Відповідь: Народжуємо вдома! знаєте, я не буду з вами в черговий раз сперечатися. складається враження, що боротьба з офіційною медициною - то вже ваш хрестовий похід і в ньому всі методи допустимі. просто (вертаючись до теми) хочу ще раз зауважити, що посилання на накази МОЗ 1972 року є - з вашого боку - прямою дезінформацією людей, що читають цей форум.
Відповідь: Народжуємо вдома! Ну... нє! Людей, що ЧИТАЮТЬ цей форум дезінформувати неможливо. Тому висмикування половини фрази і "вільне тлумачення" людей, що читають - не обдурить. Будьмо уважні! У оригіналі написано: І (уважне) читання розповідей про пологи уродську орієнтацію ПБ підтверджують, за невеличким виключенням.
Відповідь: Народжуємо вдома! В наказах це є але зараз є інший наказ "Карантинний" який цей пунк викреслює. І тому я зараз ще раз переглядаю плани на вагітність щоб часом ось такий "Карантинний" наказ не зробив ПБ тюрмою стогого перебування. І де там ті дослідження що при близькій людинні легше народжують?
Відповідь: Народжуємо вдома! В мене були страшні пологи. Якби я народжувала вдома, то певно не врятували ані мене, ані дитину. Вірю, що в багатьох по інакшому це все проходить, але ж ризик, що щось піде не так дуже великий, і для чого ризикувати своїм життям і життям дитини.
Відповідь: Народжуємо вдома! Є вже Ваша "Розповідь про пологи"? (щоб почитати, чим в ПБ "настрашили" до стану страшні пологи) Хто сказав? (с)
Відповідь: Народжуємо вдома! Все залежить від завідуючого. Народжувала якраз під час "Карантину", то на Мечнікова і Батальній категорично були проти партнерських пологів, а в Медінституті навпаки заохочували чоловіка бути присутнім...
Відповідь: Народжуємо вдома! Чому ви мені кажете прочитати всі дописи перед тим як писати свій? Я просто висловлюю свою думку про "домашні пологи" і для того мені необов'язково читати 135 сторінок форуму. Я не відношуся до тих людей, які готові розповідати про свої пологи на форумі. Лише відповім вам,що мене ніхто в ПБ не "страшив". Я ні в якій мірі не осуджую тих, хто народжує вдома. Люди в кам'яному віці також всі народжували в печерах і тим не менше людство не вимерло, а навіть щасливо плодиться далі. Але у випадку природніх пологів виживають найсильніші. Медицинське втручання створено для того, щоб рятувати слабих. А такі, нажаль, є і я, особисто, дякую кесарському розтину, що врятував мені дитину.
Відповідь: Народжуємо вдома! В моєї бабці з 10 дітей лише четверо вижили. Інші померли або під час або через пару днів після пологів
Відповідь: Народжуємо вдома! Ок. Хоча б цей прочитайте: Бубернайцята відповідь на бубернайцяту "свою думку" нечитаючих (ні про Домашні Пологи, ні тему). Заходять люди, як в смітярку кидають "свою думку". ЗІ: треба окрему гілку створити. "Думки про те, чого я не знаю і знати не хочу". Нє? ТАК тоді БЦЖ не практикували... От і гинули немовлята. Нє?
Відповідь: Народжуємо вдома! ті самі розповіді то є правда,але правда лише з одного боку...з боку жінки,яка родила..але є ще і інші сторони,в яких теж є своя правда про ті ж самі пологи!!! щодо домпологів,скажу-я не проти!я за! але..коли нема протипоказів ,коли вагітність протікає добре,коли немає хронічних захворювань і коли ЖІНКА АДЕКВАТНО СПРИЙМАЄ ДОМПОЛОГИ! тобто впевнена в сбоі і своїх силах.не кожен здатен на домпологи,якшо чесно собі признатися.а хто наважився родити дома і у них все прошло на ура- то великий їм респект і уважуха,бо вони для своєї малечі зробили найкраще,що могли-люблячий,ніжний прихід в цей світ
Відповідь: Народжуємо вдома! а в моєї бабці було 9 всіх народжувала вдома, бо які там ПБ в той час і в тому місці (вона 1903 р.н. з ближніх сіл) так от лише 2 діток померло, але і то вже після року.
