Відповідь: Народжуємо вдома! Трнслітерувала, дякую, але чого так страшно сваритися, ніби не знати шо наробила, можна і м'якіше висловлюватися. Хотілося би нарешті отримати хоч якусь конкретну інформацію, якшо Ваша ласка.
Відповідь: Народжуємо вдома! Отримуйте, якщо Ваша ласка! Тут в гілці і у "Розповіді про пологи" є троха текстів від народивших дома.
Відповідь: Народжуємо вдома! Не понятно, что конкретно вы хотитете получить, если Вас интересует информация по подготовке к родам, задайте конкретный вопрос. А если Вас интересует координаты акушерки, то я Вам отвечу более "конкретно" чем Левандивка, такую информацию не пишут на форуме на кот. она большинству не нужна, (не говоря о коректном отношении к акушерке). Читайте истории домашников, выбирайте свой вариант и пишите в приват, если вам нужна доп. инфа..
Відповідь: Народжуємо вдома! Так, саме координати акушерок мене і цікавлять. Нехай така інформація не потрібна більшості, але це не зменшує її важливість для меншості. Чомусь називати на форумі не рекомендованиих лікарів адекватно (які мало до речі цікавлять домашників), питання про адреси шкіл також цілком корректні, а стосовно домашніх акушерів - у приват?
Відповідь: Народжуємо вдома! У нас є гілка "Як ви ставитеся до новачків". Може Ви туди з претензіями до Форуму?
Відповідь: Народжуємо вдома! Что-то я не видела, чтоб в темке, "Ликар, якого я раджу", были телефоны врачей, вам нравилось бы, когда ваш телефон раздавали налево и направо без Вашего ведома. Тел. школ и дет садов согласитесь немного другое. А если более конкретно, то если мы бы жили в Голандии, то я думаю дискусия в этой темке была иная. И может и была ветка "Домашние акушерки ктоторых я рекомендую", но опять таки коректно - тел. в приват (это личная рекомендация).
Відповідь: Народжуємо вдома! Стосовно телефонів згідна, Тим не менше не зустріла у відповідь на своє запитання навіть імен. А відсилати фільтрувати 100 сторінок тексту в їх пошуках як мінімум не гуманно (тим більше від людей знаючих).
Відповідь: Народжуємо вдома! Хочу розказати про свої не плановані роди на дому. Про роди в ПБ у мене було вже все домовлено, спакована сумка в роддом і я тільки чекала знаку Цього дня ми чоловік, я і моя 3-річна донечка пішли в цирк. Доня не хотіла сидіти в чоловіка на колінах, тож усю виставу просиділа в мене. Після вистави ми зібрались додому, та наш старий Москвич не хотів заводитись, оскільки водити машину я не вміла, то вирішила трішки допомогти штовхаючи його машина завелась і ми поїхали додому, нічого не вказувало на те що цього вечора мала з'явитись моя друга доня. Чоловік пішов ставити машину в гараж(далеченько), подзвонив брат і запитав, що мені привезти з овочів від мами, я все йому розказала і пішла у ванну полоскати випраний одяг, це була десь година шоста вечора. Я почула перші болі внизу живота. Коли прийшов чоловік я йому сказала і він почав дзвонити лікарю, своїй мамі, прийшов його брат і забрав донечку. Я ходила по хаті, дополоскувала одяг між переймами, пішла в туалет(це напевно води відійшли) і коли стала підмиватись відчула головку дитини під руками. Бігом в кімнату, лягла на диван, мого брата вже не чекали(я думала він відвезе мене в роддом) викликали швидку, але моя малеча не хотіла чекати допомоги, я тільки встигла крикнути чоловіку, кидай ту телефонну трубку і лови дитину, він піймав на руки манюню(3600) -це була сьома вечора. Я командувала:бий дупку щоб заплакала, здається він не бив, вона сама заплакала, клади на живіт і дай рушника щоб накрити, через 15 хв приїхала швидка і закінчила весь процес і відвезли нас в ПБ. Це були стрімкі роди, я тоді не знала що такі бувають, я думала у мене в запасі є три-чотири години, а все сталось за годину часу.
Відповідь: Народжуємо вдома! це ж ви зацікавлена особа, то чому б не скористатися пошуком (де можна ввести певну фразу і за нею шукати дописи) чи ви пропонуєте, щоб для вас все повторили?
Відповідь: Народжуємо вдома! Мені всього-навсього потрібно кілька імен, а не переоповідати розповіді - не більше. А якшо люди вже проходили через те, шо тільки перед нами в перспективі, чи їм скалдає таку вже складність написати 2 слова (прізвише ім'я)? Але наші люди 10 разів воліють тебе післати ніж скажуть шось змістовне. Нажаль. Зі 100 сторінками не маю можливості працювати, бо інформація потрібна в межах кількох днів.
Відповідь: Народжуємо вдома! А в тему тоді чого? Якщо ні питати, ні писати... ЗІ: я при ТАКих розкладах і не дам контактів. І іншим не раджу. Фігась...
Відповідь: Народжуємо вдома! м-ДА... если Вы действительно готовитесь к домашним родам, то Вам надо значительно больше чем 100 страниц прочитать и многими днями раньше. Тогда бы не было вопросов почему эту инф-ю не выкладывают, подумайте. +1
Відповідь: Народжуємо вдома! Тобто вам акушерка ВЖЕ потрібна? Люди, які готуються до ДП, акушерку шукають ще в перші місяці вагітності, проводять з нею консультації та заняття, вона спостерігає за перебігом вагітності...А якщо отак з бухти-барахти...ну то ніц доброго з того не вийде..
Відповідь: Народжуємо вдома! Круто! Люди ще до вагітності інформацію збирають, зважують "за" і "проти", потім 9 місяців готуються... Терміни підтискають? Статтю здавати треба?
Відповідь: Народжуємо вдома! Нам лише 7 тижнів, (так розумію ми в сам вчасно цікавимось) Та ні друзі я не проти усе-усе поперечитвати і гарно повиучувати. Але наперед ніж піти до дільничоиї гінеколога (а у мене зустріч з нею на днях має бути) хотілося би власне з домашнім акушером поспілкуватися, і запитати наприклад шодо певних аналізів, чи вони вже аж дійсно так необхідні (і якшо ні то не робити їх, і на УЗД не хочеться зайвий раз ходити), та й інші запитання, і вже би з цією акушер ми би до пологів спілкувалися і гарненко родили. Ну і не зовсім зрозуміло чому стільку нехороших відгуків і цинічних жартиків... Прошу вибачЕня, якшо кого зачепила - не навмисне чесно чесно. Всіг благ.
Відповідь: Народжуємо вдома! sweet, повірте, дня Вам вистачить для читання. І то не буде марно втрачений час - там змаповано купу досвіду. В Розповідях про пологи особливо. Там можете і порівняти враження і сам процес. (Зверніть увагу, що в описах ДП відсутні жах, страждання, а також дієслова "вкололи, тиснули, стимулювали". ) І чогось у депешників не зустрінеш випадку, аби жінка була "присмерті", а потім її "рятували" (цілим загоном лікарів).