Налагодження грудного вигодовування. Питання, що цікавлять мам новонароджених дітей

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем fiesta, 2 Квітень 2013.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Забула написати, що мала взяла за привичку спокійно їсти і потім ні з того ні з сього потягуватися зі соском в ротику, може цим і нашкодила. Біль типу не такий аж сильний, хіба коли прикладаю, він нагадує лоскотки :) типу хтось зі середини лоскоче, але то не приємно.

2. Rona

Rona Мама-йожик

В мене теж таке було, вже не так гостро чується з часом.

3. Hexe

Hexe Well-Known Member

може просто відчуваєте як молоко "тече"? в мене раніше так не було,бо молока було багато і з мене просто лилось водоспадом. тепер вже менше і простіше,то наприкінці годування відчуваю подібне.принамні за описом схоже.

• Подобається Подобається x 1
  4. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Може й воно, надіюся що скоро це пройде

5. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

В мене теж подібне було. З часом пройшло. А от звичка мацьопи потягуватись з соском в ротику залишилась. Інколи так добряче дьорне.

Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk

6. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Якщо не лактостаз, то в якійсь ділянці грудь була переповнена і тому може поболювати навіть після спорожнення.
    Ще причиною виникнення болю може бути бюстгалтер. Не рекомендую використовувати бюстгатери, які відщипаються, а довкола на груді та тканина. Поки налагоджується лактація і груди ще сильно набирають, то від цих бюстгалтерів може бути засій.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.