Найкращі друзі жінок - діаманти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lanka, 14 Грудень 2007.

1. Knopka

Knopka Well-Known Member

Відповідь: Найкращі друзі жінок - діаманти?

А я люблю срібло, але щоб було зроблене просто і зі смаком. Золото не дуже подобається, хоча ношу золоті кульчики, їх мені ще бабця подарувала. А от в улюблених срібних кульчиках зламався "цвяшок", ніяк не можу відремонтувати. А біжутерія мені якось не подобається і все, хоча в ту ж Касабланку при нагоді заглядаю і точно як та ворона витріщаюся... До речі, гарні срібні кульчики шукаю вже з півроку ніяк не знайду підходящих...

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми колись з дівчатами з роботи замовляли собі срібло звідси - http://www.inspiredsilver.com/ в мене досі є перстені і підвіска - копія від Tiffany серія Bubbles.

Останнє редагування: 12 Листопад 2009
  3. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

Мені здавалось, шо я всі оті цяцьки золото-срібно-біжутерні теж не люблю (ношу лише обручку і кульчики). А от зайшла в ювелірний Соломія і захотілось мені все і одразу!!! То я тепер думаю, може я їх не люблю, бо ще не маю можливості такі речі собі купувати?!:girl_in_dreams:

4. пандочка

пандочка Well-Known Member

так в Соломії цяцьки красиві :girl_spruce_up:єдиний мінус що діамантики там не якутські а ціни о го го

5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І всі речі продаються без сертифікатів.. Так що незнати що там за діаманти взагалі. Сестрі чоловік купує тут - www.bluenile.com все з сертифікатами і ціни в порівняні з нашими...

6. пандочка

пандочка Well-Known Member

в мене там знайома купувала перстень нібито золотий за деякий час золото стерлося :girl_sad:прийшла до них і вони без проблем віддали гроші:girl_in_dreams:

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

А в мене вуха занадто вибагливі - не те що срібла не переносять, а ще й не кожне золото сприймають. Достатньо пів дня поносити якісь інші кульчики, як за вухами гнійні нариви утворюються. Так що ношу вже кілька років одні кульчики :sad:

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

в мене ніби невибагливі, тільки реагують на просту біжутерію, якщо довго носити.
    але от подарував чоловік кульчики з білого золота (взагалі не розумію цього металу), красиві, дорогущі, від Zarina - а від них в мене страшенна реакція йде - зразу гноїться.
    от я думаю - може то якийсь сплав неякісний? може, підробка?
    і де таке можна перевірити? все-таки недешеві

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

може просто вашим вухам він не підходить?
    Мені колись батьки подарували золотий набір, кульчики з нього я носити не могла - за день вуха гноїлися. Носить мама - їй нормально.

10. Oddly

Oddly Well-Known Member

сподіваюся, що тільки це. будуть чекати, поки доня виросте

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Knopka, невже не беруть в майстернях справити той цвяшок? Чи там каміньшик стоіть? Тоді то правда ім невигідно, треба діставати каміньчик, і практично переробляти все.

12. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ірена, а ви не спробували почистити мягким милом?

13. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

в мене організм не сприймає ніяких металів крім золота.
    А ще хохма в мене алергія на кролика,козлика,баранчика,білочку,котика... Такшо шуба має бути з норки або песця,а кольє золоте з брилянто-смарагдами))))
    Чоловік жартує що я його дуже дорога )))))

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мені коханий постійно каже піти на Ювелірний щось собі замовити , а мені щось зовсім душа до золота і срібла не лежить. Я любителька біжутерії! :)

15. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Отак виглядає капельне срiбло.

Koza-Dereza, то маркасіт.

16. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

А я біжутеріїї взагалі не люблю:girl_cool:.

Красиві вироби з дорогоцінних металів, діамантів - просто обожнюю. Люблю все красиве, ЕФЕКТНЕ. Золото подобається різних відтінків, подобається поєднання білого і жовтого золота у одному виробі(наприклад перстень з жовтого золота з вставками білого золота, чи навпки). Подобаються красиві золоті кол"є з діамантами, перлами, перламутром і навіть з цирконіями різних відтінків:girl_in_dreams:.

Надаю перевагу великому діаманту аніж багато малесеньких за ті ж самі гроші.

Словом, люблю красиві вироби з золота і тільки з нього:girl_in_love:.

П.С. А на славнозвісну норкову шубку певно ще не заслужила:girl_cray:.

17. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я взагалі впринципі люблю різні гарні вироби з золота з діамантами, але тільки під вечірні плаття, і сама не ношу :) Не маю жодного діаманта, і золота. Золоті тільки дитячі кульчики, які маю з 3 рочків. Я набагато більше люблю дизайнерські речі - їх роблю собі або купую, до золота щось не тягне а до дорогущих діамантів тимпаче:girl_crazy: Як гляну ціну і як прикину скільки я на ті гроші купити можу бісеру чи глини то ніяких діамантів не хочеться. Єдине проблема що кульчики можу носити лише золоті - від інших вуха гниють:girl_sad: Але я знайшла вихід - ношу біжутерію вдень, а наніч знімаю, або позолочую вушка кульчика біжутерного.
    Якось був один цікавий випадок. Мій колишній хлопець вирішив мені на річницю кільце подарувати. Ну так "випадково" заводить в ювелірку і питє що подобається. Так крутиться коло якогось колечка з діамантом. А щось дивлюсь-дивлюсь і кажу що це якесь дорогуще негарне кільце:girl_smile: Те що діамант навіть не знала гггг. І кажу ідем покажу г:girl_smile:рні кільця. Затягаю його в артгалерею і показую кільця з бісеру і глини. В нього вочиська так округліли... Як я почала там стрибати-пищати: оце класне, оце і ще е!:girl_crazy: А коли він запитав що я хочу щоб він подарува, а я сказала що хочу кілограм чорної кераміки і бісер, то він сказав що я ненормальна і його мама вважає мене ненормальною також:girl_crazy: Жінка МАЄ любити діаманти:girl_crazy:

18. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Дівчата, може хтось десь буде бачити, де продають вироби фірми Трианік. Я колись купила собі підвіску срібну, кульчики і перстень. Получився набір. Дуже гарний, мені подобався. Перстеня не було мого розміру, то я його навіть збільшувала, бо дуже хотіла, щоб був набір. І от сталася прикрість - я загубила 1 кульчик. Тепер хочу знайти і купити такі самі. Це фірма українська, той Трианік, але вони мені одні кульчики не продадуть з заводу. Тому може біля когось є ювелірний, де таке продають. То зголошуйтеся.

19. Knopka

Knopka Well-Known Member

Я в одну спробувала занести, але казали, що для них то дрібниця, щоб з таким возюкатись. Може хто знає де за таке візьмуться? Бо дуже я ті кульчики люблю....

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

От шкода, що я не у Львові... Я б вам їх направила....