Відповідь: Напиши своє ім"я японською Токачикатана- Наталя вийшло якось дуже погрозливо!! але весело!
Відповідь: Напиши своє ім"я японською Ришикиаричикитока - Христина,класно як би це мене чоловік кликав
Відповідь: Напиши своє ім"я японською Оля - Мотана Ольга - Мотазуrжика Oleolechka- Мотакумотакукємєка .....мда ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ---------- Оля - Мотана Ольга - Мотазукжика Oleolechka- Мотакумотакукємєка .....мда
Відповідь: Напиши своє ім"я японською Катя- Мекачина Мумия - Риндоринкина. Прямо як ім*я з призвищем, якщо наголос на другу И поставити))))) Прошу офіційно до мене так і звертатися: РиндорИнкина Мекачина.
Відповідь: Напиши своє ім"я японською Наталька - Токачикатазукмэка Горгона - Жимошижимотока звучить ) мені подобається!
Відповідь: Напиши своє ім"я японською Роза - Шимозка. Потрібно визнати, що страшенно негарно звучить моє ім'я на японській:8:
Відповідь: Напиши своє ім"я японською Ржунемагу :D: Аримотаможикатамека (СолоГалка) :khomyak: Ім"я звучить краще: жикатана, гарно так