Пузата хата

Народжуємо вдома!

Posted by levandivka on 29 Грудень 2006 відповідей - 3.416
?

Голосуємо за Домашні чи Стаціонарні пологи

1. Тільки Лікарські

119 голосів
    20,3%
  2. Тільки Домашні

25 голосів
    4,3%
  3. Лікарські, але з "чєловєчєскім ліцом"

386 голосів
    65,8%
  4. Удома, з лікарем

57 голосів
    9,7%
  1. Натася

Натася Well-Known Member

Відповідь: Народжуємо вдома!

ти в соло_родах хіба не читала, що багато тіток взагалі ніфіга не знали перед пологами?:) але мій прагматичний мозок вимагає теоретичної підготовки, тому я примушую себе хоч щось читати.
    а взагалі, вище правильно написали - головне _знати_, що все буде добре.

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Підставами для державної реєстрації народження є:

а) медичне свідоцтво про народження форми № 103/о, затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України від 08.08.2006 N 545, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 25.10.2006 за № 1150/13024, що видається закладами охорони здоров’я, незалежно від підпорядкування та форми власності, де приймаються пологи; у разі народження дитини поза закладом охорони здоров’я державна реєстрація народження проводиться на підставі медичного свідоцтва про народження або медичної довідки про перебування дитини під наглядом лікувального закладу форми 103-1/о, форма якого затверджена наказом Міністерства охорони здоров’я України від 08.08.2006 № 545, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України від 25.10.2006 за № 1150/13024;
    http://www.minjust.gov.ua/0/9871#5

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

стопудів. Краще не знати нічого, ніж вибивати з власної голови почуте і побачене...

3. natorella

natorella Well-Known Member

те шо все буде добре я знаю
    а вчити читати я не люблю і не хочу - мені лінь
    )))

4. klen

klen Well-Known Member

Я от десь тижні на 7-10 перечитала все що можна і неможна. І про домашні пологи і про пологи взагалі і про соло і навіть про ускладнення і трагічні випадки і у соло і у ПБ.
    І єдине що я для себе з того всього винесла, що це якраз то дело де забагато знати дуже шкідливо. Особливо у домашніх. "Менше знаєш крепче спиш"
    От може до вересня я ще все встигну позабувати і ніпро ще не думати:) Але поки що впевненності якраз і нема. Бажання є, а впевненності ні. А на соло треба не знання а саме впевненнісь.

5. natorella

маєш на увазі надувний чи то буде вбудована ванна?
    і мене місця нема в ванній на такі об*єми. а ванна - така вузенька, шо в ній хіба немовляткові плавати
    бум рожать у компа)) он-лайн

6. matematyka

matematyka Well-Known Member

Як і в любій справі до домашніх пологів потрібно підходити творчо.
    І телефон акушерки не завадить, і книги, і статті, і ,навіть, свічки воскові... для романтичного настрою...
    Якщо ж бажаєте ознайомлюватись з книг, то найпопулярніші:
    Алишани Акин и Дарья Стрелцова "Девять месяцев и вся жизнь. Роды нового тысячелетия",
    Алла Киржаева "Откровения матери о родах",
    Светлана Бондарь "Рождение в пространстве любви",
    книги М. Одена,
    Айна Мей Гаскин "Духовное акушерство".

7. natorella

ну от в мене чисто творчий підхід - как прібйом так і дєржацца будєт

8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

як на мене, дуже творчо :) І ще й хитро: ніц читати не треба, в процесі всьо скажуть :girl_crazy:

9. SoloZiLvova

SoloZiLvova Well-Known Member

А як же Дік Рід "Роди без страха"?!!! :girl_flag_of_truce:
    Це ж основа основ для домашників!!!
    О, то вам треба, "духовного акушера", так сказати.:girl_yes2:
    Моєму мужу цю послугу люб'язно і безкоштовно надавав п. Левандівка.:girl_phone1:

10. viktoria

viktoria Well-Known Member

Из этого списка, для тех кто рожает первый раз, Киржаеву бы не советовала, роды это работа и уповать только на природу или родные стены не стоит.
    Лучше хорошо подготовиться к работе, морально и физически.
    Занятия в бассейне с физической и психологический подготовкой (моделированием родового канала и др. техник), по своему опыту, очень важны.

11. natorella

вот тут я улєтєла в астрал
    басейн - то моя фобія, як і ванна

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

цю я вже купила і проглянула. теж би її радила. "штурмувати" її вже буду після 32 тижня) книжка ця з рекомендаціями і поетапними діями у різних випадках. сподобалася ще й тим, що там передбачені різні ситуації і навіть пологи в ПБ.

• Подобається Подобається x 1
  13. natorella

ну то дай мені - я зараз проштурмую
    хоч шось

14. klen

klen Well-Known Member

Ванна. Маємо трохи місця то я максимально велику хочу впихнути. Чоловік свариться нашо так - води не настачися. А я кажу - треба:girl_cool:
    А у компа воно карашо :)
    Вже другий раз тут то пишуть. Мо я чогось незнаю. "Шо такий є ?" У Львові?
    Бо мому чоловікові самого духовного акушерства боюся не вистарчить.

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ----------

Я басейни не дуже люблю. Простору нема. І взагалі ті кахельні стіни тиснуть мені на мозк. Але плавати то супер.
    Хочу на море:girl_cray: Місяці на півтора...
    Скорше б той ремонт доробити
    Взагалі то вона в інтернеті є ( як і інші). Я скачувала.

Останнє редагування: 29 Квітень 2011
  15. natorella

я з компа не люблю читати, хіба мужа на телефон попрошу закинути
    я фанат паперового читання)

16. Orman

Orman Модератор-бомба

а потім мені :)

в малій кількості води (в ванні) в мене тривожність з"являється - в ванну не полізу.

Рід вапчє не пішов - він мене нервує.

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

робота то робота, але ЯК робити задумано природою. Нє?

17. klen

klen Well-Known Member

Переглянула я ще раз Светлана Бондарь "Рождение в пространстве любви" (бо читала багато і все перемішалося ) Книжка викликала протиречиві враження.
    Хоча в принципі у всіх книжках є щось що подобається(цікаво, корисно) і є щось що ні (і навіть категорично ні). Саме у цій книжці дуже детально прописується що і як робити і напевно цей план деяким жінкам підійде. Але НЕ ВСІМ. Як на мене то пологи, то настільки індивідуальна, особиста річ, що не може бути ніяких загальних Планів, тим паче таких детальних. Просто треба себе слухати.
    А на рахунок читання про ускладнення то з одного боку певно варто знати що робити у певних ситуаціях. Але з іншого коли начитаєшся про всі ті ускладнення не думати про них а думати тікі про легкі природні пологи дуже складно. А самонавіювання то дуже багато. Власне тому я і писала що "Менше знаєш - крепче спиш".

Останнє редагування: 29 Квітень 2011
    • Подобається Подобається x 1
  18. levandivka

levandivka З яйцями...

Веб-камера є? [​IMG]

19. Orman

Orman Модератор-бомба

вода - нє, ванна -так :) мене з води на морі-озері-річці витягнути не мож.

А в ванні - бррр і бє
    не знаю,я якось абстрагуюсь. Для мене це чужі пологи. А в нас всьо буде кльово :)

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member