Найкращі друзі жінок - діаманти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lanka, 14 Грудень 2007.

1. lulu

lulu Well-Known Member

Відповідь: Найкращі друзі жінок - діаманти?

відносно ваших ком ніц не маю проти бо я давно на то забила!!!
    і використовую пунктуацію загалом тільки так ЯК МЕНІ ХОЧЕТЬСЯ а не так як комусь потрібно;)
    а щодо фрази... Найкращі друзі жінок - діаманти
    вона надто відома і тому прив"язана до певних значень ідентифікацій асоціацій....
    от тому я вважаю що мої дописи не оффтоп!:)

до речі прикраси теж визначають статус...але вони швидше...наслідки довгого ланцюжка подій взаємовідносин бізнесу кохання і шоу-бізу:radist:
    (згадайте анегдот який мені розказала емілія ігорівна на іспиті з реклами;))

хотіла б і я бути обличчям лореалю як пенелопа крус йти по червоній доріжці в сукні від діор з новим ароматом ніни річі намальована косметикою джівенші як лів тейлор зі скромною обручкою з брюліком від коханого мільярдера (як у випадку сальми хайєк)
    ах мячти:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• Подобається Подобається x 6
  2. Полковник

Полковник миється в бані

У мужчин лучшие друзья - это Друзья.
    Больше ничего не надумал.
    А у женщин.....
    Нет, не знаю.
    Даже не догадываюсь....

• Подобається Подобається x 4
  3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Прикраси? Прикраси це для мене дуже важливо! Якщо я маю тiкати з горящої хати то прикраси у моєму списку що забирати з собою (якщо є час звiсно)...
    Я люблю звичанно брюлiкi ... мммм... таке сяйво.... i золото, бiле i жовте, i перли i дорогоцiннi i напiв дорогоцiннi камнi. Але брюлiкi мммммммммм..... А ще люблю гарнi швейцарськi годинники. Я ювелiрнi прикраси ношу завжди! На роботу щось простiше, скромнiше, а на вечiрки вже щось лiпщiше :)
    Ще навчилась вiд своєї свекрухи (у якої дуже вишуканий смак на ювелiрнi вироби (яких у неї багато) i взагалi вона колись мале ювелiрний магазин (дорогий) i зараз має теж ювелiрку, але вже не з астрономiчними цiнами) що не треба боятись мiшати прикраси. Головне не переборщити правда. Але не мусить все бути пiд набiр чи обов'язково однакового стилю чи що. Наприклад, диже гарним є поєднання перлiв i дiамантiв. Тiльки оправа має бути бiла (золото чи платина) Впринципi дiаманти пiдiйдуть з будь-яким каменем у поєднаннi. Але є такi вироби (перстнi i кулони) що мають багато напiв дорогоцiнний камнiв - теж дуже гарно. Особливо недавно пiшла мода шлiфувати камнi гладенько, без граней у виглядi сльози. А є такий дизайнер David Yurman що успiшно поєднує срiбло+золото+камнi - дуже гарно.
    http://www.davidyurman.com/shoponline/product.aspx?folderId=/women/bracelets&itemId=Y4329
    Ой, ну я можу багато балакати тут :)

4. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

в повсякденному житті взагалі не ношу юверлірні вироби, крім кульчиків (2 перлинки), годинника також не люблю.

мені подобаються оригінальні дизайни з білого золота і платини. З каміння люблю смарагд і перли.
    не люблю, коли на себе вішають кілограмові ланцюги або одівають все золоте, яке є в хаті на раз)

5. lulu

lulu Well-Known Member

а ще діаманти можуть бути такими!!!!!
    ви там полазьте-роздивіться-то бомба!
    моя товаришка і я ...ми :suicide: :shy: давно шааааалііііієм!

• Подобається Подобається x 3
  6. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

що таке смарагд? (пояснiть москалям прошу дуже:D)

• Подобається Подобається x 1
  7. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

изумруд

http://sigils.ru/guards/img/stone10.jpg

• Подобається Подобається x 2
  8. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Берилл.

9. Юстина

Юстина Well-Known Member

Щодо усталеного вислову про найкращих друзів жінки, це, звичайно, як на мене, перебільшення. Хоча наявність у жінки прикрас з цими камінчиками є ознакою смаку і певного достатку.
    Мої перші діаманти з"явилися лише кілька років тому. А мамі ми з татом подарували сережки і перстень аж на 50-років (благо, що я маю можливість їх купувати у 2-3 рази дешевше, аніж у ювелірних магазинах). А подаровані батьками на мій ювілей звичайні "гвоздіки" з каменями по 0,33 карата кожен не знімаю вже протягом 7-ми місяців.

10. Larka

Larka Well-Known Member

Люблю украшения, но ношу в пределах разумного, чтобы никакого перебора.
    Брилиант - мой камень, поэтому дарят в основном его.
    Бижутерию, надеваю крайне-редко у меня на любой металл, кроме золота и серебра - аллергия. (муж верит) :p

• Подобається Подобається x 9
  11. Ksani

Ksani Well-Known Member

щось не пригадую :shy:?

Додано через 8 хвилин
    А що це за можливість така, дозвольте поцікавитися ? :)

12. Юстина

Юстина Well-Known Member

Маю знайомих, які займаються цим приватно. Продають не лише діаманти, а й золоті прикраси, які, в свою чергу, просять продати їх пересічні громадяни. Від якості дорогоцінного камінчика залежить і вартість виробу. Потріскані діамантики (неозброєним оком цього не видно) можна придбати за безцінь. Таким чином я вже сама "повимінювала" багато прикрас, що надоїли чи вийшли з моди.
    Недавно придбала собі (правда в кредит) перстень з діамантом розміром в 0,6 карата, оправлений в біле золото. А тиждень тому побачила подібний у "Соломії" за 22 тисячі з копійками... Шок. Мій в 2,5 рази дешевший.

13. lulu

lulu Well-Known Member

ну не дарма то було в дужках і тільки:ninja: :ninja: :ninja: до ланки:p

14. Romko

Romko Black Member

Рабуют?

15. Гелена

Гелена Well-Known Member

ого... купити прикрасу в кредит я б не змогла ніколи ;)
    навіть би не подумала про таке, хм... і про що це свідчить? :D

Додано через 3 хвилини
    це ще й справа смаку і любові, скажемо так, не лише статусу
    статус то добре, але не носити ж речі, які не подобаються тільки щоб продемонструвати свою значимість, імхо
    от джип я теж хочу, але не заради статусу, просто машина-звір, на такій не страшно їздити. от тому і хочу ;)

16. lanka

lanka Well-Known Member

я теж

17. Юстина

Юстина Well-Known Member

А що тут такого незвичного? Якщо річ тобі панічно подобається, а в гаманці маєш половину її вартості. Купуєш у надійних людей, люди продають надійній людині. Я ж не брала кредит у банку під височенні відсотки.

18. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

В такому випадку краще сказати "в розсрочку".:)

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

У цьому випадку для мене поняття "кредит" і "розстрочка" досить споріднені речі. Визнаю, що не так пояснила. Вникнути у більш глибинні роз"язнення на форумі не маю можливості.

20. Капітан

Капітан Well-Known Member

Главное результат :)
    Вспомнилось - вчера еду в машине и по радио объявление для молодых девушек - не ведитесь мол на парней, что ездят на дорогих крутых тачках! Если еще три года назад это означало только то что парень богат, то теперь свидетельствует о том что парень наверняка взял кредит в банке и ближайшие три года будет тратить только на машину :)

• Подобається Подобається x 12