Найкращі друзі жінок - діаманти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lanka, 14 Грудень 2007.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ага, цитрин... Жовтий дiамант "Canary Diamond".

На 5лiття женячки хочу щось типу такого. Але певно не отримаю :sad: криза - панiмаєш. Аби чого теж не хочу. Лiпше нiчого нiж якесь ге...

Останнє редагування: 9 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Найкращі друзі жінок - діаманти?

Золото....мені подобається....сапфір,дфіамант, смарагд-поза конкуренцією...

Срібло-скільки себе памятаю, не носила ні коли, не подобається і все.
    Годинник з появом моб тел шось не носиться....

Взагалі от тільки що подумала...що згідно своїх спостережень...Є люди які обвішаються на кожному пальці по перстеню з фіанітом і ходять кожен день аж голова завертається...А коштовне каміння...одне колечко вдягнув...і все.. Чи часом гарнітур зі смарагдами наприклад...якось само собою розумієш шо бігати на стадіон в тому не побіжиш. Інтересно від чого то залежить в людей? Від ціни чи від смаку самої людини ?

А от кульчиків в вухах чоловіків....не переношу.І отих пичєток під спортивний костюм чи піджак і в кнайпу на пиво )Хоча у кожного свої вподобання...

Кізонько....ото в самому низу колечко....супер ))

• Подобається Подобається x 3
  3. Дана

Дана Well-Known Member

Я раніше не дуже полюбляла прикраси, батьки не були досить зажиточні і перше "золото" в мене появилося на 18 років, кульчики, Потім були перстені, браслети, кулони, кульчики. З камінням не любила, до вподоби були "пусті" вироби. А останнім часом я просто в захваті від виробів з камінням, дуже мені подобається смарагди, сапфіри, і діаманти також. Люблю біле і рожеве золото, люблю коли поєднується в виробі два види, люблю дизайнерські речі. Я можу відзначити красу чи оригінальність якогось виробу зі срібла, але носити і придбати такий вибір - неа, то не моє. :ninja:

• Подобається Подобається x 2
  4. odree

odree Well-Known Member

ооооооо, я така сама. максимум то кульчики. на пальцях взагалі не можу щось носити. зате як приходжу в соломію, то там налюбуюсь, поміряю :xaxa:

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я з років 5 взагалі крім кульчиків нічого не носила, після того, як зняли з мене золото!!тепер помаленьку починаю вдягати.в основному ношу тільки кульчики і колечко,що на заручини отримала!!

6. Gala

Gala Well-Known Member

Хто зняв:ninja:?

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мужчина якийсь.забіг за мною в під"їзд з ножиком!!щоправда не зняв, а я добровільно зняла.!!:ninja:

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ювелірні вироби, біжутерія

Хто які прикраси любить? Золото? Срібло? Чи якісь прикраси з некоштовних металів? Де купуєте?
    Я от в "молодості" любила різні прикраси з Вернісажу.
    Люблю срібло. Навіть обручки в нас срібні. Воно мені чомусь благородніше виглядає...
    Не ношу браслетів, навіть годинника, бо заважає. І кульчики рідко.
    Коли відкрили Касабланку, купила собі кілька дрібничок, але зараз там вже ціни не відповідають якості.
    Не люблю, коли прикрас забагато. Вже краще зовсім без.
    Але головне - правильно підібрати до одягу і до оказії. Тоді і не має значення, чи коштовні вони чи ні.

П.С. Прибирала і знайшла якесь золото, якого не ношу. Думаю його поміняти на щось що би мені сподобалося. Золоті вироби зараз продають 240-250 грн за грам. А як виглядає його обмін на щось інше? Хтось вже міняв? Там по вазі визначають суму і дають на неї щось вибрати? І де краще міняти?

9. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Ювелірні вироби, біжутерія

Люблю різноманітні кулони, так би мовити, купляла здебільшого на Вернісажі, була там колись жіночка з керамічними прикрасами, які робив її чоловік, так вона і розкаже, і покаже. Потім зустріла її у Києві на Узвозі. БАчила дуже гарні керамічні прикраси з вкрапленнями золота, чисто як для княгині :)
    Люблю срібло, кульчики ношу постійно, з колечок - лише обручку.
    Зараз купила кілька прикрас з каміння - просто супер, чекаю весни.
    Стосовно касабланки - не ьачу сенсу платити такі гроші за пластмасу.

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я люблю прикраси - щоб подивитися, але не люблю носити. Ну хіба що під вечірнє плаття. :) Кожного дня ношу тільки кульчики і обручку. А вуха в мене такі, що сприймають тільки золото, та й то не кожне. Срібні кульчики достатньо було поносити пару годин, як вуха почали гноїтися. Батьки подарували дуже гарні золоті кульчики, але з них теж дуже сильно болять вуха. Тому ношу постійно одні і ті ж.
    Люблю перлини :) Чоловік подарував перстень, тепер ще чекаю на такі ж кульчики
    Літом деколи можу одягнути щось з Вернісажу

