Відповідь: Народжуємо вдома! Дякую Якби ви свідомо були настрєні на сольні роди, навряд Якщо ви маєте народити з чоловіком, ви з ним народите, якщо маєте народити без чоловіка, він не встигне з сусідньої кімнати
Відповідь: Народжуємо вдома! мені ці моменти були якісь такі близькі, прямо рідні. І, взагалі, вся розповідь дуже спокійна. Не знаю як описати. Дуже вдячна Сюзі за цю розповідь.
Відповідь: Народжуємо вдома! от власне. читала і мені аж віяло тим неймовірносильним спокоєм (якщо можливе таке поєднання слів,але інакше не висловлюсь), спокоєм і гармонією Надзвичайна розповідь
Відповідь: Народжуємо вдома! Відповідаю на питання з карми Чому соло? Тому що усвідомила я, що готова до ДП тоді, коли відчула, що можу і хочу взяти відповідальність на себе. ІМХО, але навіть домашня акушерка, це перекладання хоча б частини відповідальності на іншу людину.По суті мені це виглядало як лайт версія роддомівських пологів, але в домашній атмосфері. Небагато є акушерок, я мовчки сидять і вяжуть в кутку. А якщо вона буде сидіти і вязати, то для чого вона потрібна?
Відповідь: Народжуємо вдома! я би сказала так- з таким лікарем, може, і на щастя, що до пологового у її руки не потрапили...
Відповідь: Народжуємо вдома! А які переваги в родах вдома? А недоліки? ---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ---------- Перечитала я тему, про недоліки розписано все ясно і чітко, а про переваги не зовсім ясно. Поясніть, будь-ласка.
Відповідь: Народжуємо вдома! 1000 разів хай їм грець !!!!!!! : Колеги-домашники, Ви вже чули про нові зміни в законодавстві щодо реєстрації дітей, народжених не в ПБ? http://www.privivok.net.ua/node/620 Сюзі, Ви у січні реєстрували -- були приколи? Тут обговорення цього всього на форумі Ліги Захисту Громадянських Прав, люди вже по 2 місяці дітей не можуть зареєструвати: http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,795.0.html Не було недоліків, але зробили..
Відповідь: Народжуємо вдома! Да я про єто уже писала, что смотрим на своего соседа Россию, там тоже через суд регистрировать детей рожденных дома, бояться потерять контроль, видно очень мнгоие отказываются от услуг мед.учреждений, теряют контроль.
Відповідь: Народжуємо вдома! В нас i без змiн трохи прiколiв було.Мене все намагались то здати в швидку,то вiдправити на 5ту добу в пологовий,щоб шийку вручну вiдкрили i на всякий випадок почистили.Бо акушерка потикавши здалека пальчиком в живiт,визначила,що матка надто велика.Завiдуюча швиденько вирiшила мене налякати i спихнути мене на iнший заклад. I довго не розумiла чому я не лякаюсь i не бiжу в лiкарню.Потiм було 2 спроби написати i пiдписати довiдку.При тому,що чоловiк все роздрукував. Ну а змiни правил реєстрації,то окрема розмова.Чомусь батьки мають доводити в суді,що саме вони народили дитину. Так що пологи-це не все,це лише початок. Найцікавіше починається потім
Не лякайте людей. В нашій державі є купа прикольних процедур. Все долається без особливого клопоту. Бо процедура платна. І шо? Зареєструють. Раніше теж "палки в колеса встромляли". Тиждень (/місяць) пізніше - ні на що суттєво не впливає. Вже писав колись, що свого сина Данила мені довелося усиновлювати ... через суд (була дурнувата заковика у законодавстві). Ніяких особливих проблем це не склало. Так, зайвий платіж у бюджет і ходіння. Не радує. Але й не є якоюсь катастрофою, не несе ризиків, як попадання у ПБ на пологи, чи після них. Тато спокійно може ці питання вирішити. Попередній облік у ЖК, прийняття на облік народженої дитини полУклінікою і свідки. (джерело)
Відповідь: Народжуємо вдома! Наразі справді відправляють в суд. Засідання через місяць, на яке РАГС не з*являється. Через місяць наступне. Можливо. На яке можливо з*явиться РАГС. А до скількох місяців подаються документи на допомогу при народженні дитини? Правильно. Плюс батьки зобов*язані законом зареєструвати дитину не пізніше місяця після народження. Ніби-то нічого не порушили, але кругом винні. Якщо чоловік має достатньо вільного часу і досить грошей, щоб дозволити собі не ходити на роботу, то він може спокійно тим займатись. Тим, хто хоче ДП, краще знати наперед про можливі нюанси, щоб мати час продумати можливі варіанти наперед. Або принамі бути готовим до того, що буде відбуватись. Словом, я за проінформованість Осведомлен - вооружен
Відповідь: Народжуємо вдома! Перейшла по посиланню і дочиталася, що венгерці права на домашні пологи в Європейському суді відстояли. І росіяни збираються. А коли ж ми? Коли українців має так приперти, що ми порухаємося?
Відповідь: Народжуємо вдома! А РАГС там яким боком дотичний? РАГС, якщо я вірно розумію, має отримати рішення суду і зареєструвати. Крім заявника і свідків (/нотаріальних свідчень) нікого туди не треба.
Відповідь: Народжуємо вдома! РАГС багато чого має, тільки чомусь не РАГС подає заяву до суду (хоча це їх робота, реєструвати дитину), а відправляє громадян
Відповідь: Народжуємо вдома! А повинен? РАГС повинен виконати рішення суду. Ви топіки на Прівівок.нет.уа вичитали?
Відповідь: Народжуємо вдома! РАГС хіба не має відношення до МінЮсту, який цю кашу і завараив? Я розумію, що юридично, вони можливо і нічого не винні. Але чомусь система, яку МИ оплачуєм і яка працює ніби-то для нас, працює не так, як нам зручно
Відповідь: Народжуємо вдома! Сюзі, Левандівка все добре каже. Ви не маєте подавати позов проти РАГСу. Суд має встановити факт народження дитини вами. І з цим папером ви йдете в РАГС і реєструєте. Чи ви хочете РАГС наказати? Але це ж не РАГС новий порядок прийняв.