Найкращі друзі жінок - діаманти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lanka, 14 Грудень 2007.

1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Найкращі друзі жінок - діаманти?

Кнопка, у центрі є майстерня "КРАСУНЯ"...там ніби все справляють

2. айра

айра New Member

я їх мабуть і небачила,але впевнена шо невороги то точно.:girl_claping:

3. Michela

Michela New Member

Діаманти- це супер, але дуже дорого :girl_in_dreams:
    А золотi прикраси- це справдi мої "друзi" :girl_in_love:

4. Fechka

Fechka Member

мені дуже подобаються діаманти:girl_in_dreams:...Мрію мати їх більше:girl_dance:...Отримала перстень на важливу подію життя-Народження другої донечки... Чоловік дуже мене "порадував"!!!:girl_claping: От тепер хочу сережки.... делікатні, вишукані....
    .... а взагалі полюбляю срібло і біжутерію..ношу з-задоволенням експерементую , прикрашаю одяг...

5. Kofein

Kofein New Member

А мені краще проста біжутерія і прикраси "хіппі", ніж коштовності....... Ніколи не розуміла і не розумію чому жінки так їх люблять. Можна подумати всі так розбираються де справжній діамант, а де проста стікляшка, чи де золота підвіска, а де біжутерія.
    І ще не розумію чому коштовності такі дорогі, ну таааааак рідкість в природі. Але ж золото - це всього лиш метал......
    Чи то вже в людей такий стереотип виробився, що коштовності-це "аааааххххх як класно" чи що?

6. Відповідь: Найкращі друзі жінок - діаманти?

На вигляд різниця суттєва. Ну, принаймні у пари діамант-цирконій.

7. Tasia

Tasia Well-Known Member

Діаманти -це дійсно дуже класно у відповідному оточені і до відповідного стилю. І загалом це всіх коштовностей стосується, я так думаю. Я наразі себе з діамантами ніяк не асоціюю, але з часом можу задуматися:)

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

теж того не розумію і не підтримую)) особливо прикалують жінки, які йдуть в якомусь супер-пупер колье на прйом і за ними десяток охорони, аби то колье не вкрали:girl_crazy:

..................

до речі, від золота відмовилася вже давно.тому що воно вбирає в себе весь негатив. усякі там шамани використовують його як "збирач" хвороб і негативу при очищенні людини, але вони потім то золото очищують.
    а от каміння - мають силу і можуть людині допомогти, але це треба ж також добре знати який камінь ща в собі несе і коли стане у нагоді.
    тому я до всього того відношуся спокійно і як прикраси " на вихід" використовую срібло або біжутерію)

9. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Маю я набір, колечко, кульчики і кулон. Чоловік на день народження подарував, щастя було :girl_in_love: Але міняла кулон на інший, і на місце не поклала, як через місяць кинулась шукати, думала, що вже загубила десь :girl_cray:, так мені жаль було, і соромно, що не вмію нічого цінувати, думаю чоловік би дуже засмутився. Яка ж моя радість була, як за пару місяців, я його знайшла, і здається зрозуміла, що мені ще рано отримувати такі подарунки.

10. jylanda

jylanda занууууда

а я маю тiльки одне колечко, отримала на заручини але там бааагаато тих брульянтiв) люблю його, а на бiльше то и буджету нема( и не дуже хочеться

11. Gorgona

Gorgona Member

Підтримую на усі 100 %. Я теж не прихильниця таких речей. Золотих виробів маю дуже багато - все подарунки. Але воно насправді просто пролежує в коробці. Не люблю я цей метал!
    А жодного діамантика в житті не мала і вважаю, що нічого не втратила від цього. Із задоволенням ношу срібло чи біжутерію.
    А от у моєї подруги був гарний набір із білого золота з діамантами. В білий день на вулиці відібрали, ще й шию скалічили, бо ланцюжок був достатньо міцний. Потім стільки сліз, нервів... Набір був шалено дорогим.
    Тому не розумію для чого витрачати такі гроші. В нашому сучасному суспільстві такі речі все-одно страшно носити , хіба дійсно водити за собою із
    :cool:

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

мені мій бувший хлопець подарував кольцо з діамантиком на заручини, але так сталося що ми розійшлися...а колечко я віддала просто знайомій дівчинці, не хотіла собі залишати) навіть не шкода було. подруги були у шоці , що віддала малознайомій дівчині таку коштовність, а мені було так радісно з того, що я більше не заручина з ним, що могла віддати що завгодно. ні разу про то не жаліла і не буду!

13. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Дамантів у мене нема, та й нащо? З золота обручальне колечко, а з срібла хрестик, який в мене з хрещення - в 19 років похрестилася. А більше мені і не хочеться нічого такого - мене задовольняють недорогі прикраси - отака я невибаглива. Ніколи не кидалася на таке і не намагалася прикупити - це не головне! Ніколи нерозуміла чому в фільмах жінки кричать подивись який камінець, а коштує от скільки то, або золотий ланцюжок з діамантами!!! Мене це не захоплює.То камінь, хоч і гарний, а то метал холодний.

14. Музик

Музик Мартуська

діаманти мабуть найкрасивіші з каменів, говорити, що не хотіла б мати кілька таких - кривити душею, так чи інакше завжди хочеться те, чого нема... але я не впевнена, що носила б їх. занадто велике відповідальність (коштує ж все-таки) і відповідний одяг треба, а купувати за огого сережки для походу в театр там чи ще кудись (де такі коштовності пасує одягати) навіщо та й не завжди є можливість?
    з прикрас люблю щось ексклюзивне, ексцентричне, цікаве, неординарне, чим можна виразити настрій, а не достаток

15. allja

allja Well-Known Member

Я не можу сказати,що мене це не захоплює, але і не можу сказати,що захоплює так щоб аж дух перехопило..Діамантів ,особисто я не маю,в нашій сімї є колечко з маленьким діамантиком,але його ніхто ніколи не носив(мамі маленьке було,мені не особливо подобається)та й лежить так собі вже років 19 напевно.Носити ніхто не буде(зараз),а продати мама не хоче,каже,що шкода.Тому чогось особливого в таких прикрасах я не бачу:)
    Навіть,якби колечко подобалось мені,то я сумніваюсь,що носила б його - просто не мала б куди та й побоялась б...:girl_cool:

16. Відповідь: Найкращі друзі жінок - діаманти?

Це ви, мабуть, маєте на увазі прикраси з крупними діамантами (однозначно вечірній варіант).

У мене є лише одна прикраса з діамантом - маленька витончена золота підвіска з двома невеличкими камінчиками - зеленим смарагдом і взагалі дрібнесеньким діамантиком. Так от, цю прикрасу я спокійно ношу вдень. Хоча камінчик-діамантик там і справді дуже вже малесенький, але як же ж він виграє блискітками на сонці - як іскринка! :girl_tender:

17. Snigurochka

Snigurochka New Member

Так, дуже навіть виграє :)
    В мене з діамантом лише одна, але найдорожча серцю прикраса - обручка, звичайно діамантик там мацьопкий, але для мене ця обручка дорога не наявністю діаманта в ній, а саме символікою, тим що в ній я вінчалась, тому вона для мене як талісман:girl_in_love:
    Кращі друзі дівчат - для мене це не діаманти, а мій коханий!!!!!! Голі ми, босі чи купаймося в розкоші (ох, скоріше б ту розкіш.. :) ) ми разом!!!!
    Ну і звичайно подруги, хоча з часом на превеликий жаль, я зрозуміла, що дуже рідко можна зустріти справжню міцну непохитну жіночу дружбу, яку проносять повз ціле життя. Після весілля для жінки головне - це родина, а не подружки... А ось у чоловіка друзі залишаються друзями і займають вагоме місце у душі...

18. Agrafka

Agrafka Member

Коли ми відпочивали у Тунісі, нам там розповідали, що їх чоловіки своїм жінкам з будь-якого приводу дарують золоті та срібні прикраси. Це для того, що коли з чоловіком щось станеться, щоб жінка з дітьми не лишилася гола-боса, і мала засоби для існування. Але вони мабуть не знають приказки: "Не имей сто рублей, а имей сто друзей"

19. zetta

zetta Well-Known Member

менi подобаються дiаманти ,власне не роблю з них культу а захоплюе отой блиск. Ношу всi прикраси вiдповiдно до настрою i ситуацii. Чоловiку дуже подобаються сапфiри . а от з срiблом в нас не склались вiдносини. але явно друзями нiколи не назву каменi )

20. Valeria

Valeria New Member

Це взагалі не про мене. Ще кілька років назад носила кольца. Зараз ношу тільки обручку і каучуковий шнурочок на шиї. Навіть коли йду на якусь імпрезу, нічого не вдягаю. За діаманти не скажу тому, немаю таких в наявності. І не хочу мати!!!