• Подобається Подобається x 1
  11. kati

kati Well-Known Member

Не признаю колечка,ношу тільки обручку. Браслети теж скорше не моє,хоча маю пару гарненьких.Кульчики ношу постійно,люблю міняти, в мене їх досить багато, і золото і біжутерія.Останнім часом почало подобатись срібло.Обожнюю сережки у формі кола-маю і маленькі і дуужжжже великі:)
    Пластмасова біжутерія більше пасує до літнього одягу:)
    До коштовного каміння байдужа,але подобається аквамарин,особливо коли у виробах домінує великий камінь і мало золота.
    Різні кулони-підвіски теж переважно до літа,не подобається коли прикраса йде поверх светра:)

12. Макарена

Макарена Well-Known Member

Відповідь: Ювелірні вироби, біжутерія

Люблю лише золото і лише наше - не італійське абощо. Срібло дуже подобається, але на комусь. Неодноразово купувала, але майже не носила, ну не моє... Біжутерії теж не ношу, але оціню на комусь хорошу річ. Купую або на Львівс. ювелірному, або в МаркоСолі частіше, рідше в Адамасі...
    Терпіти не можу "кастетів" (на кожному пальці), але практикую на один палець по два колечка, які можна поєднати. Ношу і ланцюжки і браслети (але це не означає, що завжди і все на купу-все в міру), не люблю годинників, але буду починати мріяти про золотий, може полюблю:xaxa: Діаманти не те що не подобаються - просто нема наразі можливості купити те, що мені до смаку, а купляти щось мініатюрне і кожному говорити що це діамант...:confused: не вважаю доцільним. Люблю обмінювати, щоб завжди мати щось новеньке:xaxa: (є два винятки: перстень на заручини і від свекрухи). Зверху на светрі вважаю несмаком (не хочу нікого образити - це лише моя думка:agree:)

Класно! Я теж так хочу!:):)

Обмін - це вага вашого золота на вагу виробу, який вам сподобався + ціна за роботу (від найменшої за щось просте і до максимальної за ручну роботу)

• Подобається Подобається x 4
  13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А я раніше взагалі до прикрас була байдужа.:confused:Крім кульчиків-які ношу з 3 років.:rolleyes:А вже як заміж вийшла то коханий почав балувати:shy: "золото - брілянти":shy:.Відколи в декреті то ношу обручку і ще одне колечко постійно,кульчики теж завжди,:)а от решту вдягаю дуже рідко.:confused:Як каже муж-тільки на "показовий виступ".Біжутерія дуже подобається,:y:і хоч носити її не можу:sad: (страшно сипе.навіть годинничок і то золотий,бо інакше дуже обсипає запясток) ,але постійно щось купую,як сорока-все що:crazy:" блищить":crazy:!!А от срібла я зовсім не маю:no:,хоч іноді дійсно продаються дуже гарні вироби,але я якось ніколи купувати не наважувалась.

14. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Про обмін золота. Треба здати старого золота стільки грамів, скільки хочеш, щоб важив новий виріб плюс 100 грн за грам (нібито за роботу). Тобто за новий перстень на 3 грами треба здати 3 грами свого золота і доплатити 300 грн. По-моєму, це дуже дорого. Чи може я скупа і відстала від життя.

Останнє редагування: 16 Березень 2009
  15. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

На львівській ювелірці не такий принцип, там принаймі минулого року, залежало не стільки від грамів, а від роботи.

16. Jupiter

Mira_SH, а який там приблизно принцип і як туди звертатися? Куди саме і до кого? Напишіть, пліз. Бо я собі взяла в голову, що мущу обміняти виріб на щось, що сподобаю. Каталог Львівської ювелірки маю. Дещо собі "прісмотрєла". Тепер цікавить процес обміну.

17. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Якщо ручне плетіння в ланцюжка, то було трохи дорого, а режту залежить від складності, я за ланцюжок на руку, минулого року заплатила 40грн, вага була 3грами(робила з кульчика), а ювілірка, та що при заводі, недалеко від перехрестя Наукова-Стрийська, а які ціни зараз там ціни не знаю:)

18. Jupiter

я хочу з простих кульчиків зробити кульчики-цвяшки. Імовірно, ще лишиться з того щось. Не виключаю, що цвяшки получаться і з 1 кульчика. Як взнаю розцінки, то розкажу:) Ще хочу на щось обміняти перстень, що мені подарили на заручини. Бо він тріснув. Його свого часу зменшували на мій палець, а тепер він по місцю зменшення тріснув:sad: З одного боку забобон, краще не хімічити з перснем, що на заручини дарувався. А з іншого боку, його ж і носити не будеш...:sad:

• Подобається Подобається x 1
  19. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Те що вiн трiснув це тому що або його неякiсно зменшували, або може... ну у всякому випадку не хвилюйтесь, це нiякого значення життєвого немає! В США наприклад купується перстень стандартного розмiру, а потiм майже ЗАВЖДИ пiдганяють пiд палець нареченої. Мiй також зменшували, i нiчо йому, носиться :)

20. Jupiter

або може що? та вже кажіть, я готова! Бо мене, чесно кажучи, той факт троха "смущає". А ще як подумаю, що і обручка зазнавала таких "тортур", то стає дуже неприємно...Правда, обручка ще не тріснута.