Найкращі друзі жінок - діаманти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lanka, 14 Грудень 2007.

1. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: Найкращі друзі жінок - діаманти?

і я діамантів не люблю, і блискучих всяких камінчиків теж. зате маю слабкість до усіляких намист, браслетів, кульчиків, особливо, якщо в них присутні напівдорогоцінні камені :) а золота не люблю...

• Подобається Подобається x 2
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я взагалі на собі ніяких прикрас не ношу. А якщо - то лише коралі чи бісер. Золото не люблю, камінчики теж ні. Срібло хіба подобається.

• Подобається Подобається x 5
  3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А я ношу половину з того шо маю. Стараюсь навiть на роботу носити. Бо я маю гарнi речi, а останнiм часом нема куда пiти, прихорошитись. А життя iде... прикраси лежать, грошi витраченi, i нi вашим нi нашим. От i ношу. Може пiсля вагiтностей, ГВ будем кудить частiше ходити з мужом, то буду носити все що є, а так, кiлька речей.
    Правда кульчики нiколи не мiняю, ну не нiколи, а дуже рiдко, хiба що пiд якийсь "ансамбль" А так ношу простенькi "колечка" з бiлого золота, i маленькими дiамантиками, що мама подарувала на закiнчення унiверситету. Практично їх не знiмаю, нi на сон, нi пiд час миття.

• Подобається Подобається x 8
  4. Ірена

Ірена Well-Known Member

бачила дуже гарненькі сапфірчики з діамантиками в білому золоті:girl_claping:
    ну так цяці:girl_in_love: так хочуууу:girl_cray:

• Подобається Подобається x 4
  5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

О, я щось таке хотiла на рiчницю, але потiм передумала i лобiювала усе з брИлянтами. :D

• Подобається Подобається x 3
  6. Ірена

Ірена Well-Known Member

я собі прикинула, що до білої обручки воно би файно було...
    треба буде чоловікові під народження дитинки нагадати про подарунок...

• Подобається Подобається x 6
  7. La esposa

La esposa Moderator

А я срібла не люблю... Лиш золото.. Але останнім часом крім обручки, простих сережок і хрестика, більше нічого не ношу. Хіба в гості, на забаву, чи щось дрібне (маю таке зручне колечко непомітне) на роботу :)

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я обожнюю срібло, маю золото але тепер чомусь на собі ношу тільки обручку. Ненавиджу багато прикрас на людині-вважаю це повним несмаком. Коли одягаю щось одне-наприклад великий перстень з блискучим камінцем-це єдина моя прикраса в тому випадку взагалі. Прикраса повинна підкреслювати вроду жінки, її смак, але аж ніяк не бути хизуванням перед друзями і знайомими яка ж жінка блатна кубіта.Щодо діамантів по ки що я до них ставлюсь нейтрально але чую серцем дівчатка ще час прийде що вони стануть моїми лєпшими друзями-звісно матеріальними.

9. Orman

Orman Модератор-бомба

Люблю золото. Діаманти не люблю, люблю кольорові камінці, особливо блакитні :girl_in_dreams:

Золота багато не маю і все встигаю поносити. А от всю свою біжутерію (особливо кульчики) - ні, а воно ж таке гарненьке :girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
  10. natalka-matias

natalka-matias Well-Known Member

СРІБЛО!!!!! не знаю маю до нього якусь слабкість. а от з золотом не дружу;( як вдіну, то або загублю, або за щось зачіплю , або дискомфортно чуюся...
    я теж так прикраси носила, а потім мені подруга якось розповіла, що організм від металів повинен в ночі відпочивати...я подумала і спробувала...перші ночі без обручки і кульчиків чулася дуже дивно!!! навіть встала перевірила чи там поклала де треба...а тепер поки не зніму не засну..і справді краще спиться...всім рекомендую!!!

