Нарощування нігтів. Переваги та недоліки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Юстина, 18 Листопад 2007.

1. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Відповідь: Нарощування нігтів. Переваги та недоліки.

Щось я не розумію. Спилюється верхній шар на нігтеві, але якщо він відростає, то невже тонший? Як спилювання шару нігтя може впливати на основу самого нігтя і його товщину який тільки виростати буде????

2. Юстина

Юстина Well-Known Member

Спиловується верхній шар нігтя, а від основи вже росте свій нормальний по товщині ніготь. Якщо людина вирішила "зняти" нарощені нігті, їй просто доведеться перетерпіти той період, допоки відросте спилований ніготь. Ніяким чином нарощення на якість нігтя не впливає. Я кілька разів робила перерву у нарощенні на кілька місяців і ніяких змін у якості своїх нігтів не помічала.

• Подобається Подобається x 5
  3. Megan

Megan Well-Known Member

Юстино, дякую. Дуже гарні і акуратні. :y::y::y:. Починаю схилятися на бік гелевих.

• Подобається Подобається x 1
  4. kati

kati Well-Known Member

я спробувала.....красотища.... і як я без нігтів жила:xaxa::xaxa::xaxa:

5. Megan

Megan Well-Known Member

Фото в студію:clapping:

• Подобається Подобається x 4
  6. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я якось нудилась на роботі і вичитувала інформацію про нарощування нігтів і зрозуміла, що є два варіанти - покриття гелем власних нігтів, або тіпси. Мене тепер хвилює питання чи оті тіпси добре тримаються, чи не відпадають ну і все таке.
    Хочу такі нігтики, аж пищу :)

7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ходила я з нарощеними рік часу. Мала і акрил і гель. Якщо вибирати - тільки гель. Але більше б я не нарощувала. І дійсно, нарощення в світі, вірніше бум нарощених нігтів - в минулому. Ну і звичайно довжелезні нігті, разукрашені в пух і прах - моветон. Особисто мені до вподоби акуратні, доглянуті ВЛАСНІ нігтики. Для чого вам нарощення? Це зайва морока голови і грошей. І досить не зручно...Я не змогла на перших порах ніц робити. Після зняття - відживляла дууууже довго. Виж "пакуєте" власний ніготь в скафандр без повітря!!!!
    Багато хто скаже, що не може відростити своїх. Але зрозумійте,щоб відростити потрібен догляд. Все потребує догляду - і волосся, і нігтики і тіло загалом. На собі переконалась, якщо дійсно дбайливо доглядати - вигляд буде супер і без всякого нарощення. Ну в крайньому випадку можна покрити просто гелем свої.

8. kati

kati Well-Known Member

в мене зараз на тіпсах. Тримаються добре, три тижні, але в пятницю йду на корекцію.

можна покрити власні нігті гелем, але вони від того довшими не стануть, тільки об"ємнішими і твердішими., а ще можна робити на форму. Кажуть на форму акуратніші :confused: але це набагато довше.....а мене вже і за 3.5 криє:8:

3.5- це нарощення .
    Ну а корекцію я так розумію теж можна робити по різному, в залежності від того в якому стані ви на неї прийшли;)

але якщо клієнт, припустим , прийде на корекцію з 5 зламаними нігтями.....то це буде все по новій робитись....тому думаю і корекція може тривати 3 години

Останнє редагування модератором: 14 Травень 2009
  9. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А капіляри де знаходяться????? Щоб ви тут не писали і щоб не говорила ваша майстриня - гель чи акрил закупорює ніготь і тд і тп. і ніготь слабшає це однозначно. А про зручність - я на рахунок домашніх справ. Не буду вас переконувати, кожен сам для себе вибирає, як доглядати за нігтями і що корисніше і зручніше.

10. kati

kati Well-Known Member

я ще не робила корекцію:) з нігтями хожу тільки 3 тижні.
    А 3- 5 нігтів це досить реально...моя коліжанка так умудряється

11. Galohka333

Galohka333 Well-Known Member

Неспорю якщо багато роботи руками то дуже довгі нігтики не запустиш,а я от маю середню довжину і роблю з ними все і перу і їсти варю,мої б вже давно послоїлись і відламались а ці око милують:radist::radist::radist:

Напевне в неї дуже довгі чи ще щось...бо в мене за пів року такого не було ні разу...:confused:

Менні подобаються дуже довжелезні нігті,і особливо маюнки на них чи акваріум,але як ви написали не кожен вміє носити великі нігті,і тоді доводиться бігати кожні два тижні на корекцію...

Останнє редагування модератором: 14 Травень 2009
  12. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я в вівторок робила корекцію своїх нігтів і мала, власне, 5 зломаних, однин "дорощували", решту чотири просто коректували. "Довоювалася" до такого стану через брак часу і відсутність корекції майже 2 місяці.

