Народження життя

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Neverland, 9 Вересень 2009.

1. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: Народження життя

я теж так думаю. Але, напевно, наявність дитинки мені дає змогу так думати. Як би я була "по ту сторону барикад", то мислила б зовсім інакше.

2. sakva

sakva New Member

Цікаву тему тут підняли для обговорення, а особливо роздуми про гордість. Я думаю нам треба часто прислуховуватися до цього почуття і аналізувати. До речі, що стосується бездітності... Це травма і дуже важка для чоловіків, а особливо - для жінок. Є різні виходи з цієї ситуації. Одним з них є усиновлення. Але думаю саме гордість нам не дозволяє зважитися на цей крок.

3. Anelija

Anelija New Member

Не хочу нікого ображати, але маючи дітей дуже легко обговорювати тему природнього відбору.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Як на мене, це флудний допис. Так багато тем можна "заборонити обговорювати".

5. Sapiha

Sapiha New Member

А скільки було таких випадків, що пара не могла мати дітей. Усиновили чужу, полюбили. Отримали те що хотіли і заспокоїлись. А через декілька років народили власну дитинку. Інколи ми самі блокуємо своє тіло.

6. vikad

vikad New Member

У мене одна подруга вийшла заміж і через декілька років вони зрозуміли, що не вагітніють. Довготривале (і коштовне) лікування, безконечні аналізи - користі не було. Вони порадилися і прийняли рішення взяти дитину. Коли оформляли - виявилося, що їх дві сестрички. Взяли двох. Чудові батьки! (їхні батьки не дуже добре розуміють їх, особливо свекруха). Але вони отримали радість материнства (батьківства), а діти - батьків. Хіба це погано? Молодці!