Пузата хата

Народжуємо вдома!

Posted by levandivka on 29 Грудень 2006 відповідей - 3.416
?

Голосуємо за Домашні чи Стаціонарні пологи

1. Тільки Лікарські

119 голосів
    20,3%
  2. Тільки Домашні

25 голосів
    4,3%
  3. Лікарські, але з "чєловєчєскім ліцом"

386 голосів
    65,8%
  4. Удома, з лікарем

57 голосів
    9,7%
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Народжуємо вдома!

По ідеї, чоловік уже має досвід. Попередні пологи теж були домашні.

2. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Мабуть, коли побачив :) Не знаю, я іншим зайнята була. Чи готувався -попереднього разу щось трохи читав, але без поглиблення в акушерську справу. Тут достатньо вміння тримати себе в руках і здорового глузду. А цього в нього достатньо :)
    Спали, не чули :) В нас довга квартира - ванна в одному кінці, спальня в іншому. 2-є закритих дверей.

В дзеркало я не дивилась, здогадуюсь по відчуттях.Хоча...вже мабуть здогадувалась буде правильніше казати.
    На облік стала перед 30-ма тижнями.
    Чи хотіла б у воду - не знаю. Якщо матиму нагоду ще раз повернутись до того питання і матиму під рукою ванну підходящого розміру - подумаю над тим. Ні звичайна ванна, ні бассейн не здаються мені зручними, щоб пробути від і до в воді. А в воді мені хотілось бути і перший, і другий раз. При чому в гарячій - тобто постійно був включений гарячий кран. А от перед тим як малапрорізуватись голова - хотілось більше простору, тому між водою і простором я вибирала зручну позу.

3. zetta

zetta Well-Known Member

В мене питання до домашників , у ваших дітей були коліки ?

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У моїх не було. Із Дарком не пригадую чи було, але в нього була інші проблема: заразився в ПБ стафілококом.

5. natorella

natorella Well-Known Member

ми не домашники, але он в темі про коліки наталя - старка пише шо важко вкладається маленька, мають коліки

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я б уточнила, що саме мається на увазі під коліками :)

З того що я бачу, є спокійні діти, є неспокійні. Говорити саме про вплив народження вдома я б не стала. Хіба би після ПБ було ще гірше (то я про тих дітей, які неспокійні) :).
    В мене наразі 50/50.

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

8. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Про досвід домашніх пологів після КР
    http://youtu.be/z7cw9lL7KNk

10. Домашні пологи - акушери

Дівчатка, будь-ласка у ПП контакти акушерок або лікарів, які приймають у Львові пологи вдома. Ніяк не можу розшукати, а вже потрібно дуже, час)):girl_cray: І хотілося би дуже поспілкуватися з мамусями які народили дома :girl_blush2:

11. Lambda

Lambda New Member

Ми в кінці серпня народили вдома. Але народжувала я без акушерки - з чоловіком.

З приводу акушерки - щось таке мені казала моя подруга про свою знайому. Але не знаю чи там людина практикує. Можу розпитати, якщо ще актуально.

А ви як? Вже народили, чи ще чекаєте на маля?

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

Раніше ще піднімали тему, чи спокійніші діти, народжені вдома.
    В нас старша народилась у роддомі і була дуже неспокійною в ранньому дитинстві (гуляли тільки в слінгу, бо у возик її покласти неможливо було, вночі прокидалась як мінімум три рази до року і т.д.)

Молодший - краще, але також спокійним його важко назвати (Зараз бувають дні, коли можна відпочити, не передаючи його з рук в руки. І перші три тижні з ним було просто - погодувала, закачала і спить. :)

(Але в мене чоловік до року також був неспокий, і його сестра - також. Можливо, впливає ще спадковість)

12. natorella

я б наспадковість не звертала уваги
    зірки, планети, день доби - так

13. Lambda

Lambda New Member

В нашому випадку не схоже:
    Зірки-планети: Усі народились в різний час - 4 різних знаки зодіаку.
    День доби - старша вдень, молодший - вночі. :)

14. natorella

в вашому випадку я взагалі ніякого відхилення від норм ЗВИЧАЙНИХ немовлят не бачу

15. Lambda

Lambda New Member

"Не бачите" - згодна.
    Досить логічно. Ми з вами дійсно ні разу не бачили одне одного. Чи ви володієте даром ясновидіння? :girl_wink:

Такі висновки по декільким словам на форумі, як на мене, робити важко :)

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я думаю, Наторелла мала на увазі, що така поведінка, як ви описуєте є нормальною для немовляти:)

17. hrobak

hrobak Well-Known Member

я нарешті напишу про свої другі пологи, буду намагатися стисло :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

дякую за розповідь! ну Ви і шифрувальщиця - від чоловіка :)
    а з якою вагою народилась Даринка і чи були у Вас розриви?

19. hrobak

hrobak Well-Known Member

та, від чоловіка довелось шифруватися, він боявся вдома. скажу чесно, якби в мене хоч на мить виникло відчуття: щось не так, - не думаючи б їхала в ПБ. тут ж не йдеться про безвідповідальність типу "мені пощастить", я відчувала що все добре, тому вирішила народити вдома.

Даринка важила 3550, розривів було 2 - один точно по старому, другий трохи більший. лікарка, яка оглядала мене на 2й день, пропонувала поїхати в ПБ зашити. я відмовилась, чимось мастила, зажили без зашивання)

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

почитала, страшно, я б на таке не наважилась НІКОЛИ!!!!!!
    Ви молодець!

---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

cjomcjomka