Нарощування нігтів. Переваги та недоліки

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Юстина, Nov 18, 2007.

1. Юстина

Юстина Well-Known Member

Відповідь: Нарощування нігтів. Переваги та недоліки.

Ціна відрізняється від місця, де проводиться процедура нарощування. У крутому салоні вона, звичайно, набагато вища, аніж у майстра, котрий займається цим "на дому". Орієнтовна вартість нарощування 120-150 грн (залежить від матеріалу та методу). Корекція залежить від степені ушкодження нігтів на момент її проведення. Я, до прикладу, кожен місяць витрачаю 50-60 грн. Не так страшно, правда?

2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А в мене свої нігті дуже гарні! Коли я ходила вагітна вони в мене були 1,9 см!!!!!!!!! Зараз звичайно коротенькі. Але самі по собі мають довгу форму, та й пальці в мене довгі! Якщо чено сказати, то й на манікюр я ніколи не ходжу, тому що кутикула в мене ніколи не наростає, а підпиляти і намалювати (велика фантазія на художній манікюр) я й сама можу!!!

• Подобається Подобається x 1
  3. Лідія Тьомная

Лідія Тьомная Загублений

У мене та сама проблема з нігтями, що і шановної авторки теми.Свої нігті в мене тоненькі і ламкі, проте за обережного поводження відрожувала до 1,5 см..Потім ламались(так шкода було!) З нарощеними ходила 2 роки, стільки грошей пішло..До корекції рідко коли всі нігті були(до 100 грн.платила за корекцію).Та й ще майстрині було не легке завдання випилити з під них залишки олійних фарб..Надоїло..Зняла..Два нігтя були дуже пошкоджені-тріщини..і до сих під нормально відростити їх не можу-ламаються в місцях тріщин..На інші не жалуюсь..
    Мені через кожні 3 дні потрібно робити манікюр-шкіра рук сильно пересихає від постійного контактування із засобами художньої творчості-папір. графіт, вуголь, фарби..

4. Гелена

Гелена Well-Known Member

...кажуть, що міцнішими нігті стають після теплих ванночок з крохмалом :)

5. vanilia

vanilia Miracles are real

А ще я робила ванночки з содою і сіллю
    Теж укріплюються

6. Гелена

Гелена Well-Known Member

я так не робила, мені тільки розказували, що то діє
    в мене від природи нігті дуже міцні і тверді, тому не ламаються, зате мабуть від того, що роками під лаком відшаровуються іноді. сам ніготь не зламаний просто може верхній шар відламатися і виходить якась нерівна поверхня, що не спричиняє незручностей і т.п. зате злить
    з цим я ще не починала боротися, бо не дуже турбувало, до того ж не знаю як ;)

7. Alla

Alla Well-Known Member

недавно наростила собі нігті...руки мають зовсім інший вигляд..жіночні!пальчики довгі;) ..з реставраціями мені простіше..купила собі систему для нарощування ( нарощюю собі сама ) ...ламаєти ви їх тому що спочатку треба зробити собі маленькі..щоб звикнути і постійно памятати ,що треба бути обережним!!(доки не звикнете) ....ну а те що треба чекати поки вони відростуть, бо пошкоджена пластина-знайдіть нормального майстра..!!! який вміє не тільки нарощувати ,а й знімати нігті;)

Додано через 46 секунд
    і зрештою...навіть кістки ламаються...що ж ви хотіли...

8. Юстина

Юстина Well-Known Member

Вітаю! А як ви так швидко освоїли цей процес? Я вже протягом восьми років нарощую нігті, знаю багато хитрощів (як врятувати ніготь, де підклеїти, де підростити), але відважитися сама собі нарощувати ще не наважуюся...

9. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я дуже довго мала н"ювейсівські нігті. Останні кілька років нарощую гелем від фірми NSI (США) і відчуваю значні переваги. Нігті не жовтіють під дією денного світла (як у NEWAYS), є набагато міцнішими і виглядають природніше.

10. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

коли завагітніла хотіла зробити собі гарощування, але потім якийсь внутрішній стах мені не позволив цього робити. Є запитання, чи можна вагітній жінці нарощувати нігті?

11. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

короче кажучи...краще не треба, все таки наш організм...чудова штука, сам підкаже якщо щось...