• Подобається Подобається x 4
  11. пандочка

пандочка Well-Known Member

А я до декрету працювала з цими цяцьками і хочу вам сказати коли бачиш це кожен день і так багато воно трошки набридає

12. Волошка

Волошка Well-Known Member

Діаманти - це як не як каміння. Класно, коли вони є. Але то не вершина щастя.

13. Oriana

Oriana Well-Known Member

Люблю прикраси, але в міру... Не люблю обвішуватися ними, бо це і не красиво, і не комфортно. Жінка виглядає значно привабливішою і витонченішою, якщо носить мало, але ефектних прикрас. Наприклад, мені свекруха на весілля подарувала золоті сережки-ланцюжки з яких звисають дуже красиві і загадково прозорі голубі і фіолетові камінці. То таке мені дуже пасує, під блакитні очі і мою улюблену фіолетову сукню:) Теж не люблю особливого шику - величезних перснів і каменів. Думаю, що в кожної жінки є "свої" коштовності. І взагалі вважаю, як і Волошка, що не в каменях щастя:)

14. Dolma

Dolma Well-Known Member

Найкращий друг жінок - то Фотошоп! :D
    А діаманти я люблю, дивитись (як Чахлик Невмирущий :D), а носити ніц не можу, заважає :sad:

15. Левицька

Левицька New Member

А я якась зовсім неправильна... Для мене основне, щоб річ подобалась. Маю коробку із прикрасами - там коштовності перемішані із біжутерією, якої у мене море і яку я обожнюю! Ненавиджу стандартних речей з золота, а нестандартні, дизайнерські мені не по кишені поки((.
    Останнім часом з золота ношу лише обручку, а так щодня підбираю собі до одягу якусь родзиночку у вигляді броші чи намиста. Як на мене - то краще дорога біжутерія, ніж за ту саму ціну золотий виріб без смаку!

16. cleonata

cleonata Well-Known Member

В мене була досить цікава історія з діамантами:
    На старій роботі мене оточували виключно фіфи стервозно-нафаршированої зовнішньості аля "нові менеджери", ходили адна поза другу золотом обвішані і випендрювались всі своїми цяцьками і багатствами, оскільки я людина творча, я приходила у власно розписаних джинсах здирками на колінах,біжутерії вланого виробництва і імєла їхні правила в віду.
    Одного літа роки 2 тому приїхала до мене далека сестра з Канади, вона по нашому 0 і я донт спік інгліш, подарувала всім купу подарунків, погуляли і поїхали. жінкам перстені чоловікам бейсболки і футболки., кожен би на мому місці б подумав так як я - якась біжутерія., але дуже гарно зроблена. Прийшла я в тому перстені на роботу, а мої фіфи ходять коло мене і заглядають кілька днів мовчки. потім одна не витримала і підчас суперечки сказанула, шо я типу нєфарка, зато в брюліках хожу! я аж офігіла від таких наїздів. але самій стало цікаво. віднесла в майстерню, де мені підтвердили шо то дійсно діаманти.))) тепер маю таку цяцю, але крутості мені вона ніяк не додає))))

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

Мені впринципі все рівно чи то діамант чи простий цирконій, головне щоб гарно було і доречно! А от біжутерії не люблю і не ношу... хоча якогось милого дуже часто заходжу в Касабланку і як та ворона всього хочу!

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

ооооооооо точно як я

19. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а я люблю біжутерію більше, нід золото, але дорогу і гарну, з гарними камінцями, з оригінальним дизайном, але люблю тільки кульчики-різні кицьки гламурненькі, цукерочки, або просто каміння сваровскі-то все моє, хоча маю і дорогі прикраси з діамантами (вперше отримала на 16 років від батьків перстень), а потім татко нам з сестрою досить надарував, але якщо одягну раз на півроку-то добре, ще певно не доросла

20. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Прикольна у Вас сестра, а Ви ше прикольніша - брюликів не розгледіли :girl_haha::girl_haha::girl_haha: