Відповідь: Народжуємо вдома! Парадокс в тому, що ДП (свідомі) - це як раз можливість зробити все, що від вас залежить. А пологовий - перекладання відповідальності на лікарів, акушерів і т.д. Спробуйте зайти здалека - з впливу пологів на життя людини, якісь приклади з життя. Вам краще знати, на що чоловік відреагує. А далі вже простіше буде.
Відповідь: Народжуємо вдома! Недавно писала чого я боюся- ось боюся ще одного- пологів вдома...Незнаю чому, досвіду такого не маю, але панічно боюся "а вдруг", наприклад кровотеча, чи з дитнкою щось не те...А в лікарні все ж є реанімація... Боюсь "кекнути" одним словом.
Відповідь: Народжуємо вдома! Ніц ви не зробите. Вам просто не дадуть. З таким налаштуванням вам світить лежання в патології задовго до пологів. І реанімація буде недалеко.
Відповідь: Народжуємо вдома! не знаю чи правильно розумію, але високий відсоток позитивний ДП - то майже 100% психосоматика. настрой - шо все буде ок, я вдома, мені стіни допоможуть а високий % ускладнень в лікарнях - то є
Відповідь: Народжуємо вдома! негативного налаштування немає, просто звикла робити це в лікарні, тому вдома-боюся, бо працювала акушеркою в пологовому відділенні КЛЛЗ і переконалася, що пологи не завжди протікають по плану, всіляке трапляється, і от того всілякого я б не боялась в лікарні, а вдома страшно, бо ж не знати скільки часу їхатиме швидка на допомогу, може ж і не встигнути.
Відповідь: Народжуємо вдома! Та все життя то психосоматика Питання тільки в тому, ЩО вважати за норму.
Відповідь: Народжуємо вдома! Кілька вечорів підряд читаю цю гілку, все більше мені подобається ідея домашніх пологів, шкодую, що не поцікавилася цим під час першої вагітності, яка у мене закінчилася незапланованим кесарським розтином. У моїй ситуації ніхто навіть за природні пологи не хоче братися, дуже малий термін для загоювання шва - різниця між дітьми виходить 1 рік і 3 місяці. Мій лікар після кесарського (мабуть для мого заспокоєння) сказав: "Зараз вагітність - це переважно патологія", а я от думаю: "Це в свідомості лікарів тепер суцільна патологія", що тепер уже говорити, адже втраченого не повернеш.
Відповідь: Народжуємо вдома! А я знаю акушерку, яка покинула роботу в лікарні в пологовій частині, власне тому, що надивилася на всіляке. І коли почула, що я буду вдома народжувати, сказала, що чудово розуміє моє рішення і його пітримує. На форумі є тема про це. Почитайте. Думаю, знайдете вихід. І досвід інших почитаєте.
Відповідь: Народжуємо вдома! Не факт, що в басейні булв б потреба "так рухатися". Вода пом'якшує, розслабляє.
Відповідь: Народжуємо вдома! Згідна на всі 100%. І все одно, "я довольна, як слон," що могла відчувати ті перейми на повну силу і тримати їх під контролем. Ще згадала, щодо пуповини. Довжина пуповини була 77 см, то дуже багато, нормальною вважається 60 см. Можливо, це було причиною одинарного обвиття, яке нам сказали на УЗД ще на 22 тижні. Культя відпала на 12 день (в нормі від 2 до 14 днів).
Відповідь: Народжуємо вдома! по-доброму заздрю всім, хто пережив успішні домашні пологи. Ви зірвали джекпот. може, свою 3тю дитину буду родити вдома. Але другу хотілось би ще в роддомі - "потренуватись" якщо Бог дасть стільки дітей, скільки я хочу - то в мене буде шанс випробувати принаймні ще 3 способи пологів )
Відповідь: Народжуємо вдома! Не розділяю ТАКого відношення. Нічого в ДП не "зривається", жодного подвигу, чи шаленого співпадіння позитивів. Для успішного ДП треба працювати, готуватися. "Як собі постелиш..." (с)
Відповідь: Народжуємо вдома! ну і я теж так думаю. Але після того, як побачила що все буває неочікувано, трохи поміняла свою думку. Вдома мене не врятували б. то все рівно, що казати: "Ті, хто набирає 15 кг за вагітність - обжираються. треба набирати менше 7 кг!" от я набрала 6 кг, і вважаю це нормою. Але ніколи не напираю на тих, хто дуже поправляються за вагітність... і вірю, що деколи вони майже нічого не їдять, просто так виходить. так і з родами. Я готувалась до пологів ще до вагітності. Вела правильний спосіб життя, жодної таблетки за всю вагітність, масажі, олії, харчування, вправи, дихання, настрій, аутотренінги... що ж, все це дозволило мені перенести мої дуже тяжкі пологи і швиденько відновитись. Але на сам хід пологів ніяк не вплинуло.. так що, як каже російське прислівя: "На Бога надійся, та сам не халяв!"
Відповідь: Народжуємо вдома! вдома вас би ніхто в спину не пхав. І не було б від чого рятувати. ---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ---------- де в списку вивчення процесу пологів, впливу стандартних лікарських практик?
Відповідь: Народжуємо вдома! це було ще до вагітності Тому з лікарем домовлялась, в яких випадках буде застосовано стимуляцію, і конкретно які препарати. Мене ніхто в спину не пхав, бо пологи самі почались.
Відповідь: Народжуємо вдома! я читала вашу розповідь. і що? Я ще не вагітна, але це мені не заважає вивчати інформацію про пологи, ГВ, висаджування ... аааа, ну тоді ясно. Ясно шо дєло тьомноє.