Відповідь: Народжуємо вдома! Мабуть, коли побачив Не знаю, я іншим зайнята була. Чи готувався -попереднього разу щось трохи читав, але без поглиблення в акушерську справу. Тут достатньо вміння тримати себе в руках і здорового глузду. А цього в нього достатньо Спали, не чули В нас довга квартира - ванна в одному кінці, спальня в іншому. 2-є закритих дверей. В дзеркало я не дивилась, здогадуюсь по відчуттях.Хоча...вже мабуть здогадувалась буде правильніше казати. На облік стала перед 30-ма тижнями. Чи хотіла б у воду - не знаю. Якщо матиму нагоду ще раз повернутись до того питання і матиму під рукою ванну підходящого розміру - подумаю над тим. Ні звичайна ванна, ні бассейн не здаються мені зручними, щоб пробути від і до в воді. А в воді мені хотілось бути і перший, і другий раз. При чому в гарячій - тобто постійно був включений гарячий кран. А от перед тим як малапрорізуватись голова - хотілось більше простору, тому між водою і простором я вибирала зручну позу.
Відповідь: Народжуємо вдома! У моїх не було. Із Дарком не пригадую чи було, але в нього була інші проблема: заразився в ПБ стафілококом.
Відповідь: Народжуємо вдома! ми не домашники, але он в темі про коліки наталя - старка пише шо важко вкладається маленька, мають коліки
Відповідь: Народжуємо вдома! Я б уточнила, що саме мається на увазі під коліками З того що я бачу, є спокійні діти, є неспокійні. Говорити саме про вплив народження вдома я б не стала. Хіба би після ПБ було ще гірше (то я про тих дітей, які неспокійні) . В мене наразі 50/50.
Відповідь: Народжуємо вдома! і ми ні але коліків взагалі не було. надіюсь так буде і цього разу. тому погоджуюсь що
Відповідь: Народжуємо вдома! Ми також не домашники, були, як і на ШВ так і на ГВ. Пологи були і стимульовані, і природні ( без будь-яких втручань). Всі діти були спокійні.
Домашні пологи - акушери Дівчатка, будь-ласка у ПП контакти акушерок або лікарів, які приймають у Львові пологи вдома. Ніяк не можу розшукати, а вже потрібно дуже, час)) І хотілося би дуже поспілкуватися з мамусями які народили дома
Відповідь: Народжуємо вдома! Ми в кінці серпня народили вдома. Але народжувала я без акушерки - з чоловіком. З приводу акушерки - щось таке мені казала моя подруга про свою знайому. Але не знаю чи там людина практикує. Можу розпитати, якщо ще актуально. А ви як? Вже народили, чи ще чекаєте на маля? ---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ---------- Раніше ще піднімали тему, чи спокійніші діти, народжені вдома. В нас старша народилась у роддомі і була дуже неспокійною в ранньому дитинстві (гуляли тільки в слінгу, бо у возик її покласти неможливо було, вночі прокидалась як мінімум три рази до року і т.д.) Молодший - краще, але також спокійним його важко назвати (Зараз бувають дні, коли можна відпочити, не передаючи його з рук в руки. І перші три тижні з ним було просто - погодувала, закачала і спить. (Але в мене чоловік до року також був неспокий, і його сестра - також. Можливо, впливає ще спадковість)
Відповідь: Народжуємо вдома! В нашому випадку не схоже: Зірки-планети: Усі народились в різний час - 4 різних знаки зодіаку. День доби - старша вдень, молодший - вночі.
