігті подруга займається нарощуванням акрілових нігтів і запропунувала мені спробувати! 2 тижні нормально , коли знімати їх прийшлося то якийсь жах:umbrage::umbrage:Немогла дочекатися коли відростуть мої!!!Більше не буду нарощувати! Свої нігті зміцнюю умною емалю, лимоном і морською сіллю

8. romawka

romawka Member

Я проносила півтора роки нарощені гелеві нігті! Просто супер! Від природи власні нігті слояться і дуже ламкі! Зараз зняла на деякий час щоб відпочили то за 2 тиж. нігті відросли просто супер, що до нарощених ніколи не було таких нігтів! Головне мати хорошого спеціаліста і в ніякому разі самому не знімати (спилювати) нігтів! Бо майстер гарненько, окуратно це робить! Так вони трішки спиляні зверху, але відростають супер!!!!!!!!

9. zetta

zetta Well-Known Member

я своi вiдпустила, а потiм лише робила акрилове покриття...супер.Нiчого поганого сказати не можу. Нiгтi завжди доглянутi.Майстра треба найти хорошого, я собi такого найшла причому випадково.)

10. Олюнчик

Олюнчик New Member

Згідна з Вами на 100%. Була у чотирьох салонах поки знайшла "свого" майстра. Тепер нарощую нігті в однієї дівчини. Вона і практикує і ще й викладає ту справу. Нігті - просто суперові. Акуратно, і звжди саме те що я попрошу. Правда трохи довго. Але виходжу від неї завжди задоволеною:radist:

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ой, дівчатка, і я зробила гелеве нарощення нігтів!!!! Ношу вже 2 місяць, задоволена!!!!!!!! Такі руки акуратні, аж приємно дивитись!

12. Олюнчик

Олюнчик New Member

А особливо мені подобається коротенький френч - тілесний + білий. То взагалі красота. Три тиждні між корекціями взагалі ніяких проблем немає. Красиво і дуже акуратненько виглядає.

13. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Вже роки ношу нарощені нігті, котрі іншим здаються неймовірної довжини (а мені якраз), навіть питаються, чи в мене ж домогосподиня. :)

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

15. Biryza

Biryza New Member

і я такі носила, але на мене дивилися як на відьму, особливо хлопці - тепер перейшла на трішки менші, бо якось надоїло ловити на собі "перестрашені" погляди, не доросли ми ще до таких нігтів (((((((

16. Rona

Rona Мама-йожик

я теж мушу носити коротші, бо почало дратувати, коли людина говорить не зі мною, а з моїми нігтями :girl_devil: та й мушу сказати, шо так вони значно рідше ламаються

17. зося

зося Well-Known Member

Я мала Акрилове, чесно кажучи неочень мені подобається, тай потім мої нігті як плсмаса в різні брки гнуться:girl_cool:

18. Yanachan

Yanachan New Member

я щаслива власниця гарних природніх нігтів але слідуючи за модою все ж їх пообстригала і зробила собі гелеві довгущі. походила місяць з постійними переломами і зняла. після того мучилась 8 місяців з своїми - точніши з тим що від них лишилося:)

19. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А в мене завжди нігті свої довгі.Тільки перед весіллям був ремонт,і прибирала і всі нігті поламались:girl_sad:і том

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

і тому мусіла нарощувати.Так воно гарно дивиться,але коли я їх зняла я була в шоці:girl_cray:так собі їх попортила.Десь три місяці я їх не могла привести до ладу тому зараз краще мати свої маленькі.

20. loreniya

loreniya Well-Known Member

а що це таке?