Найкращі друзі жінок - діаманти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lanka, 14 Грудень 2007.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Найкращі друзі жінок - діаманти?

А можна десь золоті вироби продати?

А щодо тріснутого перстня - справді погано зробили, і не більше. Забобони - геть! Все в вас буде добре, бо це залежить ТІЛЬКИ від вашого бажання.

• Подобається Подобається x 4
  2. Зорянівонька

Була в КЮЗ на Саксаганського. Там обмін золота один до одного, тільки треба доплатити за роботу за виріб (на виробі є ціна його роботи). Перстень - від 50, кульчики від 100... Щось складніше біля 200 грн

• Подобається Подобається x 2
  3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

А я ношу тільки срібло. Крапане, наше, турецьке... словом всяке, у нас з чоловіком навіть обручки срібні на замовлення виготовлені. З золотом моя шкіра не дуже дружить та й не дуже люблю його - хіба час до часу на якусь забаву, весілля чи шось таке от. Найбільше люблю крапане срібло, воно мені гарніше і багатше виглядає. Щодо біжутерії, то я дуже спокійна, хоча люблю червоні коралі до вишивки або щось гарне з бісеру (правда теж бо вишивки або до блюзки з вирізом влітку):)
    Чи хтось може знає де можна срібні вироби на обмін чи по замовленні зробити? може теж на Саксаганського? чи на Львівській ювелірці?

4. Зануда

Зануда Well-Known Member

Моя біда - це біда людини. якій подобаються прикраси. на які вона ще не заробила:sad:. Ті речі, які мені справді подобаються коштують досить дорого - сама особисто не можу собі таких придбати. а чоловік не вважає за доцільне витрачати гроші на такі "забавки". Він вважає, що ті золоті прикраси, які в мене вже є повинні мені вистарчити. Що ті чоловіки взагалі тямлять в таких тонких матеріях? :confused:

• Подобається Подобається x 8
  5. Зорянівонька

А що таке крапане?:confused:
    Замовити можна багато де, майже в усіх майстернях.

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

:8:якось мені мама колись пояснювала, що це коли виріб зі срібла є зроблений по методиці краплями, тобто не з суцільного металу чи що... добре сама не знаю, але точно знаю, що ті вироби є трошки темніші, а не такі світлі як звичайне срібло.

• Подобається Подобається x 1
  7. зося

зося Well-Known Member

я люблю носити золото,колись носила срібло,але в мене від нього чорніли місця, де було срібло на шиї,вуха,пальці,а на їнші прикраси якщо мені подобаються якісь сережки я їх носити неможу тому що зразу починають гноїтись вуха,тільки на золото алергії немаю:xaxa:,як кажуть губа не дура...:xaxa::xaxa::xaxa:

8. natusik

natusik Well-Known Member

а якби від мене і таких як я залежала доля ювелірного бізнесу, то вони, мабуть, вимерли б як динозаври.прикраси маю(даровані), але ношу один комплект ,не знімаючи, решта лежить собі десь...

9. Люша

Люша Well-Known Member

а я божеволію, від Олександриту, цей камінь міняє колір в залежності від освітлення. На сонячному світлі він сіро-зелений, майже прозорий. А при кімнатному - темно фіолетовий. Маю з ними два колечка, які ніколи, майже, не знімаю.
    А так, кульчики у мене золоті, одні, і ношу я їх з шостого класу.:)
    А цепочки взагалі не ношу, не можу коли шось на шиї висить, іноді на якусь забаву, під плаття, можу вдягути чеську, ще мамину, біжутерію - все.:confused:

10. marika28

marika28 Well-Known Member

А я люблю біле золото. Просто балдю від нього.

11. Ірена

Ірена Well-Known Member

нині дивлюся - мої перлики де-не-де пожовтіли?
    чи можна їх чимсь почистити?

12. nattsol

nattsol Well-Known Member

наскільки я знаю, є спеціальні серветки для чищення перлів, а от де їх купити не знаю, хіба питати по ювелірних. ще кажуть, що якщо перли починають жовтіти, треба дати їм відпочити від тіла, оскільки вони вбирають в себе кислоти. а загалом для профілактики радять перли (якщо це намисто) періодично перенанизувати, а також змащувати мильною водою, білим вином або натирати сіллю (десь таке колись вичитала) і в жодному разі не чистити оцтом чи амоніаком

апдейт: знайшла поради тут http://www.gorod-spravka.ru/item/1147/

13. Ірена

Ірена Well-Known Member

навпаки, я їх ношу не дуже часто...
    може тому, що востаннє знявши не протерла...
    тішить те, що то не дуже помітне пожовтіння.

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ірено, а ви їх тримаєте в коробці чи десь назовні? Може, те, в чому тримаєте, теж має значення?

15. Ірена

Ірена Well-Known Member

я вже про те думала... після якоїсь забави кинула до загальної коробочки - де срібло і золото... може зреагувало. бо до того, як тримала в порцеляновій шкатулці окремо - то такого не було.
    треба мішечок вшити...

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене річкові "живуть" разом з бісером - без проблем. Може, якраз золото чи срібло - це небажане сусідство?

17. Ірена

Ірена Well-Known Member

скорше срібло... бо ті перли якраз в золотій огранці - і ніц. а срібло підленьке таке буває... он в чоловіка ні з того ні з сього ланцюг і хрестик окислилися... а носив - років 5 підряд. чого - не відомо.

18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Отак виглядає капельне срiбло. Воно насправдi дуже гарне, особливо коли переливається на свiтлi.

Перли, я навiть не знала що можуть жовтiти. Я спитаюсь свою свекруху, вона у мене спец по прикрасам. Я свої тримаю в спецiальному мiшочку. Там ще є така закльопка золота якою можна з довгої низки зробити двi короткi, бо мої довгi, то нiякої реакцiї не було. Правда мої не рiчковi, якiсь простi бiлi.

19. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Думаю, й справді, діаманти - лєпші друзі кобіти... Мужчина нині є, завтра нема, а брюлики та золото завжди з тобою :))
    Ну і, мабуть, яко капіталовкладення - це теж хороший варіант ;)
    Я раніше більше любила срібло, вийшла заміж, стала серйозною цьоцьою - чоловік каже - носи золото. Отак я тепер між двома металами :haha:))))))) люблю іте, і друге- головне, щоб зі смаком було.
    Не подобається: срібло і золото на одній особі водночас, перстені на кожному з десяти пальців, банальні мотиви в прикрасах, багато-пребагато діамантів на одній прикрасі - так, що аж очі разить і здається, що то не брюли, а сваровскі :haha:.

20. UnLikE

UnLikE Фотограф

я не люблю діамантів, та і прекрас не особливо, вони тільки заважають..:-\