Нарощую нігті дуже коротенькі. Як видно на фото дещо вище в цій гілці майже не помітно, що вони нарощені. На превеликий жаль, вланих навіть таких, відростити не можу.

Моя мама носить довгі і розмальовані нарощені нігті. Мені це страшенно не подобається, вважаю, що це вчорашній день, а вона балдіє... При чому коректує їх кожного тижня, бо дуже ламаються через свою довжину і некваліфікованість, на мою думку, її майстра.
    Носіння чи нігтів на тіпсу чи нігтів на форму залежить, в першу чергу, від їх довжини (довші, природньо, що ламаються швидше); роботи, яку ви виконуєте (як казала моя перша майстер, зараз мешкає у Швеції і там займається нарощенням: "Ногти надо уметь носить!"), індивідуальних особливостей організму (у когось шаруються, у когось гірше тримаються, хтьсь місяць не потребує корекції...).

Ніби сучасні гелі є дихаючими і на якість нігтів не впливають. Після зняття нарощеного нігтя, найголовніше перечекати, коли відросте спилована його частина, а далі все ок. В мене залишилися такими ж ламкими і тонкими.

Останнє редагування: 14 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  13. луіза

луіза Well-Known Member

Тиждень тому наростила акрілові нігті.задоволенню немає меж.

14. La esposa

La esposa Moderator

Я свої нігті носила півроку, все в хаті робила, так до них звикла... Нарощені нігті то є супер...

Останнє редагування модератором: 10 Лютий 2010
  15. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

в мене 2-ма місяці також не було меж задоволенню, до того моменту поки не довелось знімати:sad:
    це просто жах-нігті тонесенькі як папір,пошкодженні страшне:sad::sad::sad:
    відживлювати 2-3 місяці(майстер казала)
    тепер як надумаю-тіко гелеві.

на рахунок хатної роботи-мала середньої довжини,але маленькими їх точно не назвеш.
    робила все абсолютно,навіть тепер без нігтів некомфотно:)

16. Zarazka

Zarazka Well-Known Member

Хороше гелеве нарощування є в салоні ***, роблять добре, без тіпси, але ціни "кусаються" - від 350 грн. Корекція - під 200.
    Майже рік там робила, потім перейшла до дівчинки вдома робити, виходило нарощування - 200, корекція - 125. А зараз взагалі зняла - надоїли :))). Дуже добре почуваюся зі своїми власними, маленькими-коротенькими :)

Останнє редагування модератором: 10 Лютий 2010
  17. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

мала гелеві.. десь півроку носила.. надоїдало те що раз на 3 тижні треба було їхати на корекцію.. це -80 грн і - 3 години часу.. зара маю свої, хоч недовгі, але рідні, тай чоловікові мої подобаються у 100 раз більше. ті він чогось нелюбив дуже. казав шо я курка з пазурями))

18. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

маю гелеві нігтики - АКВАРІУМНЕ НАРОЩУВАННЯ французький манікюр! середньої довжини і дуууже задоволена!!! тому що це зручно...самі по собі мої нігтики слабі,та швидко ламаються,а завдяки гелю вони відповідно міцніші,і як на мене,то виглядають дуже акуратно!

19. Fleur

Fleur Well-Known Member

Мала нарощені акрилові нігті протягом року, була дуже задоволена, робила усю хатню роботу, дуже зручно, що ними не дряпаєшся, своїми постійно калічусь під час сну. Нарощувала тому, що з моїми була катастрофа поламані зовсім я такого ще не бачила, відростали на 2 мм і розшаровувались - ламались до середини нігтьової пластини. Тому прийняла рішення наростити нігті, щоб їх трошки захистити від травмування ( звучить дивно) почала приймати вітаміни, допомогло. Зняла тому, що хотіла побачити чи є результат, а потім вже не захотілось продовжувати витрачати чималі кошти. І ще прочитала, що акрил може провокувати виникнення різних алергій, незнаю правда це чи ні. В мене в цей період виникло дві нових алергії до того була тільки одна, можливо збіг.
    Чи виникала у когось із вас алергія через акрилові нігті???????

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мала 2 рази гелеве нарощування з інтервалом в 4 роки. Ніби була задоволена, зняла пів року до весілля, а дівчинка, в якої роблю манікюр вмовила мене не нарощувати на весілля, а спробувати відростити свої ( бо форма гарна) тепер їй страшено вдячна:) по-перше, довгі нігті вже не в моді, по-друге і грошей на манікюр менше йде, по-третє-що, природнє, то природнє:) рідко в кого нарощені нігті дивляться гармонійно, але то моя думка:)