Відповідь: Народжуємо вдома! Я не збираюся тут з вами сперечатися, оскільки я бачу,що ви в своїй гілці цар і бог і безумовний авторитет. Хочу тільки сказати, що закидати в мене цитатами з Жванецького просто смішно. Їх аж ніяк не можна назвати аргументами. Так само як не можна безапіляційно вказувати мені, що я не володію фактами і інформацією з приводу теми суперечки. Як раз читаючи ваші коментарі наприклад з приводу БЦЖ, як єдиної причини гибелі малюків, стає зрозуміло, що "володар форумних сердець" зовсім не цікавився інформацією, яка протиречить його світосприйняттю.
Відповідь: Народжуємо вдома! Яке розкішне словоблудство! Щоб не оффтопити. Відразу чесно зізнаюсь, що 2 роки тому, коли моя родичка народжувала вдома у мене виник різкий та категоричний спротив. Проте, її розповідь та враження дещо пом"якшили ставлення до ДП, але я надалі вважала, що цей варіант не для мене. Вона і не переконувала. Знайшовши цю гілку, почала її потрохи та регулярно вивчати. І станом на сьогодні моя думка близька до olenkastar Єдине, що лікарські протипокази треба вміти фільтрувати. Оскільки, на мою думку, більшість лікарів зачувши про домашні пологи (та й в принципі) можуть стільки тих протипоказів познаходити.
Відповідь: Народжуємо вдома! Шановна Lidusha, я коли прийшла на цей форум, то навіть не уявляла, що у Львові є люди які свідомо народжують вдома, думала, що в мене були добрі пологи, чудова розумна лікарка і щеплення я своїй дитині робила, бо лікар наполягав. Але саме такий критичний погляд, який вам зараз здається категоричним і сліпим, допоміг мені прозріти: якби тоді то знання, скільки шкоди моїй дитині можна було би запобігти (це не тільки про пологи)! І панові Левандівці я особливо вдячна за його дописи, і раджу вам задуматися і хоча би припустити "а що, як він правий?", можливо і ви для себе щось нове відкриєте. Переконую вас, що п.Левандівка знає що пише, а не просто лиш би вам заперечити. Я захоплююсь людьми, що народжують вдома і маю мрію теж народжувати вдома. Не впевнена, що з певними обставинами мені це вдастся, але як прийде час, то я принаймні детально розгляну цей варіант.
Відповідь: Народжуємо вдома! знаєте..дитина має народжуватися вдома,де затишок,рідні стіни,любов....а я з пологового виписуватися не хотіла!бо того всього в хаті не було (а чоловік -любов моя всеодно був під боком)у мене була окрема палата..ніяких відвідувачів,нікогг..я і доця ..мала би це в хаті ,тоді,звичайно ,хтілося би до хати...а так я спокій свій мала в ПБ..дивно? мені ні,я живу в не дуже сприятливих умовах для нормального психічного стану з самозакоханим свекром і маразматичним дідом,які живуть як хочуть і на інших не зважають і піклуються виключно про свою персону..тож варінт "народжую вдома" для мне поки(дужжжжжеее надіюся шо поки) виключений..якшо буде така сама квартирна ситуація і надалі-родитиму лише в лікарні,а якшо шось мінятиметься-варіант ДП розглядатиму обов'язково!
Відповідь: Народжуємо вдома! Вав... Не прочитати і "бачити"..? Звиняйте, про це - у іншій гілці. А в цій гілці - Домашні Пологи. Якщо відомості про ДП в Україні почерпнуті лише з жовтючих газет "ВЗ" і "Експрес" - пропоную продовжити вивчення теми, щоб це не шкодило комерційній діяльності. Форум - не стіна для написів "Тут був Вася", а місце для дискусій. Ліниво читати - "улибаємся і машем" (с)
Відповідь: Народжуємо вдома! Поверну тему в русло. Розвідувала про домашні пологи. Це тут дуже легко робиться. Вони мають свій жарт про гінекологів та акушерів-домашників: у гінеколога в приймальні просидиш годину, аби відбути 5-хвилинний візит, а в домашника чекатимеш 5 хвилин, зате візит триватиме годину. Отака от разюча різниця в підході. Моїй знайомій уже добрих 45 чи більше. Вона всіх 4ро дітей удома народжувала. Всі діти файнючі, здорові, жінці теж ніц не бракує. Дуже щаслива, що пологи мала вдома. Те саме в іншої знайомої, якій десь під 40 (теж четверо дітей). Все чудово. Коли починаються пологи, акушер-домашник сам повідомляє швидку, що почалися пологи і якщо щось, вони завжди напоготові. Правда, там акушер мало що робить під час пологів, наскільки я зрозуміла. Просто спостерігає, радить. Все культурно, цивілізовано, ніяких криків "та ви шо?! та ніколи в житті?!?!" Ні, просто є вибір. А ЩО вибирати - то вже справа кожного особисто.