12. mamatu

mamatu Well-Known Member

я людина тьомная в цьому питанні... скажіть, нашо їх знімати? чи вони не імітують справжній ніготь і чи не може від просто відрости? (мені здалось, що це болісна і неприємна процедура)
    у мене дуже погані від природи нігті, були періоди в житті, коли вони раптом міцнішали і я робила довгі красиві манікюри.
    а зара не можу взагалі користуватись лаком, бо ніготь (і так м"який) стає взагалі, як папір. чи то від ГВ, чи то з віком кальцій вимивається?
    почала я замислюватись над нарощуванням, але почитала темку і подумала, що ліпше спробую спочатку не полінитись та поробити укріплюючи ванночки. та вітаміни поновлю пити.
    що скажете?

13. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Якщо якійсь, вибачте, ідіот і наростить вам нігті, то на 5-ому місяці вони самостійно відлетять (ось такий у нас мудрий організм). У мене особисто була непереносимість до запаху акрілу, тікала з перукарні, якщо його чула (в силу причин більше полюбляю акрілові нігті). Годуючим мамам також протипоказане нарощування.
    Пробуйте! Мені не допомогло. Іноді нігті у гарний стан приводить просто хороший майстер, до якого треба навідуватись що 10 днів (так було у мене, коли я зняла акріл)
    Нігтьова пластина має дихати і відновлюватися. Мені, моя майстер насильно зрізала нігті, бо я пищала що не дам, але носила їх вже більше року (!)... у той період я завагітніла і не наростила заново :xaxa:
    Коли ніготь відростає, то з"являється дуже неестетична сходинка, оголюється власна нігтьова пластина. Уявіть, що дуже якісні накладні нігті так довго трималися, що відросли. Якими б гарними вони не були - це буде виглядати жахливо.
    Ось така краса у мене колись завжди була на пальчиках :sad:
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 11
  14. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Раджу взагалі акрил зняти і будете мати щастя :xaxa: Ви - вагітна, майстриня - поїхала, корекцію зробили жахливу - "все аргументи на лицо" :xaxa:
    Доречі, коли я була вагітна, від запаху акрилу ледве не :bad: :cesored: хоч раніше мені цей запах навіть подобався. Подумайте ;)

15. я_тут

я_тут Well-Known Member

та ні, справа в тому, що просто зробили неакуратно, якісь горбаті чуда :sad: проблема у нас в тому, що всі кому не лінь беруться ліпити нігті, тож ніби багато розуму не потрібно, тож зовсім просто, але для того, щоб нормально виліпити в першу чергу потрібно бути дуже акуратним і щоб руки з того місця виросли, а я тепер такого майстра найти не можу :sad:
    а я акрил нормально переношу, та і не думаю, що він аж настільки шкідливий, та і щось не маю я бажання зараз ходити з тими "нещастями після нарощування", вже зніму ближче до пологів, як буду дома сидіти, та і відходжувати

16. Юстина

Юстина Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Юстинко, а як часто ти робиш корекцію і на скільки тих нігтів вистачає:ninja::ninja::ninja:не дивуйся: у цьому питанні я - "дуб-дерево":8:

• Подобається Подобається x 3
  18. Юстина

Юстина Well-Known Member

Нарощені нігті потребують ретельного і періодичного догляду, тобто після нарощення через 3-4 тижні (комусь через 2, а комусь через цілих 5 тижнів) необхідною є їх корекція. А саме: зняття (спилування) верхнього шару гелю, який разом з нігтевою пластиною відростає і виглядає негарно та нанесення нового шару гелю. Нічого не болить. Якщо надоїло носити нарощені нігті, їх "знімають", тобто спиловують спеціальною пилочкою аж до власного нігтя. Неприємним є те, що спилований ніготь повинен відрости. Якийсь час він буде тоненьким і ламким.
    Безперечно, спочатку випробуйте усі народні методи для укріплення нігтів, які можна зробити в домашніх умовах, а лиш тоді зважуйтеся на нарощення.

• Подобається Подобається x 5
  19. Юстина

Юстина Well-Known Member

Особисто я коректую нігті раз на 4-5 тижнів. Останній раз заходилася аж до 2-ох місяців, бо час зараз маю обмежений. Через те, що вони в мене коротенькі, то майже не ламаються.

• Подобається Подобається x 4
  20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ти пишеш, що з 2004 року маєш нарощенні нігті..а як часто ти їх нарощуєш...ну в тебе ж не ті, що 2004 наростили:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 3