Відповідь: Народжуємо вдома! в вашому випадку я взагалі ніякого відхилення від норм ЗВИЧАЙНИХ немовлят не бачу
Відповідь: Народжуємо вдома! "Не бачите" - згодна. Досить логічно. Ми з вами дійсно ні разу не бачили одне одного. Чи ви володієте даром ясновидіння? Такі висновки по декільким словам на форумі, як на мене, робити важко
Відповідь: Народжуємо вдома! Я думаю, Наторелла мала на увазі, що така поведінка, як ви описуєте є нормальною для немовляти
Відповідь: Народжуємо вдома! я нарешті напишу про свої другі пологи, буду намагатися стисло отже, перші перейми почалися дуже вранці в суботу, 23го лютого. до цього, до речі, перейм -різних тренувальних - не було, як і в першу вагітність. прихопило, захотілося в туалет, за якийсь час знову. протягом дня їх було багато, з різною періодичністю. пробувала засікати час, але все мене щось відволікало, я собі нагадала як в когось читала, що пологи для всіх різні - комусь важливо все рахувати, звірятися з різними графіками, перевіряти розкриття, слідкувати за ходом процесу ітп, а комусь просто розслабитись. от я подумала що друге якраз для мене зранку прийшла моя сестра з малою, наші діти розносили тут хату, потім вона пішла їх вигулювати. думаю - о, народжу. перейми стихли за годину прийшов чоловік, який по дорозі забрав Катрусю з прогулянки, і зазбирався до батьків. я вручила йому Катрусю і знов подумала - о, народжу. залізла в ванну. тиша вилізла. тиша щось почитала про те, що не зашкодило б мати під рукою на всяк випадок, сходила в аптеку за травками, заварила чайок кровоспинний. не пригодився, але усвідомлення того що я підготувалася - прийшло потім вечеряли, вкладалися спати, я навіть з Катрусею встигла подрімати десь годинки до 10ї. розбудили перейми. були досить регулярні, але їх легко було перележувати підставивши руки на ліктях під голову і піднявши попу догори. до речі - моя Катруся якраз так спала, я ще подумала, класно, знач я все роблю правильно, от навіть жива підказка є )))) потім почали підтікати води. досить часто бігала повз чоловікову кімнату в туалет пісяти, десь там відійшла пробка. чоловікові нічого не казала, партизанила. він чесно мені потім зізнався, що думав - я на щось натякаю отим своїм ходінням, і чемно не спав, чекав поки я до нього прийду і запропоную щось а я все чекала поки він засне ))))) зробила собі кубельце на підлозі, бо на ліжку було вже якось некомфортно. передихувала перейми стоячи на колінах, руки-голова на ліжку. зайшов чоловік, щось запідозрив питає -ти що тут робиш, на підлозі? кажу -та щось живіт прихоплює, я тут перебуду трохи, потім в ліжко піду. (суворо) -ти дивись, не народи мені тут. (сміюся) - виженеш мене на вулицю якщо народжу? -може поїдемо в ПБ? -нєєєє, то тренувальні мабуть. за якийсь час знову зайшов. кажу - народжую. попросила не викликати швидку і нікуди мене не везти, почуваюся добре і все буде ок. сів біля мене, гладив спинку, мовчав. потім були перейми, перейми, ПЕРЕЙМИ, тоді почалися потуги. відразу захотілося покричати, розбудила Катрусю. на першій почистився кишківник, тоді на другій чи третій прорізалася голівка, я закричала що скоро народжу і на наступній народилася Даринка - 02.15 ночі, 24 лютого. тоді чоловік включив світло, побачив калюжу крові і пішов викликати швидку. плаценту я народила майже через 3год після пологів. якщо врахувати що з тих 3год майже всі 3 в мене в хаті товклися лікарі швидкої, які включили світло і не давали мені встати з ліжка/піти в душ, - нічого дивного вони пішли, ми виключили світло, вклали дітей, покупали мене, дали мені гарячого чаю, і по дорозі до ліжка я й народила. лікарі називають мої пологи стрімкими. ну бо не встигли в ПБ і народили вдома - тому, мабуть. я так назвати свої пологи не можу. в мене жодної хвилини не було відчуття якогось поспіху, чи стрімкості - все було плавно, розмірено, поступово, по наростаючій. файно було, одним словом
Відповідь: Народжуємо вдома! дякую за розповідь! і сказала би, що "не прошло и полугода", але ж якраз пройшло ну Ви і шифрувальщиця - від чоловіка а з якою вагою народилась Даринка і чи були у Вас розриви?
Відповідь: Народжуємо вдома! та, від чоловіка довелось шифруватися, він боявся вдома. скажу чесно, якби в мене хоч на мить виникло відчуття: щось не так, - не думаючи б їхала в ПБ. тут ж не йдеться про безвідповідальність типу "мені пощастить", я відчувала що все добре, тому вирішила народити вдома. Даринка важила 3550, розривів було 2 - один точно по старому, другий трохи більший. лікарка, яка оглядала мене на 2й день, пропонувала поїхати в ПБ зашити. я відмовилась, чимось мастила, зажили без зашивання)
Відповідь: Народжуємо вдома! почитала, страшно, я б на таке не наважилась НІКОЛИ!!!!!! Ви молодець! ---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ---------- cjomcjomka а ви взагалі цього року родити будите?