Нарощування нігтів. Переваги та недоліки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Юстина, 18 Листопад 2007.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Нарощування нігтів. Переваги та недоліки.

і ще...якщо можна для зовсім "темних"-яка різниця іж акрилом і гелем?

теж планую ногті наросстити, недовгі,а коротенькі....своїми нажаль обділена:sad:

Останнє редагування модератором: 10 Лютий 2010
    • Подобається Подобається x 1
  2. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я маю нарощені нігті з 2000-го...:ninja:

• Подобається Подобається x 3
  3. Dior

Dior миється в бані

я вже другий рік хожу з нарощиними робила тільки одну перерву в 1 місяць то ногті були цілком здорові і акуратні після зняття акрилу

• Подобається Подобається x 4
  4. bast3t

bast3t Well-Known Member

Я тоже уже около 8-и лет наращиваю, всё время наращивала гелем, а вот последний год перешла на акрил. Месяцев 5 назад купила систему, теперь или к подруге хожу (она мне делает), если у неё времени нет, то делаю сама. :)

5. Юстина

Юстина Well-Known Member

Різниця у консистенції матеріалу, з якого робиться нарощення, тобто акрил - це порошок, а гель, собствєнно, і є гелеподібним.
    Моя майстер нарощує гелеві нігті і від неї знаю, що акрил шкідливий для того, хто нарощує і того, хто буде ці нігті носити. Має різкий і неприємний запах. Майстер при цьому працює в масці. Але зате з акрилу можна виробляти на нігті усілякі цікаві випуклі квіточки, листочки. Ним і користуються професійні майстри на різних майстер-класах, конкурсах, показах.
    Мені одного разу мені (не моя майстер) зробили на безимянному пальцеві цілий витвір мистецтва з акрилу. Розмалювали в різні кольори. Виглядало дуже гарно! Аж 80-річна підсліпкувата сусідська бабуся подумала, що то в мене грибок.... :xaxa:
    Існує так званий акваріумний манекюр при нарощенні, тобто коли в гель "запихають" різноманісті блискітки, сухоцвіття, прикрашають бісером, фольгою, сіточкою. На щодень, звичайно, не собливо зручно таку красу "носити", а от на якусь вечірку виглядає просто надзвичайно!!!

• Подобається Подобається x 6
  6. viltis

viltis Well-Known Member

Юстинко, а те, що на ГВ дитинка? то можна нарощувати???

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Можна:):):)

8. Юстина

Юстина Well-Known Member

пишу однією рукою... можна можна я вище писала.... гель натуральний матеріал

• Подобається Подобається x 1
  9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Вчора ходила на манікюр і глянувши на свої нещасні після зими нігті, вирішила розпитати в салоні про гелеві нігті, як то робиться, як виглядає...
    А сьогодні побачила тему на ДП і взнала багато цікавого :) Заодно виникло кілька запитань: які в середньму ціни на таке задоволення, скільки коштує корекція, як той гель себе веде при домашній роботі (чи не нищаться нігті)?
    І ще: де якісно роблять. щоб потім не ходити літом в рукавичках :)
    P. S. Дуже хочу мати гарні однакові нігті, дуууууууууууже!!!

• Подобається Подобається x 7
  10. Єва

Єва Well-Known Member

Нювейсівські нігті наростила перед весіллям. Тішилась ними рівно два тижні, а потім вони мені почали заважати жити "за невісткою":xaxa:
    Одним нігтем продерла рукавичку, в якій я мила санвузол доместосом і той ніготь відлетів. Впала в нерви і таким же методом повідклеювала всі. тепер маю святий спокій.

11. Юстина

Юстина Well-Known Member

Нарощення на тіпси (готові напівнігтики будуть наклеювати і покривати гелем) в моєї майстрині коштує 180 грн, на форму (з допомогою гелю роблять форму) 190 грн. Корекція щомісяця мені обходиться у 90-100 грн, в залежності від пошкодження.
    Домогосподині не маю, роблю все сама. :) Брешу, перу пралькою.

• Подобається Подобається x 7
  12. Юстина

Юстина Well-Known Member

Помилку між допустити ваш майстер, що виконував нарощення. Наприклад, під тіпсу потрапило повітрячко чи пошкодувалося клею. А можливо і ваші нігтики не люблять бути штучними... :):xaxa:

13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я нарощувала в грудні ногтики гелеві.Справно ходила на корекцію(казали ,що три тижня ,а я до двох ледь дотягувала і ходила коректуватись),впринципі була дуже задоволена,єдиний мінус я невгадала довжину,то вони трохи заважали все робити,а потім "якась кака "сказала ой,які в вас нігті гарнюні і що не відпадають??І БЛІН В ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ ОДИН ЗЛОМАВСЯ..зняла всі решту..стан ногтиків був гірший ніж до нарощення, вся пластина в "горбиках",але то напевно від самих нігтів залежить.

• Подобається Подобається x 6
  14. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я нарощую нігті гелем вже десь рік. :clapping:Дуже задоволена, тому що нігті завжди виглядають естетично, а я просто немала часу доглядати за ними і ходити що тижня на манікюр, тому цей варіант мене дуже влаштовує.
    Але є два мінуси: 1) у мене вони часто ламаються ( незважаючи на те ,що форму я роблю коротку), тому на корекцію я хожу частішею
    2) Задоволення не з дешевих, особливо відчувається при даній кризі, тому деколи подумую зняти,щоб зекономити.:no:. Правда моєму чоловіку мої ногті ну дуууже подобаються, тому економити на них ми не будем!!!:xaxa:

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Мені дууууууже подобаються довгі, гарні нігті. І свої маю міцні, але не маю можливості відрощувати:sad:

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я цієї зими ледь утрималася від нарощення. Тому що весна-літо-осінь в мене нохті супер. А от зимою немає. Тому як тільки приходить зима, мені аж чухаються руки піти і наростити. Але наскільки знаю, то якщо хороші нігті, то нарощення їм шкодить
    ПИ.СИ. тішить те що вже прийшла весна і скоро в мене будуть свої шикарні нігтики!!!

17. Юстина

Юстина Well-Known Member

Добре вам... Щиро заздримо... Справді, не варто пхатися з нарощенням, простіше зиму перетерпіти... :xaxa: А на мої нарощення ніяким чином не впливає, як були ламкі, такі і залишилися...

18. Megan

Megan Well-Known Member

А я би хотіла глянути фотографії (якщо можна), бо теж хочу гелеві нігті, але ще думаю.

19. Галченя

Галченя Well-Known Member

Поки я в суботу робила манікюр, то з майстром розпочалась тема про останні тенденції манікюрної моди. Так от, за її словами, зараз в моду вернулись короткі овальні нігті. Художній розпис, взагалі залишився в минулому. А про нарощені нігті казала, що та процедура безжалісно нищить власні нігті, адже в процесі спилюється верхній шар і після кожної такої процедури нігті стають все тоншими і тоншими. За її словами -найкраще свої навчитися любити і основне, щоб вони були акуратні і доглянуті.:)

• Подобається Подобається x 8
  20. Юстина

Юстина Well-Known Member

Мої. Щойно найшвидкоруч сфотографовані.
    За тиждень-другий потребуватимуть корекції.

• Подобається Подобається x 11